Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי לרכוש סטופידופון. מצאתי חנייה מהירה לאחר שזרקתי בקבוק זכוכית שהיה שם ותוך דקות יצאתי מהחנות.

טויטה קורולה חיכתה שמישהו יצא מהחניה, אך בגלל שאני עמדתי לצאת עוד קודם, שעטה לכיווני לתפוס החנייה.

ממול באה מרצדס קבריולה וצעקה על הקורולה לא להיכנס לחניה שלי כי היא רוצה.

התווכחו קצת ובינתיים חסמו אותי. היה חם.

בסוף המרצדס ניצחה כי ככה זה בחיים ויצאתי מהחנייה לכיוון המחסום. היה פקק כי המאזדה 6 שלפני לא הבינה שעל כרטיס חנייה צריך לשלם. אחרי כמה דקות יצאה מימנה הסים שמפעילה אותה, שאלה את כולם בפקק מה עושים ושילמה.

היה שווה לצאת כי מיד ראיתי מאזרטי גי טי ממול. האלפא שלי גיהקה ונבהלתי. אבל היא הרגיעה אותי וצחקה- הנה אוטו עם צריכת דלק גרועה משלי. אמרתי לה שהיא צודקת והיא אמרה שמאזרטי זה בזבוז. עדיף לקנות ליאון ולשמור את העודף. ליאון אפשר גם לשפר- לא רואה מזרטי ממטר. אמרתי לאלפא- מי את שתצחקי על אחרים, יא אלפא דהויה?

אמרה- אני דהויה אבל המאזרטי לבנה לגמרי- חולה המסכנה וחיוורת.

המשכנו וראינו לנציה אפסילון חדשה. היא כל הזמן פתחה וסגרה דלת ברמזור. משהו לא הסתדר שם-אולי תאורת פנים.

המשכנו אחרי הונדה סיביק באזרחי 5 דלתות. יצא מימנה שובל של ירידת ערך. פתאום חתכה אותנו במוו איקס 6 בצבע מסורתי. הורדנו ראש וחזרנו הבית בשקט.

עלו לי כמה שאלות: מי לוקח הבמוו או המרצדס?

ועוד שאלה, מה התדמית של המכוניות שראיתי ושל מכוניות אחרות? מה הן משדרות? למי מסר הכי ברור? האם יש מכוניות שלא משדרות כלום? הסטופידופון לא ידע. אולי כאן בפורום יודעים? תודה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיפור חצי אמיתי. אם אומרים על אלפא משהו רע, הרי מיד היא מנפיצה תקלה. זה כולל מחשבות ופרסום הודעות מכירה, אגב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עלו לי כמה שאלות: מי לוקח הבמוו או המרצדס?

היה לי גם במוו וגם מרצדס וביקרתי מוסכים שמתמחים ברכבים ממותגים האלו. אני ראיתי שלרוב למוסכים האלו מגעים אנשים משכבות אוכלוסיה שונות. אם למוסך במוו היגיעו:

1. חבר'ה די צעירים על בימרים לא מהשנים האחרונות, לרוב עם כל מיני שיפורים החל מג'נטים, הנמכות ופילטר אויר פתוח, כמובן גם אגזוז זרימה חופשית.

2. חבר'ה בטרנינג עם שרשראות זהב ובימרים טריים בצבע המסורתי, לרוב X5 ודומים.

3. לעיתים קרובות גם אנשים בליבוש סולידי יותר, אבל בד"כ לא בליבוש של אנשי עסקים.

אז למוסך מרצדס היגיעו:

1. אנשים מבוגרים לבושים סולידי במרצדס מלוקק ומקורי לחלוטין, שמור להפליא - ליבוש אלגנטי של איש עסקים.

2. מרצדסים טריים ולרוב מהדגמים הגדולים, אנשים שלבושים בד"כ כמו אנשי עסקים או כמו 3 בבמוו.

3. נהגי מוניות.

כלומר המסכנה שאני היגעתי עליה שבמוו ומרצדס קונים מסיבות אחרות בד"כ. במוו יותר קונים מי שמחפש ספורט ופוזה, מרצדס מי שמחפש סולידיות. יש כמובן יוצאי דופן. גם כיול מתלים של רכבים האלו מצביע על לקוחות יעד שונים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

180 ,החיים קשים בכפר[נושאי המגבעת] אצלנו בכפר טודרה. בכל אופן בזכות נוסח השאלה נזכרתי לקחת כדור. תודה.

