Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

מחיר שעת עבודה במוסך מורשה יבואן גבוהה ממחיר שעת עבודה במוסך כללי מורשה משרד התחבורה.

לצורך טיפול סטנדרטי, לרכב שסיים את תקופת האחריות די מזמן, אין צורך לשלם יותר.

תרים צלצול לאבי ממוסך התלתן עם הצעת המחיר והחלפים שקיבלת. אל תשכח להגיד שהגעת דרכנו.

אם בכל זאת אתה מחפש מוסך מורשה פיאט, ממליץ בחום על גרינפלד מוטורס בראשל"צ.

פורסם

אני אל אסע עד לפתח תקווה או ראשון כשאני גר במודיעין....

יש המלצה למוסך באיזור מודיעין?

• ספונסר פורום
פורסם

החלפת שמנים היא עניין של שעה-שעתיים.

במידה ויש לך סידורים בעיר הגדולה (לדוגמא ת"א), אתה יכול להכניס את האוטו בבוקר למוסך, ללכת לסידורים שלך ולאחר כמה שעות לבוא ולאסוף את הרכב אחרי הטיפול. זה אפילו יחסוך לך כסף כי לא תצטרך לשלם על חניה :wink:

רק בשביל להנמיך ציפיות, אני לא מאמין שתקבל הצעות נמוכות מ-500 ש"ח בכל מוסך שמכבד את עצמו. אתה מוזמן לקרוא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=414206&highlight=%D7%A7%D7%A8%D7%A1%D7%95

פורסם

במקומך הייתי הולך למוסך (מורשה משרד התחבורה) ולא מורשה יבואן.

כדי לתת לך אומדן מחירים: בפונטו שלך כ3 ליטר שמן, שמן חצי סינטטי 10W-40 טוב יעלה לך בין 100-160 ש"ח ל5 ליטר. כלומר כ70-80 ש"ח לשמן.

מסנן שמן מקורי עולה כ40-50 ש"ח. שווה להשקיע עוד 15 שקל ולא ללכת על תחליפי.

מנסיוני זה לוקח מקסימום חצי שעה עבודה..אני לא מעודכן לגבי מחירון שעת עבודה במוסכים אבל לדעתי יותר מ250-300 שקל כולל חלקים על ההחלפה הפשוטה הזאת זה מוגזם.

פורסם

שלום.

באמת חבל על הכסף-את "הוילה" שיבנו ממשהו אחר.

מה שאני תמיד עושה -קונה מסנן שמן מקורי ברחוב המסגר

כמובן שאל תתפשר בקנית מסנן סיני ב20 ש"ח אלא מסנן מקורי עולה 50-70 ש"ח.

אני קונה לשם הידיעה בא.ש במסגר 6(גם לסוזוקי וגם לדייהטסו)

הולך לאוטודיפו שם שמן מעולה -10W40 מוביל 2000-עולה 120.(אקסון מובייל החברה הגדולה בעולם ליצור שמנים)

החלפה באוטודיפו 80 ש"ח-כמה יצא?250 ש"ח למסנן מקורי שמן איכותי מאוד וכולל החלפה.

אז לא חבל לשלם למוסך פלצן שקורא לעצמו מורשה 500 ש"ח?-חד משמעית חבל!

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

YRV, ומה עם בדיקת ברקסים? מה עם בדיקה כללית (אולי גומיה של הציריה קרועה, אולי יש נזילה קלה של נוזל קירור)?

אין לך מושג מה הידע המכאני של כל אדם שפותח פה הודעה, יש עוד עשרות בדיקות קטנות שמבצע כל מוסך (לא משנה אם הוא מורשה או לא) בכל טיפול שנתי.

ד"א, לידיעתך, המחירי שמנים באוטודיפו הם שחיטה. המנכ"ל שלהם מוסר ד"ש ותודה על הוילה שמימנת לו במהלך השנים.

redroze, שממש לא תומך בטיפול רק במוסכים מורשים, פשוט חושב שצריך לשקול כל מקרה לגופו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גניבה!

שמן טוב של ליקווי מולי 10/40 5 ליטר ופילטר שמן מקורי עולים ביחד לא יותר מ-120 ש"ח בחנות חלפים. עם עבודה שלוקחת לא יותר מ-20 דקות לא אמור לעבור את ה-200 ש"ח במוסך מידרכה כמובן שתאמין לי שהם המוסכים הכי טובים.

• ספונסר פורום
פורסם

אני שמח לשמוע שלבסוף מצאת מוסך במחיר הנכון.

אנא פרסם חוות דעת מפורטת בפורום חוות דעת לטובת הגולשים הבאים אחריך.

• תוכן חדש...