Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעה...

el presidente
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש צבעתי את הסנדה יצא חבל על הזמן

תפרק כל פח בנפרד תשייף טוב טוב ואז תעבור עם ניר שיוף מים עד שיהיה חלק

לא יודע איזה צבע תשתמש בכל מקרה נראה לי שהמרייט יעשה את העבודה

אבל מה שלא תעשה בחיים אל תצבע במברשת יצא מגעיל ברמות

קח מאחד החברים פיסטולט אפילו תשכיר תאמין לי שווה כל שקל המכשיר הזה........

תמונה של סנדרה...

senda.JPG

פורסם
לפני חודש צבעתי את הסנדה יצא חבל על הזמן

תפרק כל פח בנפרד תשייף טוב טוב ואז תעבור עם ניר שיוף מים עד שיהיה חלק

לא יודע איזה צבע תשתמש בכל מקרה נראה לי שהמרייט יעשה את העבודה

אבל מה שלא תעשה בחיים אל תצבע במברשת יצא מגעיל ברמות

קח מאחד החברים פיסטולט אפילו תשכיר תאמין לי שווה כל שקל המכשיר הזה........

תמונה של סנדרה...

שווה כל שקל אה?..אז בוא אני אגלה לך סוד...הווספה עלתה 1 שקל חדש בלבד.

טמבור ומברשת...הנה אני בא..:-D

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
שווה כל שקל אה?..אז בוא אני אגלה לך סוד...הווספה עלתה 1 שקל חדש בלבד.

טמבור ומברשת...הנה אני בא..:-D

רגע רגע!

אתה נתת לו את הבנדיט הוא נתן לך ווספה (כאילו טרייד אין) ואתה הוספת שקל?!?!

הייתכן והנשיא יצא פראייר?

פורסם

הלו נשיא אם אתה צובע מחדש ואינך רוצה להוציא יותר מדי כסף על זה לפחות עשה זאת נכון.

לך לאייס וקנה מסיר צבע, זהו חומר אשר אתה מורח על המקום הרצוי ותוך שניות הצבע מתקלף (אם אינך רוצה ללכת לאייס לקנות אני יכול לתת לך את מה שנשאר לי לאחר השיפוץ של האופנוע שלי, ונשאר הרבה)

את הצבע מורידים בעזרת נייר שיוף אשר גם מחליק את המשטח שיהיה אחיד.

אח"כ ניתן לצבוע עם ספריי צבע לרכב, (גם ניתן להשיג באייס) קודם שים שכבה שתיים תחתונות של צבע יסוד (צבע אפור) ואח"כ צבע עליו בצבע הרצוי.

אם תצטרך עזרה אל תהסס לבקש.

בהצלחה

פורסם
הלו נשיא אם אתה צובע מחדש ואינך רוצה להוציא יותר מדי כסף על זה לפחות עשה זאת נכון.

לך לאייס וקנה מסיר צבע, זהו חומר אשר אתה מורח על המקום הרצוי ותוך שניות הצבע מתקלף (אם אינך רוצה ללכת לאייס לקנות אני יכול לתת לך את מה שנשאר לי לאחר השיפוץ של האופנוע שלי, ונשאר הרבה)

את הצבע מורידים בעזרת נייר שיוף אשר גם מחליק את המשטח שיהיה אחיד.

אח"כ ניתן לצבוע עם ספריי צבע לרכב, (גם ניתן להשיג באייס) קודם שים שכבה שתיים תחתונות של צבע יסוד (צבע אפור) ואח"כ צבע עליו בצבע הרצוי.

אם תצטרך עזרה אל תהסס לבקש.

בהצלחה

אבל אבל אבל ..הנשיא רוצה לעשות עבודה ערבית!

מכיוון שהוא לא הולך להשקיע יותר מידי כסף בנושא...וזה סתם בגלל שהנשיא אוהב אומנות (תפסיקו לצחוק!)...בא לו לצבוע ווספה...סתם ככה..בשביל הפאנאן.

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
עוד פעם אתה מתחיל?

:lol:

לא...לא....ערבית מתוך כבוד....כן?!......

