Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מרצדס - כל עוד היא לא דיזל לבנה ולא ממשפחת E אז כנראה שיש סטטוס...

E כסופה או שחורה זה לא סטאטוס?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אה.. זה כמו אלכס וסשה?..

בדיוק :-)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא יודע מה אתה לוקח, אבל חייבים להוסיף את זה למים בברז. אז המדינה הזו תהיה מקום הרבה יותר טוב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
E כסופה או שחורה זה לא סטאטוס?

E שחורה או כסופה היא סטטוס !

(אלא אם כן היא הייתה מונית טחונה לבנה לשעבר שעברה עבודת צבע בשקל וחצי.)

Gn'f'R

פורסם

מצטרף למחמאות, צחקתי בקול רם!

היה פעם שרשור בנוסח דומה ״באיזה רכב לעולם לא תראה אישה נוהגת״ ־ ואני גרסתי טנדר פז׳ו 504

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ויהי ביום ההוא, יום ירושלים היו האלפיסטים נוטשים עיסוקיהם הפטטיים ועולים ירושלימה. ועוד עולים ובאים עימם השבטים האחרים, שבט הפג'ו ושבט הסיטרואן, שבט הסוברו הספורטיבי, הרודסטרים וגם כמה שבטים גרמאניים מרחוק באו. והיו סובבים העיר שבע פעמים עד נפתחו שערי שמיים וקול התור והטורבו נשמע בארצנו.

ולא עוד . ויוסיפו עוד ועוד כוחות סוס ולא נשא הדבר חן בידי האל ויחריב מיגדל בבל: את הדלק ייקר, קנסות נתן. וישים עליהם מס עובד.ויתמוך בכך האל באמצעות מפלגותיו[סתם, הוא ממש לא אשם]

ויקשה עורפו של חובב הרכב ויגיע לירושליים למרות כל אלו אך אליה לא ניכנס, יען כי קשתה העיר מאוד מאוד ותהי לו לזרא-שכן יפה העיר ומיוחדת. אך לא כך ראוה-מחיי המולדת. ואלו ששיחררו, כלל לא שיערו, כיצד תיראה היא ומה יקרה להוא.ההוא אשר שיחרר העיר אבד, ובן בליעל עשה זאת, לא לבד.

ואת ירושליים מרחוק ניראה ולא ניכנס.ונניח לה לנפשה.

אך לא תניח היא לנו, שכן מה שהיה בירושליים היה יהיה בכל הארץ, אם לא נישמרה. אם נהא מפולגים וניתעסק בשטויות ושאר מרעין בישין כמימים ימימה. הו מה אומר ומה אוסיף , אמר החילוני חובב הרכב והחיים ביום ירושליים.[אתמול]

אתמול ניפטר הסולן של הביג'ז, אבן דרך במוזיקה של כנסיית הדיסקו. מישהו מוסיף קישור לזיכרו? אולי סטיינג אלייב? פסקול מצויו לנהיגה. בעיקר במכוניות שאיבדו את צלילן או בטל קורבנן.

איפה עוד תדמיות של מכוניות? בעיקר אני מחכה לך, ערן 26. קראתי מה כתבת [יפה] בשרשור על מע"מ.כתוב קצת בשביל הכיף.

עניין אחרון. שאלתי האם צריך לפחד ממישהו בדיהטסו גראן מוב, אין תשובות? איך תהיו בעלי תשובה?

יום טוב

פורסם
מצטרף למחמאות, צחקתי בקול רם!

היה פעם שרשור בנוסח דומה ״באיזה רכב לעולם לא תראה אישה נוהגת״ ־ ואני גרסתי טנדר פז׳ו 504

היתה לי מורה ביסודי שהגיעה מידי יום לביה"ס בעודה נוהגת ברכב הזה. היו ימים...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מה משדר?

מאזדה 6- ישראלי מצוי.

קורולה- ישראלי מצוי עני יותר.

מרצדס קבריולט- זקנה עם כסף/ ילדה עם אבא סוחר סמים.

מזראטי ג'י טי- ישראלי לא מצוי עם כסף וטעם.

אלפא דהוייה- חובב נהיגה תפרן.

לאון- ערסמוביל בעתיד.

לאנצ'יה אפסילון- גברת מגונדרת/ מעצב שיער עליז.

הונדה סיויק 5 דל'- עכבר חדש למחשב.

BMW X6- סרסור/ זמר ים תיכוני/ דוגמן כובעי מצחיה.

מקווה שעזרתי.

אתה מקשר בין רכבים למצב כלכלי. זה נכון אולי לגבי מי שמחזיק מזראטי או X6 (וגם לא תמיד), אך ממש לא נכון לגבי מי שמחזיק רכב סטנדרטי כמו מזדה 6 / קורולה או אלפא דהויה.

