Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוקל לרכוש את - Seat Leon 1.8 TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ברשותי Honda Civic האצ'בק 5 דלתות משנת 2008 עם.....גיר רובוטי.

כן, כן, לא לקחתי נסיעת מבחן בזמנו כי אמרו לי שזה אוטומט ועתה הגיע הזמן להחליף את הרכב כי לוי יצחק הרג לי את הרכב

עם המחירון שלו היום. אני לא רוצה להוציא יותר מידי כסף ואני חושב לנצל את המבצע של סיאט על הרכב שלהם:

Seat Leon 1.8 TSI DSG 7 במחיר של כ-130,000 ש"ח עם תוספות וכל השטויות מסביב.

אני חושב שהמנוע ביחס למחיר הכי שווה לי לעומת שאר הרכבים בשוק שכן בשביל אותו מנוע או אותו סדר גודל עם שירוקו, גולף, אלפא לא ארד מאיזור 160,000 כנראה.

מה דעתכם אנשים? האם משתלם לי הרכב הזה מול העגלה שברשותי? (נוסע 4 שנים עליה בגיר הרגיל ולא האוטומט הרובוטי שלה)

שמעתי וקראתי דברים טובים על הליאון והמנוע הזה שבעצם הוא אותו מנוע של הפולקסווגן.

תודה לכולם על העזרה ויום טוב!

ניר,

פורסם

המבצע של הלאון הוא 120 אלף לגרסה זו. אתה צודק שביחס למחיר מדובר בעסקה מצוינת. המכונית לקראת החלפה אבל המחיר מספיק נמוך בשביל שזה לא באמת ישנה - לא תמצא כאלה ביצועים עם גיר DSG בכזה מחיר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שכתבתי כאן כמה וכמה פעמים, מדובר בעיסקה משתלמת. הלאון רכב מעוצב ויפה גם היום, המרווחה סביר, המנוע מצויין וגם גיר הDSG (שעכשיו מגיע עם 5 שנות אחריות ובכל מקרה מדובר בגיר המשופר).

המינוס היחיד של הלאון הוא עיצוב הפנים ואיכות החומרים אבל יחסית למחיר הנוכחי אין לה מתחרים.

הייתי רוכש אותה בשמחה במחיר הזה אם הייתי מחפש רכב משפחתי!

פורסם
המבצע של הלאון הוא 120 אלף לגרסה זו. אתה צודק שביחס למחיר מדובר בעסקה מצוינת. המכונית לקראת החלפה אבל המחיר מספיק נמוך בשביל שזה לא באמת ישנה - לא תמצא כאלה ביצועים עם גיר DSG בכזה מחיר.

אהלן,

ראשית תודה על התגובה המהירה...

אני מבין מתגובתך שאתה ממליץ לי לרכוש את הרכב?

אני יודע שהרכב בהחלפה ושנה הבאה מגיע מנוע חדש אבל זה אומר שוב 150,000 ש"ח או יותר וזה כבר יותר מידי בשבילי.

הייתי אתמול בחנות בעיר שלי, זה 120,000 לפני טסט ועל צבע ואיתורן אני חושב זה עוד 2,000 ש"ח...

בכל אופן, 130,000 על הכביש עם מערכת מולטימדיה, מצלמת רברס ופנסי ערפל זה מחיר טוב לי, השאלה ללכת על הרכב? לרכוש?

מדובר ב-DSG 7 אוטומט...

תודה לכם!

פורסם
כמו שכתבתי כאן כמה וכמה פעמים, מדובר בעיסקה משתלמת. הלאון רכב מעוצב ויפה גם היום, המרווחה סביר, המנוע מצויין וגם גיר הDSG (שעכשיו מגיע עם 5 שנות אחריות ובכל מקרה מדובר בגיר המשופר).

המינוס היחיד של הלאון הוא עיצוב הפנים ואיכות החומרים אבל יחסית למחיר הנוכחי אין לה מתחרים.

הייתי רוכש אותה בשמחה במחיר הזה אם הייתי מחפש רכב משפחתי!

אוקיי, נשמע טוב...

מסכים שהיא בפנים פשוטה לחלוטין אבל שוב, כפי שציינת מנוע טוב וגיר טוב שמתאים לו אז זה יותר חשוב לדעתי.

מה לגבי ביצועים על הכביש? מהירה? סוחבת? זוחלת? רגילה?

ולגבי הוספת צ'יפ שיעלה לי את ה-160 כ"ס ל-200 כ"ס? מישהו מכיר, יודע, חווה ביצועים עם הצ'יפ?

תודה,

פורסם

לא מבין בצ'יפים אז לא הגיב.

לגבי הביצועים, הרכב בהחלט מהיר, מהיר מול הסיביק זה בטוח. לא יחסר לך כוח. גם צריכת הדלק במנוע טורבו טובה כל עוד לא מאמצים את המנוע. התנהגות הכביש לא רעה בכללץ. לא מדובר ברכב ספורט אבל הרכב בהחלט משתף פעולה

פורסם
לא מבין בצ'יפים אז לא הגיב.

לגבי הביצועים, הרכב בהחלט מהיר, מהיר מול הסיביק זה בטוח. לא יחסר לך כוח. גם צריכת הדלק במנוע טורבו טובה כל עוד לא מאמצים את המנוע. התנהגות הכביש לא רעה בכללץ. לא מדובר ברכב ספורט אבל הרכב בהחלט משתף פעולה

תודה על התגובה,

איך באמת צריכת הדלק שלו? אתה יכול להגיד לי בערך כמה אתה מתדלק אחרי כמה ק"מ? פלוס מינוס?

אין לו תת-היגוי? הגה נוח?

ברור שלא אוטו ספורט אבל בוא נגיד ביחס לרכב שלי, הוא יותר חזק בהרבה?

הבנתי יש D שזה דרייב רגיל ויש S....מה זה ה-S בדיוק? Sport?

תודה,

פורסם

אין לו תת-היגוי? הגה נוח?

אני רוצה לנפץ איזה מיתוס שקובע שלרכב יש או אין תת היגוי ושהרכב מחליט אם הוא נכנס לתת היגוי או לא.

לרכב יש נטייה גדולה יותר או פחות להכנס לתת היגוי (אין רכב שהנטייה "הטבעית" שלו איננה לתת היגוי) השאלה היא האם נהג מיומן יכול לנהוג באופן שמנטרל את הנטייה של הרכב לתת היגוי, וכמה מאמץ נדרש לעשות כן. ככל שהרכב נוטה יותר בקלות לתת היגוי, הנהג צריך לנהוג באופן החלטי יותר כדי שלא יווצר תת היגוי, לעיתים על חשבון מהירות ההתקדמות.

בוא ניקח את הפיאט קופה, מכונית נהיגה מהוללת לזמנה (והיום). לרכב היתה (ויש) נטייה מאוד מודגשת לתת היגוי. זה לא הפך אותה למכונת נהיגה לא טובה, אלא למכונת נהיגה שדורשת כניסה לסיבוב עם העברת משקל נדיבה לפנים, על מנת שתכנס לפנייה באופן מאוזן. כנ"ל לגבי ה-WRX.

אני מציע לפותח השרשור נסיעת מבחן (וכמובן לעשות חיפוש, הרכב דוסקס לעייפה בפורום, בייחוד לאחרונה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...