הרי הנשיא הוא בעצמו ערבי..שמו האמיתי או ג'מיל איבן טולילה..נולד בצילו של נגמ"ש בפאתי עזה...אביו היה טייח ואימו עשתה "קלולולולולו" רוב היום.

אהההההההההה....על מי אני עובד...

עבודה ערבית...עבודה שמתבצעת בעשירית מהזמן של עבודה יהודית...עם כמה שפחות השקעת מזומנים...מחזיקה יותר זמן..ועם קצת אמונה תראה כמו עבודה טובה.

אמן..אינשאללה...אללה באבאלה!

פורסם
לא...לא....ערבית מתוך כבוד....כן?!......

הרי הנשיא הוא בעצמו ערבי..שמו האמיתי או ג'מיל איבן טולילה..נולד בצילו של נגמ"ש בפאתי עזה...אביו היה טייח ואימו עשתה "קלולולולולו" רוב היום.

אהההההההההה....על מי אני עובד...

עבודה ערבית...עבודה שמתבצעת בעשירית מהזמן של עבודה יהודית...עם כמה שפחות השקעת מזומנים...מחזיקה יותר זמן..ועם קצת אמונה תראה כמו עבודה טובה.

אמן..אינשאללה...אללה באבאלה!

אין בעיה הספרי צבע לרכב באייס עולה בערך 20 שקל. התוצאה תראה יותר טוב ממריחה בעזרת מברשת איזה צבע של טמבור על חמוקיה של האיטלקיה שלך.

פורסם
אין בעיה הספרי צבע לרכב באייס עולה בערך 20 שקל. התוצאה תראה יותר טוב ממריחה בעזרת מברשת איזה צבע של טמבור על חמוקיה של האיטלקיה שלך.

כן..גם ספריי זה אופצייה הגיונית.....כי לכל הקטע של ליטוש..שכבות..ידה ידה ידה ..אין לי כח ,רצון וחשק להיכנס.

בכל מיקרה...שבלונות...יש למישהו כיוון?..איך ליצור שבלונה...לנשיא יא כמה רעיונות די פרימיטיבית...אבל סביר להניח שיעבדו.

פורסם
כן..גם ספריי זה אופצייה הגיונית.....כי לכל הקטע של ליטוש..שכבות..ידה ידה ידה ..אין לי כח ,רצון וחשק להיכנס.

בכל מיקרה...שבלונות...יש למישהו כיוון?..איך ליצור שבלונה...לנשיא יא כמה רעיונות די פרימיטיבית...אבל סביר להניח שיעבדו.

דרך אגב, גם לליטוש יש פתרון. ישנו מעין גלגל עם משטח המתחבר למקדחה במקום המקדח ועל המשטח אתה שם נייר שיוף וכך אתה משייף את האיטלקיה שלך. התהליך מאוד מהיר ובמקרה שלך שיש הרבה שטחים גדולים ללא יותר מדי פינות זה אידיאלי.

פורסם
דרך אגב, גם לליטוש יש פתרון. ישנו מעין גלגל עם משטח המתחבר למקדחה במקום המקדח ועל המשטח אתה שם נייר שיוף וכך אתה משייף את האיטלקיה שלך. התהליך מאוד מהיר ובמקרה שלך שיש הרבה שטחים גדולים ללא יותר מדי פינות זה אידיאלי.

צריך מקדחה...צריך גלגל...צריך צריך צריך....

הנשיא..הולך להוריד את דגל פאלסטין מהקאזא...

פורסם

שבלונות: אתה קונה קרטון ביצוע (ככה קוראים לזה, ואפשר למצוא כזה בכל חנות לציוד אומנות), מדפיס מה שאתה רוצה במחשב, מדביק וחותך עם סכין יפנית. אם יש לך חוש ציור, אתה יכול לצייר ישר על הקרטון.

פורסם
שבלונות: אתה קונה קרטון ביצוע (ככה קוראים לזה, ואפשר למצוא כזה בכל חנות לציוד אומנות), מדפיס מה שאתה רוצה במחשב, מדביק וחותך עם סכין יפנית. אם יש לך חוש ציור, אתה יכול לצייר ישר על הקרטון.

בעיה קטנה...קרטון ביצוע לא גמיש..ואילו הוספה מעוגלת כמו נערת אמצע.

• תוכן חדש...