Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לובינסקי חותכת מחירים >

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנוע חזק יותר ווצמיגים אחרים לא עושה רכב לספורטיבי, אפילו לא קצת.

הויכוח מיותר. ביחס לכל דבר אחר במחיר שלה היא "ספורטיבית" יותר ולו בשל תאוצתה הטובה עשרות מונים. מתנהגת יותר או פחות מפוקוס זה כבר לא משנה לרוב המוחלט של הרוכשים, בוודאי אם בתאוצה היא לא רואה אותה ממטר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אכן ליסינג אבל מה עם ה DS3 למשל? למה לא להציע אותה במחיר יותר ריאלי וגם את ה C3 לתמחר נמוך יותר בהתאם? ה DS3 פשוט רכב יפהפה ולא רואים אותו כמעט על הכביש, שלא נדבר על הגירסה הידנית החזקה יותר שנראה לי שיש איזה 3 בכל הארץ...

אם סמל"ת יכולים להוריד 17 אלף על ה 500 מולטי אייר (שגם עכשיו יקרה), רכב פרימיום אחר כמו ה DS3 יכול גם הוא לקבל מחיר יותר סביר.

לגבי ה DS3 הידנית והחזקה יותר, כשבאתי להתעניין, הסוכן אמר לי שהם מקבלים יחידות בודדות כאלה והן נמכרות גם ככה (כלומר בלי שיווק של ממש ובלי נסיעות מבחן). יש מצב טוב שזה קשקוש, אבל בכל מקרה לא מעניין אותם למכור אותה.

emotion of motion

פורסם
מנוע חזק יותר ווצמיגים אחרים לא עושה רכב לספורטיבי, אפילו לא קצת.

אז מה עושה רכב לספורטיבי? הנעה אחורית? שתרגיש איך לאון נוסעת עם צ'יפ ואחיזה בשמיים תחשוב פעמיים אם ספורטיבי זאת לא היא.

תאמין לי שישבתי במספיק מכוניות ספורטיביות והרגשתי בטוח יותר וכיף הרבה יותר בלאון.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
אז מה עושה רכב לספורטיבי? הנעה אחורית? שתרגיש איך לאון נוסעת עם צ'יפ ואחיזה בשמיים תחשוב פעמיים אם ספורטיבי זאת לא היא.

תאמין לי שישבתי במספיק מכוניות ספורטיביות והרגשתי בטוח יותר וכיף הרבה יותר בלאון.

נורא קשה להסביר, אבל כשתנהג באחת, בטוח תדע. אין קשר לאחיזה וכוח, זה יותר עניין של פידבק ומהירות תגובה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אין קשר לאחיזה וכוח, זה יותר עניין של פידבק ומהירות תגובה.

לפי המנטרה הזאת, מכונית קארטינג היא ספורטיבית?

פורסם
לפי המנטרה הזאת, מכונית קארטינג היא ספורטיבית?

זה מה שצריך להיות במילון ליד "מכונית ספורטיבית". אמנם בקטן, אבל מבחינת ריגושים קשה למצוא מה שמתחרה.

מכונית ספורטיבית בסופו של דבר מייצרת איתך איזשהו דיאלוג שסתם מכונית מהירה לא עושה. זה דרך הבלמים, דרך ההגה, דרך השלדה, זה משהו מאוד אנלוגי וחמקמק אבל אין סיכוי שתפספס אותו אם תנהג. מיאטה נגיד עושה בדיוק את זה, האצ'בקים של VAG ממש לא. זה לא הופך מכונית לטובה באופן אוטומטי - אני למשל לא אוהב את המיאטה NC בכלל - אבל אי אפשר להתכחש לזה.

S3 היא הדוגמא הקלאסית למכונית לא ספורטיבית, היא מאוד מהירה ומאוד אוחזת אבל גם מאוד חד מימדית. האצת, בלמת, פנית, הגעת. אין שום סיכוי שהייתי מחפש איזה כביש מעניין עם אחת כזו, אין בזה שום אתגר, שום הזדמנות להשתפר או להתחבר עם האוטו. יש כאלו שזה תפור עליהם - "אחי איך האוטו יושב על הכביש פצצה, דבק" - ויש כאלו שזה משעמם אותם למוות. וזה אוטו מהיר להחריד, שלא תטעה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
למה מההתחלה הם תמחרו את רכבי המיני כל כך גבוה? אולי כדי לתת לאנשי "חבר" הרגשה שהם מקבלים הנחה גדולה?

ההוזלה של הסיטרואן C3 פיקאסו יוצרת אצלי ציפייה ל-C3 או אולי 208 עם אותה יחידת כוח שיתחרו בסופר מיני הידניות הזולות, אולי עם הפסקת שיווק ה-206+? ימים יגידו.

C3 ב91K מי אמר רומסטר 1.4 ידנית ב85K ולא קיבל?

התחרות עושה את שלה רק מה אני לא בטוח שזה הקניה הכדאית בגלל המנוע המיושן.

פורסם

אם הרומסטר 1.6 אוטומטית שהייתה לי בלעה דלק כמו אמריקאית, אני לא רוצה לדמיין כמה דלק תשתה הרומסטר הזו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...