Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין גדול בכלכלה ובטלפונים חכמים אבל את המילים טלפון סלולרי של נוקייה לא שמעתי כבר הרבה זמן.

החברה השיקה טלפון חדש עם מערכת הפעלה של מיקרוסופוט הנקראת ווינדוס-פון מה זה ?

אני שומע שאנשים קונים אייפון או גאלקסי אבל נוקייה לא !!!

האם זה הסוף של נוקייה ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאפל השיקו את האייפון - טלפון שכולו מסך עם כפתור אחד, נוקיה ראו בו בדיחה. היום הם מבינים שזה היה ההתחלה של הסוף.

כיום מי השוק נשלט על ידי מכשירים מבוססי אנדרואיד ואייפון. על מנת שנוקיה תחזור לשוק היא צריכה לגרום לאנשים לבחור במכשירים שלה במקום ללכת על המכשירים היותר נמכרים שכבר הוכיחו את עצמם. לכן, נוקיה צריכה לחדש משהו בעולם הסמארטפונים. לעשות מהפכה, מה שבעצם האייפון עשה לעולם הסלולרי בזמנו.

עד עכשיו זה לא קרה ולכן גם כשהם משיקים מכשירים חדשים לרוב לא תשמע עליהם או מקס' תקרא כתבה בוואלה.

פורסם

לא סוף ולא נעלי בית.

נתחיל ונאמר שאני לא אובייקטיבי כי אני פאן בוי של נוקיה.

הביקורות של הLumia 900 (מכשיר הדגל של נוקיה-מייקרוסופט) מצוינות.

יש לי אגב מכשיר שנראה בדיוק אותו דבר רק עם לינוקס (מיגו Nokia N9).

תמונה:

nokia-n9-family.jpg

נוקיה, מייקרוסופט ו AT&T השקיעו מאות מליוני דולרים בהשקה של הנוקיה ובינתיים נראה שמצליח להם.

הטלפון מיד הפך למקום ראשון במכירות טלפונים ב Amazon ואזל מכל חנויות AT&T באיזור ניו יורק.

הם עשו אירוע ענקי בטיימס סקוור עם סלבס, השיקו תחרויות באמצע הרחוב ובלונדון ממש הקרינו על בניין ענק סרטון של הלומיה.

כתבות:

http://articles.businessinsider.com/2012-04-15/tech/31343972_1_at-t-amazon-online-store

http://i2mag.com/att-nokia-lumia-900-currently-sold-out/

סיקורים:

הפלוסים העיקריים הם מהירות אדירה (רואים את זה בכל הסיקורים) והעיצוב המדהים.

פורסם

הסוף של נוקיה הגיע בערך לפני שנתיים.

החברה מאז מפרפרת בין חיים למוות, ושום דבר לא יציל אותה

(עד שיגיע איזה משקיע סיני ויקנה את שאריות פשיטת הרגל בפרוטות)

למה היא מפרפרת כל כך הרבה זמן ועדיין לא מתה?

משום שזאת חברה גדולה מאוד, וכידוע, צריך סבלנות בשביל להרוג פיל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל החיים הייתי עם נוקיה,חבל שהם לא השכילו ללכת עם הזרם ולהתחרות באייפון ומכשירי האנדרואיד.

אגב הממשק בנוקיה החדש ממש משעמם!

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
לא סוף ולא נעלי בית.

"ענקית הסלולר הפינית נוקיה דיווחה היום (ה') על הפסד נקי של 1.07 מיליארד אירו (1.38 מיליארד דולר) ברבעון הרביעי של 2011, בעקבות ירידה של 21% במכירות."

לעומת אפל וסמסונג שמרווחים מיליארדים.

איזה כייף לי :)

פורסם

שוק האלקטרוניקה הבידורית ממציא את עצמו כל כמה חודשים מחדש כשהוא קובר את הדור היוצא כך שכל חברה עם יכולת פיתוח מספיק גדולה יכולה לחזור למרכז הזירה במהירות ובאותה המהירות גם להעלם ממנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

max2005b, ראיתי את הביקורות עליו, הוא בהחלט ניראה פלאפון מצויין.