פורסם

דייהטסו גראן מוב?...

מאוד מעניין המעבר ההזוי ממאזרטי לזה:

attachment.php?attachmentid=288066&stc=1&thumb=1&d=1337604272

אבל אני מתחיל למצוא תבניתיות מסויימת :"האלפא האיטית הזולה" ,גראן מוב..סביר להניח שאלבום אוסף "ביג'יז" הוא סוג של פק"ל בגראן מוב.

אתה יכול להיות רגוע בכבישים אלא אם כן סבתא יודעת קרטה.

Gn'f'R

פורסם

בנושא דומה אתמול עסקתי עם ידידה. בדייהו ויונדאי מיושנות יש לנהגים יוצאי המזרח האירופאי מנהג לרכב.

שאלתי ידידה מהמוצא הנ״ל ולא הייתה לה תשובה עניינית, אשמח אם חבר פורום או פנדוב בכבודו יאירו את עיניי למראהם המוזר של עשרות בני אוקראינים ורוסים שמחים כשהם נטועים במושבי דיהו נובירה חבוטה או רכב קוריאני עייף דומה.

(אין מן המתואר להביע גזענות, הכל מבוסס על המציאות :-P )

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אך, אך, פנדוב. מה יהיה?

מתי תחלוף אצלך השפעת התרופות מעכבות הסרוטונין? בספרים אומרים ששלושים יום ממנה אחרונה. מניסיון שלי לאחר שבוע:roll:

איך הצלחת ליפול בתווך בין ארית טהורה בת ימינו ללא כיסוי ראש לבין קמיקזה יפנית, שנייה אחרי שהורידה את הסאקי בשלוק?

ועוד יצאת ללא פגע! משחתות הוטבעו על פחות מכך בוויכוח בין אדמירלים, אז כנראה שכאן היה מקרה של גנרלים.

תגיד תודה שהיפנית לא דפקה עליך צלילה עם הטויוטה זירו והגרמניה לא פתחה באש 88 מ"מ מהאגזוז. יצאת בעור שיניך. קח קיסם, תנקה את השאריות וזרוק לקרבורטור של הזקיינה האיטלקיה. לך תדע, אולי זה מה שסוף סוף יפיל לה ת'ראש (תרתי מהנשמע).

ביום אל קודס בקבוצת תמיכה מוטורית לא נשאר הרבה אלא לכתוב לך שנראה לי שיהורם גאון כנראה נוהג בסוזוקי סוויפט 87, לאחר שעשה החלפה ראש בראש (שוב תרתי) על המרסדס שלו עם יזהר כהן תמורת 5 קווצות תלתלים (ארבע לראש ואחד גל הינע) וחבילת עלי גת, שהקסטל הפך מוואדי מקודש לפקק ליסינג מעופש, ושצעיף של בית"ר ברכב מאחורה יעביר אותך את כל שועפט, בחתיכה אחת, עם אלפא או בלי

חג שחרור שמח לכל העוסקים במלאכת הקודש אך עדיין לא הוסמכו לרבנות

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

12345.ידעתי ידעתי ידעתי, עוד מהשרשור ההוא, שיש לך פוטנציאל. אני פוצח בקריירת גילוי כשרונות צעירים וקרשונים דליקים. יבוא יום ואני אהיה הכותב הכי סטנדרטי כאן. הזירו הוא מיצובישי, אך שמחתי לראות בקיאותך ב88 הגרמני. יש על מה לדבר.

היית מאמין שדווקא מליבו, שברולט טיפוסית, היא בגימטריה 88, איזה אבסורד. בעצם לא: 88 יורה על שרמן ובי 17. מליבו יורה על שברולט[גול עצמי]

מאיפה אני יודע שמליבו=88? ובכן בזמנו כתבתי וגנזתי מבחן דרכים למליבו. הדבר המענין היחיד שהיה לי להגיד עליה שהיא שווה 88. ומכאן הסברתי על התותח, אכן , אוטו תותח.

במבה ספישל, הקוראניות שתיארת הן מרווחות, פשוטות, זולות וחסרות תדמית. מכאן נרכשות כפי שאמרת, ומפתחות תדמית.

עוד דימויים? ולמה צריך לפחד מגראן מוב? התשובה פשוטה.

ועוד שאלה פשוטה, איך רבים נאבקים לרכוש סוס עבודה יפני אוטומטי ב50000 שקלים, כאשר ילדים רוכשים צעצוע ספורט ולוסטאר ודומותיה, במחיר כפול ויותר? זה קסם? אבק פיות?

ועוד אחת 12345: איזו מכונית נקראה אדמירל? ואיזו קפיטן?. רמז: יש קשר עקיף למכוניות של הגנרל.

• תוכן חדש...