Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סוזוקי אלטו ידנית 2011 עם קילומטראז' של כ-9000 ק"מ.

אני היד ה-2 והספקתי לעשות עד עכשיו 3 טנקים של דלק.

הממוצע עד עכשיו הוא 15.5 ק"מ לליטר.

כל זאת בנסיעה רגועה, בלי למשוך הילוכים. בערך מחצית הזמן בעירוני ובמחצית השניה בבין עירוני (שטח מישורי - גוש דן). 90% מהזמן לבד באוטו, בערך 80% מהזמן עם מזגן. צמיגים מנופחים ללחץ של ECO.

אני לא רוצה להתבכיין כי 15.5 ק"מ לליטר זו צריכה יפה, אבל הבנתי מהודעות קודמות בפורום שאנשים מדברים על 17/18/19 ק"מ לליטר ואפילו יותר.

ניגשתי לבדיקה במסגרת האחריות במוסך המרכזי של סוזוקי בפ"ת, הם היו מאוד נחמדים, עשו בדיקת שנקראת "4 גזים" ואמרו שהכל תקין.

מה עושים?

פורסם

לא נשמע לי הגיוני שמזגן יוריד את הצריכה מ-1:18 ל-1:15.5. יכול להיות שמשהו לא מכוון טוב במנוע?

פורסם

באינטרנט אנשים נוטים מאוד להגזים עם הצריכת דלק, בודקים לך צריכה בזמנים אידיאלים ואומרים לך אותה כאילו אין הפתעות בחיים אף פעם.

1 ל 15 זה סבבה ורגיל לצריכה אמיתית עם מזגן ועירוני.

גם באוטו שלי אם אני אנהג כמו זקנה על 80 ויאיץ לאט אני יעשה 1 ל 19 אבל בפועל אם יוצא 1 ל14 אני שמח.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הצריכות המופלאות של האלטו שאנשים רשמו כאן נמדדו רובן ככולן עם רוב מכריע לנסיעות בינעירוניות, סביר להניח שבמהירות החוקית ואף מתחת לה ועם רגל ימין במשקל נוצה.

לקבל צריכה של 15.5 בנסיעה משולבת עם מזגן מכני ש"אונס" את המנוע הצנום זו צריכה מצויינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...