Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לובינסקי חותכת מחירים >

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן C1 החדשה תוצע מעכשיו ב-61,990 שקל בלבד,

פיג'ו 107 - מחיר החל מ-64,990 שקל,

פיג'ו 206+ ירד בכ-15% ויעמוד על 69,990 שקלים,

פיג'ו 207 1.6 ל', אוטו', ירד ב 4,000 ש"ח, הפחתה של כ-4% , ל- 99,990 ₪,

סיטרואן C3 פיקאסו בגרסת בנזין 1.4 ל', ידנית, ירד ב-10 אלף שקלים, ויעמוד על 91,990 שקלים

לכתבה המלאה לחצו כאן !

פורסם

הוזלת מחירי המיני באה כתוצאה מהוזלה כללית בשוק של כל היצרנים בקטגוריה הזאת.

כל עוד הגרסאות החמות של שאר היצרנים נמצאות בטווח מחירים גבוה כשל לובינסקי,

אין להם סיבה להוריד מחירים.

מעניין באמת מתי יקום היבואן שיעשה מהפיכה ויוזיל את מחירי הספורטיביות...

פורסם
הוזלת מחירי המיני באה כתוצאה מהוזלה כללית בשוק של כל היצרנים בקטגוריה הזאת.

כל עוד הגרסאות החמות של שאר היצרנים נמצאות בטווח מחירים גבוה כשל לובינסקי,

אין להם סיבה להוריד מחירים.

מעניין באמת מתי יקום היבואן שיעשה מהפיכה ויוזיל את מחירי הספורטיביות...

סיאט לאון 1.8 לא מספיק?

צ'מפיון שיחקו אותה בענק עם הלאון, למרות שיש כוונות נסתרות זה עדיין מבצע שווה ביותר, גם הבנתי שגרסאות ה FR והקופרה ירדו?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

למה מההתחלה הם תמחרו את רכבי המיני כל כך גבוה? אולי כדי לתת לאנשי "חבר" הרגשה שהם מקבלים הנחה גדולה?

ההוזלה של הסיטרואן C3 פיקאסו יוצרת אצלי ציפייה ל-C3 או אולי 208 עם אותה יחידת כוח שיתחרו בסופר מיני הידניות הזולות, אולי עם הפסקת שיווק ה-206+? ימים יגידו.

פורסם
סיאט לאון 1.8 לא מספיק?

צ'מפיון שיחקו אותה בענק עם הלאון, למרות שיש כוונות נסתרות זה עדיין מבצע שווה ביותר, גם הבנתי שגרסאות ה FR והקופרה ירדו?

לאון 1.8 עם כל הכבוד ו-160 הסוסים לא באמת נחשבת לספורטיבית.

ואכן גרסאות הקופרה וה-FR ירדו במחיר אבל עדיין לא לרמה שתשבור את השוק.

פורסם

מה שמרגיז שההוזלות הרציניות הן רק בגרסאות המיני והסופר מיני הידניות שזוכות לתחרות אמיתית.

אבל בדגמים היקרים יותר ההוזלות הן מינוריות.

ומי לא בהוזלות, כמובן...307 ו-C4.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לאון 1.8 עם כל הכבוד ו-160 הסוסים לא באמת נחשבת לספורטיבית.

ואכן גרסאות הקופרה וה-FR ירדו במחיר אבל עדיין לא לרמה שתשבור את השוק.

דווקא מסתתר בה איזה שד קטן שפורץ החוצה כשצריך :) את האמת מרגיש יותר מ160. עם צ'יפ והרחבת צמיגים ל225 עם R1R אתה באמת יכול להרגיש ניצוץ של ספורטיביות. (מניסיון)

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
מה שמרגיז שההוזלות הרציניות הן רק בגרסאות המיני והסופר מיני הידניות שזוכות לתחרות אמיתית.

אבל בדגמים היקרים יותר ההוזלות הן מינוריות.

ומי לא בהוזלות, כמובן...307 ו-C4.

ליסינג.

emotion of motion

פורסם
ליסינג.

אכן ליסינג אבל מה עם ה DS3 למשל? למה לא להציע אותה במחיר יותר ריאלי וגם את ה C3 לתמחר נמוך יותר בהתאם? ה DS3 פשוט רכב יפהפה ולא רואים אותו כמעט על הכביש, שלא נדבר על הגירסה הידנית החזקה יותר שנראה לי שיש איזה 3 בכל הארץ...

אם סמל"ת יכולים להוריד 17 אלף על ה 500 מולטי אייר (שגם עכשיו יקרה), רכב פרימיום אחר כמו ה DS3 יכול גם הוא לקבל מחיר יותר סביר.

פורסם

אני הייתי בדיוק באותה דעה כמו שלך על DS3 ואני יכול להגיד לך שלפני חודש עשיתי ריצה ברעננה , וראיתי אותה חונה שם בשקט בדממה , והאוטו ממש לא מרשים , אני הייתי בשוק כמה שהרכב קטן הוא יותר קטן מC3 , הC3 יותר יפה מהDS3 לפי דעתי

אני גם הייתי בטוח שDS3 מהממת , אבל היא פשוט פיצית בקטע לא מושך.

אני ממש שוקל לעשות טרייד אין ולקחת C1 מה אתם אומרים ?

22 קילומטר לליטר ! :shock:

פורסם

מהלך הגיוני מי יקנה אותם ב 69K?

נוצר מצב שבו החלו לעלות מחירים על רכבי המיני שהם היו כבר קרובים לסופר מיני,מי יקנה פנדה או 107 ב 69K? אין להם בררה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דווקא מסתתר בה איזה שד קטן שפורץ החוצה כשצריך :) את האמת מרגיש יותר מ160. עם צ'יפ והרחבת צמיגים ל225 עם R1R אתה באמת יכול להרגיש ניצוץ של ספורטיביות. (מניסיון)

מנוע חזק יותר ווצמיגים אחרים לא עושה רכב לספורטיבי, אפילו לא קצת.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...