Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו בשיעורי נהיגה (כמה שזה נשמע מצחיק)

אני לומד על אוקטביה 2008 טורבו 2000,

ונהגתי אצלו גם בפאביה 2009 ההגה בפאביה רך כמו חמאה (בדיוק כמו שהגה צריך להיות)

וההגה באוקטביה פשוט קשה יחסית ושעומדים במקום ומסובבים את ההגה יש מין רעידות ורעש כזה.

מה זה יכול להיות?

ואב זה אני שואל רק כדי לדעת הוא בטח יודע למה אבל אני שוכח לשאול אותו.

תודה :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

איזה אוקטביה זו? MK1 או MK2 או MK3?

בעקרון, קרוב משפחה שלי יש לו מוסך שמתעסק בפרונט, הוא אמר שהכי פחות (אם בכלל), נכנסו אליו גרמניות מהשנים האחרונות.

לפי התיאורים שלך זה MK1. (בMK3 ההגה חשמלי נראלי, ובכללי הוא קל יותר).

הMK1 הרבה יותר פרטיזנית וחוראנית בכל מה שקשור למתלים וגם ההגה קשה, אבל הכי אמינה שקיימת!

פורסם

אם הוא יודע אז תשאל אותו בשיעור הבא, מה הבעיה?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

דבר ראשון יש עוד זמן עד השיעור הבא לצערי.

דבר שני רציתי לדעת פשוט בפירוט מה שאני לא חושב שהוא יוכל להסביר.

ואגב לא יודע אבל ההגה ממש קשה ושומעים מין חריקות קטנות כאלה שמסובבים אותו שהוא עומד,

לא נראה לי שהיא אמורה להיות ככה?! אבל תודה על התשובה :)

פורסם

אז זה אולי MK1 עם הגה הדראולי, אבל עדיין, הרכב חדש מידי מכדי שישמעו חריקות.

לגבי השיעורים, אתה עושה טעות לדעתי.

צריך לדחוס את השיעורים כמה שיותר ומיד לגשת לטסט.

אם אי אפשר לדחוס אצלו את השיעורים (בעתיד שתתקרב לגיל 17), אז תעזוב את המורה, למה אם חס וחלילה תיכשל טסט ראשון, אתה תאכל אותה ויקח הרבה מאוד זמן עד שהוא יגיש אותך לשני. (ככה זה בדרך כלל אצל מורים שעמוסים בתלמידים.)

(כל החברים שלי עשו את הטעות בללכת למורה עמוס, אני למדתי אצל חבר של אבא, מורה מעולה, אבל לא עמוס מאוד בתלמידים).

פורסם

לדעתי זה לא טור, כי המנוע 2 ליטר TDI כלומר הדגם האחרון. לטור מנועים ללא טורבו ודיזל הוא 1.9. אני חושב שזה הגה חשמלי כמו בגולף MK5. יכול להיות שזאת תקלה, היה לי הגה כזה בפסאט והוא קל מאוד ושום דבר לא רועד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב תודה סתם התעניינתי :)

וגבי השיעורים זה לא שהוא לא יכול זה פשוט אני לא יכול השבוע

(מתכונת בהיסטוריה ותנ"ך נראה אותך מכניס את הכל בשבוע אחד ;)

ואגב אני כבר בן 17 פשוט משרד הרישוי עשו לי בעיות.

פורסם

אפשר לדחוס הכל.

תראה אני לא מאלה שיושבים ללמוד לבגרויות בתנך והסטוריה וכל המזבלה הזאת, חבל על הדפים.

אני מעתיק במתכונת ובמבחנים כל השנה, לבגרות יושב שעתיים, ומוציא ציונים לא רעים (58 הסטוריה סופי בשתיהם, 74 תנך, אזרחות 74, לשון 68 סופי בשתיהם).

סבבה ציונים נמוכים, אבל אל תשכחו שכל השנה חוץ מבשיעורים אני יושב רק שעתיים לבגרות, וגם לפני כל מבחן 20 דקות כדי לצלם את החומר לאייפוד\פלאפון. (חוץ מזה אני מעתיק בשיטות שלא יתפסו אותי בחיים, והחיסרון הוא שאני מוציא בערך 70-80 במבחן.)

אבל מקצועות שאני אוהב, כמו חשמל, קח דוגמא היום היו לי שתי מתכונות בחשמל (3 ו5 יחידות), אתמול ישבתי בערך 6 שעות ברצף! ועוד עניתי לחברים על שאלות. (ב3 יש לי 100 וב5 יהיה בע"ה כמעט 80 ככה, וזה רק ההתמחות, בתורת החשמל 5 י"ח יש איזה 85 סופי).

קיצור נהיגה יותר חשוב מהכל, תדחוס, בטוח יש לך שעתיים ביום (ואני בטוח שיותר, לכיוון ה5 שעות) פנויים.

חוץ מזה גם לא טוב ללמוד כל היום, צריך להתאווורר.

• תוכן חדש...