Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 2002 דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת מה דעתם של מלומדי הפורום על אופל אסטרה 2002 דיזל 2.0, עשתה 250 ק"מ,ידנית, יש כריות אוויר וABS.

בעקרון אני מחפש רכב שיהיה אמין וחסכוני, מיועד לנסיעות של +-60 ק"מ ליום. ממה שהבנתי מאנשים שווה לחפש דיזל(חסכון בדלק), כי אפשר למצוא "מציאות" כי אין שוק.

אז מה דעתכם על הרכב? אם בכלל כדאי להתעסק עם דיזל? ואיך הרכב הזה ספציפית? וכמה אפשר להוציא אותו?

פורסם

הרכב הזה יהיה יקר מאוד לתחזוקה בעיקר ב"זכות" מחירי החלקים השערורייתיים של היבואן (יש גם שרשור בטכני על בעל רכב דומה משנת 2003 שהלך לו קלא'ץ וצריך להוציא כמה אלפים טובים)ו גם בגלל,שאין הרבה מוסכים כלליים,שיודעים לעבוד על הרכב הזה.

אם תשקלל עלות חלפים מטורפת+מוסך יבואן זה חור בכיס.

יש רכבי דיזל רבים בשוק,הדיזל משתלם רק אם אתה נוסע מעבר ל-25,000 ק"מ בשנה (הטסט יקר יותר,חלקים,רכבים כמעט שחוטים בשנתון הזה מבלאי ומחיר הדלק עושה סימנים של התייצבות מסויימת).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכבים של צה"ל כולם היו בצבע לבן ועברו חיים לא קלים. כמה שאני יודע הם כולם היו אוטומט - רכבים לדרגות בכירות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היה בצה"ל, עכשיו אצל בנאדם פרטי. (גרסה ידנית) השאלה היא האם האוטו מומלץ ב-250 קילומטרים (דיזל)?

פורסם

לא מומלץ.

בק"מ הזה, המשאבה מתחילה לעשות בעיות.

שיפוץ שלה עולה סביב 5000 ש"ח במכון דיזלים ועד 10000 ש"ח במוסך מורשה.

שומר נפשו, ירחק.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...