Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה יש לנו כבישים על הפנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים,המצב בירושלים באמת גרוע :?

בכל הנוגע לכבישים בין עירוניים דווקא אין תלונות,הרמה סבירה בהחלט!

ד"א יש פתרון לבעיית הכבישים,C5 ואני מבטיח לכם שפתאום הכל יראה ורוד יותר 8)

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני ירושלמי, ואיך אני יגיד את זה במילים עדינות? יש לנו כבישים על הפנים!

ברור לי במאאתיים אחוז שזה ככה בכל הארץ וכו' וכו'.

אבל למה יש בורות או אזורים שהם כאילו מתוקנים פעם ב10 שנים?

למה רק בשביל שיתקנו משהו צריך לפנות לעירייה ואז אולי זה יתבצע?

בשביל אנחנו משלמים ארנונה? בשביל ללכת לשלם על צמיג וג'אנט חדשים?

אין איזה חוק שהכביש שאני נוסע עליו אמור להיות בטיחותי?

זה מצטרף לשרשורים קודמים שלי על למה אין תקן לפסי האטה ולמה מכוניות עוברות טסטים ועדיין האורות שלהם מסנוורות אותנו.

בקיצור, מדינה ח**

אני מניח שאתה מדבר על "כביש השטח" בדרך לתלפיות מכיוון צומת פת :-) אני כבר רגיל לזה שהדיסק קופץ כל פעם שאני נוסע שם, כביש חרא שגורם לי לקלל את העירייה כל פעם, אתמול נסעתי שם עם הכלב שלי, מיותר לציין שהוא יצא מבוהל.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
אין לי בעיה עם כבישים בין עירוניים ומהירים בארץ הם לדעתי ברמה סבירה.

הבעיה שלי היא שאני סובל כשאני נוסע בעיר! וזה תקף לכל עיר שאני נוסע בה!

הכבישים סלולים בכזאת חאפריות וכל תיקון שעושים, גורם לכביש להיות קופצני אפילו יותר, כל פתחי הביוב שיהיו בריאים כמו באמפרים או בורות, לפעמים אני מרגיש כאילו אני מכניס את הרכב שלי לדרך עפר כשאני נוסע לסופר.

הבעיה לדעתי היא לא רק העדר התחזוקה, אבל גם כשעושים אותה, עושים אותה בכזאת חוסר מקצועיות שאני סבור שהם פשוט באים לדפוק את השעות שלהם וללכת בלי פיקוח או בקרת איכות.

זה רק ההתחלה...

את כל חיפה חופרים עכשיו בגלל פרויקט המטרונית הארור. אין 2 ק"מ רצופים שאתה לא נתקל בכביש "הודי" בתוך העיר, וכמה מקומות באיזור הקריות. סיוט. וזה כולל כביש אחד ראשי שנהיה כואב לנהיגה. אבל זה עוד כלום לעומת הדבר השני שרציתי לומר:

תיקון כבישים סלקטיבי. אין דבר יותר גרוע ומעצבן לדעתי. רחוב הילל ידוע לשימצה בחיפה מבחינת איכות הבורות שבו (העומק מתחיל להימדד לעיתים במטרים ולא בס"מ, דהיינו- חצי מטר וכולי), הכיסוי החפיף של בורות שהופך אותם לרמפות, בקיצור רק דברים רעים. התעלות של הכבלים עדיין בולטות שם מתחילת שנות התשעים.

לעומת זאת, רחוב הזיתים (או עמק הזיתים? לא זוכר), קצת יותר למטה, היה כביש סביר לחלוטין. עד שלפני שנתיים פשוט סללו אותו מחדש.

למה? למה לקחת כביש סביר ולסלול מחדש, כשיש עוד כל כך הרבה כבישים מחור*נים שאף אחד לא נוגע בהם?!

נ.ב.

אפרופו מטרונית. עובדה מעניינת:

המטרונית עוברת בנתיב השמאלי של הכביש. משום מה, בהרבה כבישים יש ריכוז גבוה מאד של מכסי ביוב בנתיב השמאלי. ומשום מה, באותם כבישים המטרונית לא אמורה לעבור. איפה שהיא כן עוברת, כל מכסי הביוב נמצאים בנתיב הימני (היחיד שנותר לכלי רכב) או מפוזרים על הנתיבים שנותרו (במקרה הטוב שנותר יותר מנתיב אחד).

מרתיח.:evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

המדינה התחילה להתעורר בשנים האחרונות כי אין לה ברירה, חסרים משהו כמו 50 מיליארד ש"ח בהשקעות בתחבורה בארץ.

מצד שני, בערים לאף אחד לא אכפת. למשל אצלנו בקרית חיים, יש כמה רחובות שהכביש לא עבר ריבוד לדעתי לפחות 20 שנה,

וכל חורף בערך מגיע הקבלן, "מתקן" והולך - משמע שופך ערימת אספלט בקושי מהדק אותה, משאיר מן גבעה כזאת במקום שהיה בור (אני כבר לא יודע מה יותר גרוע) וזהו, נתראה בשנה הבאה. או בקיצור: אבטלה סמויה.

וזה עוד לפני שהתחלתי לדבר על המצב בקרית עזה, אופס אתא 8)

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...