Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TT Gallardo - 251 MPH סרטון של DRAGTIMES

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטורף בהחלט, ממה שהבנתי, מקום ראשון בתחרות שלהם.

אין לי מושג איך הרכב הזה מתנהג על הכביש במסלול רגיל, אבל מה שכן זה בהחלט מטוס.

כמה מטרים בשניה לעז**ל זה 405 קמ"ש??

Opel Adam S 2017

פורסם

מטורף בהחלט, ממה שהבנתי, מקום ראשון בתחרות שלהם.

אין לי מושג איך הרכב הזה מתנהג על הכביש במסלול רגיל, אבל מה שכן זה בהחלט מטוס.

כמה מטרים בשניה לעז**ל זה 405 קמ"ש??

זה בערך מה שיוסיין בולט עושה ב 9 ומשהו שניות....

עריכה:

תחשבו לכמה הוא יכול להגיע עם מסלול קצת יותר ארוך ובלי הצלם:shock:

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

זו אותה למבורגיני שהלך לה משהו במנוע כשהיא עשתה מרוצים נגד gtr. כנס ללינק תראה תוצאות של רבע מייל. הלמבורגיני הזאת נמצאת כיי שם במקום 31. אבל, הגביע שהבחור הניף הוא זכה כי הוא עבר במהירות הגבוהה ביותר(לאותו יום) את קו הרבע מייל. שים לב שזהו לא הזמן הקצר ביותר.

בכל מקרה אם היה מירוץ של סגירות אף רכב לא היה מתקרב אליה חוץ מהווירון.

http://www.dragtimes.ru/en/results/

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם
זו אותה למבורגיני שהלך לה משהו במנוע כשהיא עשתה מרוצים נגד gtr. כנס ללינק תראה תוצאות של רבע מייל. הלמבורגיני הזאת נמצאת כיי שם במקום 31. אבל, הגביע שהבחור הניף הוא זכה כי הוא עבר במהירות הגבוהה ביותר(לאותו יום) את קו הרבע מייל. שים לב שזהו לא הזמן הקצר ביותר.

בכל מקרה אם היה מירוץ של סגירות אף רכב לא היה מתקרב אליה חוץ מהווירון.

http://www.dragtimes.ru/en/results/

חשוב לציין שGT-R עם 900 סוסים (אם אני זוכר נכון) עשתה ללמבו הזאת בית ספר.

1500 סוסים שרצים אחורה.

פורסם
חשוב לציין שGT-R עם 900 סוסים (אם אני זוכר נכון) עשתה ללמבו הזאת בית ספר.

1500 סוסים שרצים אחורה.

אני חושב שאתה טועה, נראה לי שהם מראים אותה כסטנדרט בכל דראג ראשון ואז כמשופרת.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

בסרטון עם הGT-R ללמבו יש 1000 כ"ס ולא 1500 כמו בסרטון שהועלה,ונאמר שם בבירור של הGT-R קדימה עד 240 קמ"ש ולאחר מכן הלמבו בורחת.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

הלמבו הזאת מדהימה! לא יאומן מה שעשו לה.

אגב, אף פעם לא הבנתי למה הם חובשים קסדה.

אם הם יכנסו בקיר ב-400 קמ"ש - זה מה שיציל אותם...?

פורסם

אגב, אף פעם לא הבנתי למה הם חובשים קסדה.

אם הם יכנסו בקיר ב-400 קמ"ש - זה מה שיציל אותם...?

גם ריצ'רד המונד נסע העל הרכב הסילוני במהירויות דומות כשהתפוצץ לו צמיג והוא איבד שליטה והתגלגל... תאמין לי שהקסדה הצילה לו את החיים - למרות שהוא בכל זאת ספג נזק מוחי

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

דרך אגב יש בארה"ב סדנת שיפורים לא פראיירית בכלל שהוציאה 1250 כ"ס מgt-r וקבעה מהירות מרבית של 233 מייל לשעה, תראו את הסרטון ומה קורה בסוף, מאוד מלחיץ.

ואותה gt-r שברה שיא של רבע מייל ב8.62 שניות. רק לשם התרשמות וויירון סופר ספורט עושה רבע מייל ב10 שניות.

(וכן הפגוש שלה התנתק לקראת סוף הרבע מייל, בגלל זה היא אחריי זה שמה אחד לבן שתרמה לה סדנה אחרת)

אגב לפני חודש הייתה תחרות בארה"ב, drag racing אבל עם קונספט מעט שונה, כאשר הם עשו roll off מ60 מייל.

בתחרות הזו השתתפו הרכבים ביצור סידרתי הכי חזקים בארה"ב וביניהם nissan gt-r ams alpha omega עם כ1500 כ"ס וכמובן הlamborghini gallardo ugr עם 1500 כ"ס.

הלמבורגיני לקחה. אבל הסדנה של הgt-r לא מוותרת והם אומרים שיש עוד כמה דברים שאפשר לשפר :)

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• תוכן חדש...