Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, כפי שאתם יודעים בזמן האחרון אני מחפש מיאטה NC. מצאתי כמה אקזמפלרים מעניינים לתקציב שלי אבל רובם עם ידיים גבוהות (3-4). יש אחד שאני די נעול עליו אבל הוא שנת 2006 עם יד 4, ז"א שאני אהיה יד 5. אני מתכנן להשאיר את הרכב אצלי לפחות ל 4 שנים. השאלה למה הרכב עבר כל כך הרבה ידיים בהשוואה לשאר האקזמלפרים באותו שנתון. האם צריך להירתע מהיד הגבוהה ברכב כזה? יש משהו מתחת לפני השטח? במידה ולוקחים לבדיקה להכל רגיל (עם הכסת"חים) מה הייתם עושים?

תודה :-)

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכבים ספורטיביים בישראל מחליפים ידיים בתדירות גבוהה, לעתים גם כל שנה. למצוא רכב ספורטיבי בעל יד נמוכה זה מאורע נדיר מאד.

בלי קשר ולדעתי, יד לא נותנת שום אינדיקציה למצב הרכב. יכול להיות אדם ששמר על רכבו שנים רבות, ויכול להיות רכב שאצל אותו הבעלים עבר 10 שנים של אחזקת שבר ונמכר שניה לפני שהוא מתפרק. בדיקה במוסך מתמחה ובמידה פחותה במקצת ספר טיפולים/קבלות יתנו אינדיקציה טובה בהרבה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כל המכוניות שבדקתי ושעברו הרבה ידיים, היו במצב בינוני מינוס. לעומת זאת ,גם יד נמוכה לא מבטיחה רכב שמור, אם כי הסיכוי לכך הוא גבוה יותר. הרי, אם הרכב טוב, למה למכור אותו אחרי זמן קצר יחסית?!

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
כל המכוניות שבדקתי ושעברו הרבה ידיים, היו במצב בינוני מינוס. לעומת זאת ,גם יד נמוכה לא מבטיחה רכב שמור, אם כי הסיכוי לכך הוא גבוה יותר. הרי, אם הרכב טוב, למה למכור אותו אחרי זמן קצר יחסית?!

כי מדובר ברכב ספורט שבשלב מסוים עשוי להפוך ללא פקרטי, בייחוד בשביל כל מי שהסיבה בשבילו לוותר על מה שהוא אוהב היא ״אישתי לא רוצה/לא אהבה״

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לדעתי ברכב כזה אין כמעט משמעות ליד. לחבר שלי היתה לפני מספר שנים אלפא ספיידר שנת 1988 יד 23(!)

הוא לא התקשה למכור אותה כשהחליט לעשות זאת.

מה שצריך לקבוע הוא מצב הרכב לאשורו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כבעל MX5 אני ממליץ לך להתמקד בהיסטוריה של הרכב וכמה שפחות תאונות.

גם לי הפריע שהרכב שלי היה יד שניה (אני שלישית), אבל אחרי בדיקה מושלמת + היסטוריית טיפולים במורשה פשוט לא יכלתי להגיד לא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מצטרף - היד פחות מטרידה במכונית מהסוג הזה, שנוטה להחליף הרבה ידיים מסיבות כאלו ואחרות.

הרבה הרבה יותר חשוב מצב הרכב. אתה מוזמן לפרסם כאן בדיקה שערכת לו ונוכל לעזור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המיאטה ידועה בהחלפה גבוהה של ידיים ואין בכך בעיה.

אולי בגלל זה עדיף לבדוק טיפה יותר לעומק.אך אין בעיה.

פורסם

אני גם חשבתי על העניין שזה מקזז בסוף, אבל זה בשביל ההרגשה האישית, אני רוצה לדעת שיש לי רכב שלא נבעט מבעלים לבעלים ועל ידי כך הוזנח.אני אכן רוצה להאמין שהרכב עובר הרבה ידיים בגלל שהאישה לא רוצה וכו' :? אבל כפי שכבר ציינתם הדרך הכי טובה להיות בטוח היא רק לבדוק במקום שמתחה ברכבים הספציפים האלו.

מישהו מכיר אולי מקום אמין ומקצועי לבדיקת רכבי ספורט?

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

הישראלים מקובעים על עניין הידיים כאילו שזה קשור למצב הרכב. מה זה קשור? אם יש מיאטה יד ראשונה של אדם מבוגר, אפילו עם מעט קמ, מציאה! אבל רק שיש לו תאומים בגולני שהוא קנה את הרכב רק בשבילם והרכב ננהג באכזריות כל סוף שבוע, כל פעם על ידי ילד אחר שהוציא קצת רגרסיות מהצבא והרשים את הכוסית התורנית. ולעומת זאת יש מיאטה יד שלישית אבל שנקנתה מהיבואן כיד שניה על ידי אדם שנסע בה רק נסיעות בינעירוניות ומכר אותה לאדם שהיה פדנט ברמות. את מה היית קונה?

בארצות אחרות לא נרשם בכלל היד ברשיון הרכב כי זה לא משקף כלום. לענייננו קח לבדיקה את הרכב שהכי נראה לך, אם הוא יצא טוב בבדיקה, סגור ושיהיה במזל.

פורסם

שלום,

ראשית, בהצלחה עם הקנייה.

שנית, לרכב ספורט (ולא "ספורטיבי") יש חוקים משלו, בדיוק כמו לדרבי :p

רוב חובבי הגה ידעו ליהנות ולשמור על אקזמפלר ולהעבירו הלאה.

אי לכך, תחלופת הידיים לא אמורה להרתיע אותך.

לחבר טוב שלי MX-5 משנת 2008. הוא יד שלישית. קנה את הרכב לפני כחודשיים ומאז הוא בעננים.

חשוב לבדוק כל מקרה לגופו.

עם היסטוריית טיפולים, בדיקה במכון/בדיקה במוסך מורשה (או שניהם יחד),

וכמובן גם הערכה אישית שלך, תוכל לדעת יותר בבהירות אם המציאה שלפניך אכן שווה.

תוכל גם לפנות למוסך TIG, המתמחה בטיפול במכוניות ספורט ויוקרה.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

גם רכב מודל 96 לא הייתי קונה יד 4

לך תדע מי נהג באוטו?

לך תדע איך טיפל באוטו?

לך תדע איזה מים הוא שם רדיאטור?

לך תדע איך שמרו על האוטו?

ולך תדע מה העבר על האוטו

בנוסף יהיה קשה לך למכור אחר כך, בקיצור להתרחק!!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...