Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המהירות הממוצעת היא בין 19 ל-21 קמ"ש, בדוק ומדוד לאורך תקופה של שנה! :x

לגבי מסוכן, הכוונה הייתה שבקטע קצר יחסית ישנם מספר רב של מחלפים.

פורסם
זה כביש עם מחלפים מאוד צפופים ולכן יהיה כביש מסוכן יחסית, אין שום סיבה להפוך אותו לכביש מרוצים (ראה כביש 6). אני לא רואה שום סיבה לנסוע בו במהירות גבוהה מאשר 90 קמ"ש, כאשר במהירות זו תעברו את כל הקריות ב-5 דקות בערך.

לגבי מסוכן, הכוונה הייתה שבקטע קצר יחסית ישנם מספר רב של מחלפים.

הכביש יהיה באורך של 14 ק"מ, שלושה נתיבים לכל כיוון, חמישה מחלפים, מהירות נסיעה 110 קמ"ש (לפי משרד התחבורה).

עם אומדן תקציבי של 1.6 מיליארד, אני מאמין שהוא יהיה ברמה כמו הכבישים 431 (11 מחלפים על 23 ק"מ) או 471. הרי ניתן לנסוע בהם בבטחה, אפילו במהירות "מטורפת" של 130 קמ"ש.

פורסם
הכביש יהיה באורך של 14 ק"מ, שלושה נתיבים לכל כיוון, חמישה מחלפים, מהירות נסיעה 110 קמ"ש (לפי משרד התחבורה).

עם אומדן תקציבי של 1.6 מיליארד, אני מאמין שהוא יהיה ברמה כמו הכבישים 431 (11 מחלפים על 23 ק"מ) או 471. הרי ניתן לנסוע בהם בבטחה, אפילו במהירות "מטורפת" של 130 קמ"ש.

מספרים יפים מאוד.

עכשיו תבדוק מה המרחק בין מחלף אפק לבין ק.ביאליק דרום, או בין ק.ביאליק דרום לבין צ.קרית אתא, או בין צ.קרית אתא לבין מחלף וולקן.

בקיצור על קטע כביש קצר יחסית יהיו ארבעה מחלפים.

110 קמ"ש במקרה זה זה דיי והותר.

אני מניח שלטוס באיזור המחלפים במהירות של 160 קמ"ש (לא נדיר בכביש 6) לא יהיה בטיחותי בקטע זה.

כמו כן, אני חותם על 110 קמ"ש וגם מנשק את האספלט לאחר שנים של נסיעה במהירות ממוצעת של 20 קמ"ש...

פורסם
מספרים יפים מאוד.

עכשיו תבדוק מה המרחק בין מחלף אפק לבין ק.ביאליק דרום, או בין ק.ביאליק דרום לבין צ.קרית אתא, או בין צ.קרית אתא לבין מחלף וולקן.

בקיצור על קטע כביש קצר יחסית יהיו ארבעה מחלפים.

110 קמ"ש במקרה זה זה דיי והותר.

אני מניח שלטוס באיזור המחלפים במהירות של 160 קמ"ש (לא נדיר בכביש 6) לא יהיה בטיחותי בקטע זה.

כמו כן, אני חותם על 110 קמ"ש וגם מנשק את האספלט לאחר שנים של נסיעה במהירות ממוצעת של 20 קמ"ש...

תוסיף גם את הקטע הדרומי (נתיבי המפרץ) עם מחלפים כל כמה מאות מטרים - פז, חיבור מנהרות הכרמל, כביש 75, ידין (עם היציאה המוזרה העושה שימוש בנתיב הימני של הכביש כנתיב האטה ומותירה נתיב יחיד לנסיעה ישר) וההסתדרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטבעות בשביל המצלמות גסטאפו לא אמורות להיות באופסטים בין הנתיבים?

אגב מישהו יודע אם יהיה חיבור ישיר למנהרות? ומה יקרה עם המקטע שבין חוצות המפרץ ל-22? לפי השלטים המקטע נסגר, אבל מישהו אמר לי שהוא עבר שם אתמול.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

חיבור ישיר למנהרות נמצא בבניה.

החיבור מחוצות המפרץ ל-22 מטריד גם אותי. עם זאת היציאה מ-22 דרום (אולי נקרא מערב) לכיוון וולקן עוברת בקטע זה, כלומר מי שמגיע מכיוון הקריות ורוצה לצאת לוולקן עושה פניה של 180 מעלות צפונה.

אני מקוה מאוד שתהיה כניסה ל-22 מכיוון קוקה קולה, אבל לא ברור לי אם זה המצב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

alonjp

אף אחד לא דיבר על נסיעה במהירות 160 קמ"ש (למרות שיהיו גם כאלה).

המרחקים בין המחלפים לא יותר קטנים ממרחקים - בהשוואה לכביש 431.

ואם משרד האוצר כבר בונה תשתית למצלמות, כנראה שתנאי הדרך אכן יהיו ברמה גבוהה :roll:

קצת אופטימיות לא תזיק.

http://www.youtube.com/watch?v=YQPVMUE3idU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תוכן חדש...