הוא בערך ברמה של הגלקסי אס2(אנדרואיד) או האייפון 4 (IOS), אבל הוא גם עולה בערך כמוהם. אבל הבעיה העיקרית זה הוינדואס פון. היא פשוט לא יכולה להתחרות אפילו בקמצוץ מבחינת האפליקציות ב-2 מערכות ההפעלה האלה, ובגלל זה כרגע נוקיה היא לא פקטור משמעותי.

יש שמועות שמייקרוסופט מציעה סכומים אדירים למפתחים על מנת שיאיצו ברמות את בניית האפליקציות אליהם, אבל לפי דעתי על מנת שהם באמת יתחילו להוות משהו אמיתי, הם חייבים להציע תכונות שגם אפל וגם גוגל לא יכולו להציע, וזה לפי דעתי אופיס ברמה נורמלית.

פורסם

ניראה לי טיפה מיותר אופיס במכשיר סלולרי,מה גם שעמוד אינטרנט רגיל יכול לגרום לאיבוד סבלנות אצל משתמשי הסלולרי כי הוא פשוט לא נוח.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

תן לי אופיס נורמלי, מסך 4.5 אינץ, ומקלדת שמתחברת עם בלוטות' ואני לא מביא יותר בחיים ללימודים את הדבר המגושם הזה שקוראים לו "לפטופ".

אמנם לא כולם כמוני, אבל אני בטוח שהרבה אנשים ישמחו למכשיר כזה עם האופציות הנ"ל. וחוץ מזה, איזה שפן מהכובע מייקרוסופט כבר יכולים להוציא נגד גוגל או אפל?

פורסם

שפן מהכובה אני לא חושב שהיא יכולה.

לפחות שתתן אלטרנטיבה טובה לשניהם,כלומר:

חומרה באותה רמה כמו המתחרות.

בתחום של התוכנה היא דווקא כן יכולה להשוואת,לקחת יתרונות מאפל וגוגל ולהשמיט את החסרונות.

למרות שווינדוס לא יכול לקחת יותר מידי יתרונות של גוגל כי האנדרואיד היא קוד פתוח ווינדוס לא.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

גם בלקברי (RIM) בתהליכי גסיסה מתמשכים ועזבו שם לאחרונה מרבית ההנהלה.

בקשר לנוקיה, החיבור עם מיקרוסופט יכול לעשות לה טוב. מערכת ההפעלה וינדוס-פון 7 לא רעה בכלל.

היא קונספט חדשני ולא דומה מצד אחד לוינדוס מובייל הקודמת וגם לא דומה ל - IOS או אנדרואיד. אם תתפוס או לא, זאת שאלה קשה.

אני התלהבתי מהיכולות. החדשנות וצורת החשיבה השונה. אבל אחרי שהתרגלתי ל IOS, אני לא בטוח שאחליף.

לדעתי, לנו כצרכנים, כדאי שנוקיה יעלו חזרה על הסוס כדי להגביר את התחרות בשוק הסמארטפונים ובכך להוזיל את המחיר ללקוחות.

פורסם

לבעיה של ווינדוס פון קוראים "אנדרואיד" - סביבת קוד פתוח

הוכיחה את עצמה כמגיבה מהר יותר לשינויים, ובהכללה גסה

מיקרוסופט איננה מצטיינת בתגובות מהירות - תכונה קריטית

בשוק תחרותי מאוד שנאבק על פיצ'ר חדש כל כמה חודשים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הסוף של נוקיה? הלומיה 9000 זכה בתואר הסלולרי המצטיין של תערוכת CES 2012. בנוסף - עם חומרה חלשה הרבה יותר משל האנדרואידים של סמסונג וHTC הווינדוס פון מוציא מהנוקיה ביצועים מהירים יותר בצורה משמעותית - מי שלא מאמין שיחפש סרטי השוואה ביוטיוב. זאת בנוסף לכך שחומרה חזקה פחות משאירה יותר זמן סוללה לנוקיה, שבנוסף גם קיבולת הסוללה שלה גדולה יותר.

אבל המסך פחות יפה, מערכת ההפעלה פחות גרפית ויש פחות אפליקציות. לי נראה שהיתרונות עולים על החסרונות.

• תוכן חדש...