Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערימת שטויות. כשהרכב יד ראשונה מישהו מבטיח לך את כל אלה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שקונה מיאטה הוא בדרך כלל לא מתייחס לרכב ולנהיגה בו כאמצעי הגעה ב-A ל-B - אלא הרבה מעבר לכך.

לפיכך ניתן גם להניח את ההנחה ההפוכה שכל בעלים שהרכב עבר גרמו להעלאת ההשקעה - כי כל בעלים השקיע (עוד) קצת...

אגב אם הוא 2006 הרי שהוא שבע שנים על הכביש - לפי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה כלי רכב מחליף בעלות בממוצע כל 2.5 שנים - ולכן המזדה המדוברת לא מאד רחוקה מהממוצע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שאני אלך על בדיקה איכותית כגורם מכריע בבחירת הרכב.

תגידו ומה אתם אומרים על מיאטות שמגיעות למגרשי המחירות?

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

אני אומר שאמנם זה תמרור אזהרה, אבל כל מקרה לגופו. יש אנשים שפשוט אין להם כוח להתעסק עם מכירה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

את המיאטה שלי קניתי מסוחר (לא סתם סוחר אלא מקום שמתעסק ברכבי יוקרה/ייבוא אישי).

גם אני בהתחלה מאוד חששתי אבל הרכב עבר את כל המבחנים ולא נמצא בו אפילו פגם אחד הכי קטן.

אז כן, אפשר למצוא מיאטה טובה גם אצל סוחרים אבל הסיכון הוא הרבה יותר גבוהה מרכב שנקנה בשוק הפרטי.

יש כ"כ הרבה מיאטות למכירה כרגע בשוק שאני לא הייתי פוזל (בנתיים) לבדוק את מרכולתם של הסוחרים (אבל בהחלט לא הייתי פוסל על הסף).

ד"א, המיאטה כרכב ספורט מאוד אמינה וחסינה בפני התעללות ולכן לא תמצא כמעט רכבים שעברו החלפת מנוע/גיר שזה דבר מאוד נפוץ ברכב ספורט שנמצא מעל ל-5 שנים על הכביש (וכמו רכב ספורט אמיתי לא ננהג כמו רכב פרטי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אכן פותח השרשור העלה שאלה מעניינת.

כמי שעוסק בדיני משפחה, לעתים מתייעצים איתי לקוחות בפרק ב' וג', האם למסד קשר עם אשר שהיא גרושה פעם רביעית או אלמנה בשלישית וכיוצ"ב.

אז למה אני משווה בכלל?

יש יש איזשהו דמיון. תמיד יש כאלה שיאמרו אני מעדיף חדש מהניילונים, היינו בתולה.

יש כאלה שיאמרו שעדיף יד 2 או 3, שכבר למדה משהו.

יש כאלה שיעדיפו רכב מהשכרה, דהיינו את המזרן הפלוגתי.

אכן, אין לכך תשובה ברורה. אם האקזמפלר מספיק שמור: לך על זה.

בהצלחה

פורסם

תגידו מידה גאנט 18 למיאטה ניתן לאשר ברישיון? פשוט המיאטה שאני הולך לראות מחר נועלת גאנטים 18 (לא שאני מבין את ההגיון לכך אבל שיהיה).

פורסם

קצת עידכון:

אז כמו שנאמר פה הרבה, לפעמים הקשר בין יד נמוכה לבין רכב שמור הוא דמיוני בלבד. אתמול ראיתי כמה מיאטות (לא חסר נוכלים), ודווקא אחת הפתיעה אותי והיא יד 5 אבל שמורה למופת בצורה בלתי רגילה. האמת לא פזלתי מעולם לרכבים מיד כזאת אבל הרכב שמור בצורה בלתי רגילה.

פורסם

לפני כמה שנים שחיפשתי איביזה 20VT ראיתי כמעט 20 ובדקתי 4\5.

בסוף קניתי יד 6, 3 וחצי שנים אחרי אני לא מצטער לרגע, 0 תקלות מעבר לתחזוקה שוטפת.

איך שאני רואה את זה, אחרי כ-3 שנים ההתלהבות ההתחלטית מהרכב יורדת ואיתה גם רמת התחזוקה.

אני למשל תדלקתי 98 ומעולם לא 95, בהתחלה אתה עושה את זה בכיף, אחר כך אתה מתחיל להתבאס

ויש המון שבשלב זה היו מתדלקים 95.

כמובן לא בהכרח בדלק אבל הבנתם את הרעיון.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

רוני, פנים הרכב כמו חדש, חוץ הרכב כנ"ל, האוטו ללא שום קירקושים, הכל חלק וללא פגמים, מטופל באהבה. בעצם זה לא אמור להיות יוצא דופן אך ממה שראיתי עד עכשיו לא כולם מטפלים כך במיאטה שלהם וחבל.

אונו טורבו, לי אישית אין בעיה עם יד גבוהה אך אני יודע שבעוד כמה שנים, כאשר ארצה למכור את הרכב דבר זה יהווה מכשול בפני בגלל דעות קדומות של אנשים.

פורסם

תגיד את זה לפרחחים שמתקשרים בקשר לקליאו, ועוד לפני שראו את הרכב מנסים לקצץ במחיר :evil:

אבל אני מניח שלכל סיר יש מכסה..

אלי.

• תוכן חדש...