Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני נוסע בהונה אינסייט והיא לוקחת 1:17.5 אמיתי לחלוטין - בעיר

נראה למישהו שיש משהו יותר חסכוני ???

פורסם

יכול להיות שהפלואנס דיזל בוצעה פה באתר השוואה והיא ניצחה את הפריוס שהיא לעצמה אחד הרכבים החיסכונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום.

אם החלטת להחליף רכב רק לטובת החיסכון, לא כדאי - ההפרשים יהיו זניחים (אם בכלל).

אם יש עוד שיקולים בהחלפת הרכב, תבדוק את הונדה ג'אז היברידית או טויוטה אוריס היברידית (תלוי בתקציב).

לא הייתי מחליף לרנו פלואנס טורבו דיזל בשביל נסיעות בעיר ו 2000 ק"מ בחודש .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מניח שהפלואנס אולי תהיה חסכונית יותר בצריכה משובלת או עם הרבה בין עירוני אבל ההגיון אומר לי שבעיר, כשיש הרבה "התחלות" נסיעה שבהם מתערב ועוזר המנוע החשמלי בהונדה - היא תהיה חסכונית יותר באופן די משמעותי.

פורסם

אני נוסע כרגע על רכב דיזל כנראה הכי חסכוני (כ-10% יותר חסכוני מפלואנס לפי kml.co.il) - פביה ספייס, ובתוך העיר היא מגיעה בממוצע ל 16 קמ״ל - נתון משמעותית פחות טוב מרכבים היברידיים. על הכביש זה סיפור אחר - היא לוקחת בקלות כל היברידי עם נתון של 25 קמ״ל בנסיעה רגועה של 90-100 קמ״ש. לכן, לדעתי, אין טעם לחשוב על דיזל כרכב יותר חסכוני מהיברידי לנסיעות עירוניות בלבד. אולי מפריוס/אוריס תוכל ״לסחוט״ עוד קמ״ל - שניים לעומת אינסייט.

פורסם

בתוך העיר הפריוס תהיה חסכונית יותר בדלק בזכות המערכת ההיברידית המתקדמת יותר שלה. הפריוס מסוגלת לנוע בתנאים מסוימים על הנעה חשמלית בלבד, בעוד ההונדה מתניעה את המנוע בכל פעם שמרימים את הרגל מדוושת הבלם.

אבל אם אתה רוצה משהו באמת חסכוני - לקראת סוף השנה אמורה להגיע ארצה היאריס ההיברידית שתהיה אפילו עוד יותר חסכונית בדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...