Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה 2011,1600 - לפי מה שאני יודע נפח מיכל הדלק הוא 45 ליטר.

אתמול נדלקה לי נורה (דבר המצביע למיטב הבנתי על כך שנותרו 7 ליטרים במיכל), לאחר נסיעה של כ20 ק"מ נכנסתי לתדלק.

להפתעתי למרות שלהערכתי נשאר לי במיכל משהו כמו 4-5 ליטר - נכנסו עוד 46 ליטרים .. זה הגיוני ? או שבוודאות הבעיה היא במשאבות של תחנת הדלק ?

יש לציין שלא המשכתי לתדלק אחרי שהמשאבה קפצה בפעם הראשונה...

תודה

פורסם

אתה בטוח? נשמע לי קצת מוזר, יצא לי לא מעט פעמים לתדלק אחרי שנדלקת נורה, ותמיד יוצא לי תדלוקים של איזור ה40 ליטר.

בחיים לא הגעתי אפילו ל43.....

פורסם

אולי שילמת על אוויר ?:roll:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אתה בטוח? נשמע לי קצת מוזר, יצא לי לא מעט פעמים לתדלק אחרי שנדלקת נורה, ותמיד יוצא לי תדלוקים של איזור ה40 ליטר.

בחיים לא הגעתי אפילו ל43.....

לולא המשפט הנ"ל שלך, הייתי אומר שבהחלט אפשרי. אבל מכיוון שכנראה לא השתנה דבר ברכב שלך בין התדלוקים הנ"ל לנוכחי, אני מהמר על משאבה מזייפת. כבר יצא לי להתקל בתחנה שבתדלוק בה פתאום נכנסו לי 5 ליטר יותר על טנק מלא לעומת תידלוקים דומים בעבר. כמובן שלא חזרתי יותר לאותה תחנה. תוכל לומר באיזו תחנה תידלקת?

פורסם

בהנחה שבפאביה יש מיכל דלק דומה.

בדר"כ הייתי מקפיד למלא מיכל בסביבות הרבע מיכל, אך פעמים יצא לי לנסוע גם ק"מ ספורים לאחר שנורית הדלק נדלקה במקרים אלה תידלקתי 42.75 ליטר.

פורסם

מה אתה כל כך מתפלא? אין היום משאבה שלא מזייפת קצת, תגיד תודה שזה רק ליטר.

אני ממלא באופן קבוע גריקן 10 ליטר למוטוקרוס בתחנות דלק שונות ותמיד יש סטייה , וזה עוד מיכל רק של 10 ליטר, תחשוב מה קורה במיכלים גדולים.

פורסם

מתפלא כי חשבתי שגם אם תהיה סטייה היא לא תהיה בכזאת כמות (לדעתי הייתה סטייה של לפחות 3 ליטרים)

מישהו יודע בוודאות אם המיכל הוא אכן 45+7 ? למרות שזה נשמע לי ממש מוזר מהסיבות שציינתי וממה שאני זוכר שראיתי בזמנו בספר רכב.

התחנה המדוברת היא סונול באלוף שדה ברמת גן

פורסם
מתפלא כי חשבתי שגם אם תהיה סטייה היא לא תהיה בכזאת כמות (לדעתי הייתה סטייה של לפחות 3 ליטרים)

מישהו יודע בוודאות אם המיכל הוא אכן 45+7 ? למרות שזה נשמע לי ממש מוזר מהסיבות שציינתי וממה שאני זוכר שראיתי בזמנו בספר רכב.

התחנה המדוברת היא סונול באלוף שדה ברמת גן

אם זה כל כך מטריד אותך, למה שלא תפתח את ספר הרכב ותראה מה רשום שם?

האם כשאתה מתדלק אתה דוחף דלק. דוחף = ממלא לאחר 2 קפיצות של המשאבה והפעם באיטיות עד שנשפך מהפיה.

פורסם
אם זה כל כך מטריד אותך, למה שלא תפתח את ספר הרכב ותראה מה רשום שם?

האם כשאתה מתדלק אתה דוחף דלק. דוחף = ממלא לאחר 2 קפיצות של המשאבה והפעם באיטיות עד שנשפך מהפיה.

בספר רכב רשום 45 ורשמתי כבר למעלה שלא "דחפתי" דלק

פורסם

הניסיון שלי מלמד שה 45 כולל את הרזרבה. כשהנורה דולקת נשאר לך 45 פחות הרזרבה.

מכיוון שנשאר לך כ 5 ליטר המשאבה הזאת חשודה.

פורסם

מוזר מאוד.

לדעתי ה45 ליטר זה כולל הכל! גם הספייר וגם התכולה עד לספייר.

משאבה חשודה.

אני מתלדק בסונול בתחנה אחת כבר כמה שנים, כבר מעל שנה אני מתדלק רק במשאבה אחת באותו צינור אחד ויחיד כל הפעמים! (יש בה יותר אפשרויות לאוטומט, ככה שאני שם על ההכי איטי ולוקח כמה דקות טובות שהמיכל מתמלא.)

קיצור בשתי המכוניות התדלוקים זהים גם אחרי שאני דוחף עד שמתעגל הסכום תדלוק).

פורסם

אם הייתם מריצים חיפוש, הייתם מגלים שהנושא כבר נטחן עד דק.

ברכבים האלה יש ליד פיית המילוי לחצן לשחרור אוויר שמאפשר מילוי אל מעבר לכמות המוצהרת.

כתבתי בלשון רבים גם לפותח השרשור, אבל גם לכל אלה שענו לו.

• תוכן חדש...