Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יד זה שטות גמורה שצריכה לרדת מהרשיון.

אין קשר למצב הרכב.

מה גם שבדרך כלל עוד ידיים אומר עוד השקעה,

שקונים רכב חדש יש את ההתלהבות של ההתחלה ומשקיעים בטיפולים כדי ליישר קו.

וגם אם לא כך המצב מה אשם הבנאדם שצריך לסחוב עכשיו 2-3 בעלים קודמים על הגב?

הכי חושב לראות בעיניים את מצב הרכב, לבצע נסיעת מבחן ולקחת לבדיקה במכון אמין.

פורסם

יד באמת לא משחק תפקיד ברכבים כאלה. יש אנשים שרוצים להגשים חלום, קונים רכב ומוכרים אותו אחרי שנה רק כדי לסמן וי.

פורסם

עוד משהו קטן חברים (זה קצת מצחיק האמת), האם הייתם נותנים לצבע הרכב לשחק תפקיד בבחירת רכב יד שנייה? לדוגמה: אני מתלבט בין שני רכבים, שניהם שמורים אבל לרכב שאני מעדיף על פי צבע יש ב 130 k ולרכב השני יש 103 k. מה הייתם עושים?

:roll:

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

לדעתי כאשר קונים רכב משומש (ושתבינו: אני בד"כ מאלה שקונים רק חדש, אוהב להיות הראשון על הרכב, גם הראשון על הבחורה, הבנתם אותי ) צריך להיות פרקטי ובהחלט לחשוב על אלמנט המכירה.

בנוסף, מדוע לקנות יד 4 או 5 אם אפשר לקנות יד 2?

בני

פורסם
תגידו מידה גאנט 18 למיאטה ניתן לאשר ברישיון? פשוט המיאטה שאני הולך לראות מחר נועלת גאנטים 18 (לא שאני מבין את ההגיון לכך אבל שיהיה).

לא בצורה חוקית.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
כבעל MX5 אני ממליץ לך להתמקד בהיסטוריה של הרכב וכמה שפחות תאונות.

גם לי הפריע שהרכב שלי היה יד שניה (אני שלישית), אבל אחרי בדיקה מושלמת + היסטוריית טיפולים במורשה פשוט לא יכלתי להגיד לא.

בדיוק כך.

בכל מקרה - שלא יספרו לך סיפורים - במעמד המכירה עניין היד ישחק תפקיד.

כי 99% מעם ישראל חושב בדיוק כמוך ומרים טלפון קודם כל לרכבים עם יד נמוכה.

מצד שני - כאן יש לך יתרון שאתה יכול לחסוך הרבה מאוד כסף ברכישת רכב עם יד גבוהה יחסית או/ו שהייתה פעם בליסינג.

מי שלחוץ תקציבית - מחפש מכוניות כאלו.

מי שלא - יכול להרשות לעצמו רכב עם נתונים טובים יותר "על הנייר".

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...