ר.ק. הסיפור לא חצי נכון אלא לגמרי- למעט התאמות. מתבקשות . חצי שעה חויתי- חצי שעה כתבתי, הצטרפתי לאלו שחצי חיים חווים, וחצי מתעדים.מכירים כאלו?

צביפר תודה. בנסיון מהיום המרצדס היתה צריכה לצעוק. הבמוו לא, כך שב"מלחמה" היא לוקחת. אולי כי זה איכס 6?

אשמח לשמוע עוד על תדמיות ומכוניות.לצורך מחקר. תודה.

פורסם

[פנדוב ,תהיה בריא .. אתה ממש חמיצר ואולי גם קצת מק'גיוור (איך הצלחת לצאת מהחנות תוך דקות כשבאת לרכוש את הסטופד?! )

אין מכונית שלא משדרת משהו ,לטוב או לרע היא תשדר משהו -אבל זו כבר יריית פתיחה לאשכול כבד וטעון :lol:.

Gn'f'R

פורסם

מה משדר? באורגינל, נקניקיה עם חרדל. אבל יש אבל.

אם תוסיף לה חמוצים, זה לא פחות טוב מסטק עם שתה בצים.

בדיוק כמו אמרו על סיאט לאון. עוד קצת כסף וחמוצים והיא מתחרה עם מכוניות של 500 כוחות סוסים.

רק בעיה שהגה בלי תחושה ובולמים קשים זה נישאר. בעצם זה כמו פורד גיטי שגם לה בעית בולמים והגה.

הליאון יותר פרקטי עם הרבה דלתות ומעט דלק. בכל זאת לא עשיתי. עדיין הרבה דלק וחבל שבמקום זה אפשר לקנות נקניקיות והרבה.רק הם באות עם שמן. הרבה שמן.

אני רק רציתי לחקור מה חושבים פה על כל מיני מכוניות לטוב ורע ומה סטרוטיפ על בעלים שלהם. נגיד נהג של דיהטסו גרנד מוב זה מישהו שכדאי לפחד מימנו?

פורסם

בכביש זה הגודל כן קובע,זה מסחרית כמו דובלו נוסעת בכיכר נותנים לה זכות,בפנדה המצב קצת שונה,נו,לפחות היא שחורה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה משדר?

מאזדה 6- ישראלי מצוי.

קורולה- ישראלי מצוי עני יותר.

מרצדס קבריולט- זקנה עם כסף/ ילדה עם אבא סוחר סמים.

מזראטי ג'י טי- ישראלי לא מצוי עם כסף וטעם.

אלפא דהוייה- חובב נהיגה תפרן.

לאון- ערסמוביל בעתיד.

לאנצ'יה אפסילון- גברת מגונדרת/ מעצב שיער עליז.

הונדה סיויק 5 דל'- עכבר חדש למחשב.

BMW X6- סרסור/ זמר ים תיכוני/ דוגמן כובעי מצחיה.

מקווה שעזרתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תרומתי הקטנה למחקר :

ה C5 -משדרת לי "רכב של מזכירות" ,אני לא יודע להסביר את זה אבל אותה קרונוטנציה עולה לי לגבי "פרלמנט ארוך לייט"...:type:

"גולף ארוך לייט" מאידך משדרת לי -סיגריה של גרושות...

ניסאן אלמרה- וובה וולדימיר בהחלט יודעים לשמור על הרכבים שלהם מתוקתקים ומצוחצחים..

קרייזלר קרוזר - שהרכב יצא לאור התלהבתי ממנו עד ש"סופר נני" יצאה לאור וזה הרס לי את האידיליה לנצח..:brickwall:

פיאט אבראת - בערך כמו ה"בת של השכן",-קטנה שמבינה עיניין.. אסור לגעת! :nono:

מרצדס - כל עוד היא לא דיזל לבנה ולא ממשפחת E אז כנראה שיש סטטוס...

[פנדוב, קרדיט קטן לא עולה כסף...

Gn'f'R

פורסם
וובה וולדימיר

זה אותו השם :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...