Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם המנורות האלה חוקיות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

בתור פרוייקט קטן ברכב, חשבתי להחליף את המנורות הראשיות לכאלה

השאלה שלי היא:

1) האם זה חוקי בארץ?

2) האם זה חוקי לרכב כמו שלי? (C1)

2) האם זה עובד עם העברת האורות לאורות גבוהים? כי אני לא רואה שיש לזה עוד מנורה כמו למנורות הרגילות שיש בכל רכב.

תודה לעוזרים

Polo 2012

פורסם

לא עומד בתקן ולכן לא חוקי.

אני גם התעניינתי והביקורות עליהן לא היו טובות (אור חלש מאוד). בסוף קניתי מאי ביי את האוסרם נייט ברייקר פלוס. עלו 80 ש"ח כולל משלוח (EBAY) ושוות כל אגורה ואגורה.

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם
אהלן חבר'ה,

בתור פרוייקט קטן ברכב, חשבתי להחליף את המנורות הראשיות לכאלה

השאלה שלי היא:

1) האם זה חוקי בארץ?

2) האם זה חוקי לרכב כמו שלי? (C1)

2) האם זה עובד עם העברת האורות לאורות גבוהים? כי אני לא רואה שיש לזה עוד מנורה כמו למנורות הרגילות שיש בכל רכב.

תודה לעוזרים

המנורות עשויות להתאים אך ורק לפנסי ערפל.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מומלץ בכלל. העוצמה שלהם נמוכה משמעותית ממנורות רגילות.

אולי שווה להתקין כאלה בפנסי ערפל בשביל קצת פוזה בלי פרקטיות :wink:

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

תודה לכולם!

עניתם ממש תוך שנייה וכנראה שכולם באותה השניה.

לא עומד בתקן ולכן לא חוקי.

אני גם התעניינתי והביקורות עליהן לא היו טובות (אור חלש מאוד). בסוף קניתי מאי ביי את האוסרם נייט ברייקר פלוס. עלו 80 ש"ח כולל משלוח (EBAY) ושוות כל אגורה ואגורה.

אפשר לינק בבקשה?

Polo 2012

פורסם

מומלץ להשתמש באתר הבא

http://www.powerbulbs.com/

ככה בוודאות תקבל נורות מקוריות.

אצלי ברכב מותקנות philips diamond vision, בתוך הפרוג'טוקר בשילוב עם daylights כתום מתקבל אור לבן (אני מניח שבי הdaylights ששוברים קצת את הצבע יתקבל גוון כחלחל יותר מעט בכללי)

בכל מקרה יש דור חדש יותר שנקרא philips xtreme vision שאמור לתת תאורה לבנה חזקה יותר והיתרון הוא שהנורה שקופה ולא בצבע כחול כמו אצלי.

בתוך הפרוג'קטור לא שמים לב, אבל בפנס רפלקטור ישימו לב וככה ידעו שהדיאומנד לא מקורי.

לגבי איכות הגוון של האקסטרים לא יודע להעיד בעצמי, אבל ממליצים עליהן די הרבה ומאחר והן אמורות להיות שדרוג ל diamond אני מניח שהן טובות גם כן.

מלבד האוסרם שכבר הציעו יש גם את האופציה של ה mtech white (או משהו באיזור שם)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

גם אני התקנתי השבועphilips xtreme vision ומרוצה עד הגג, אחרי שתרגלתי לקסנון הייתי די מאוכזב מהנורות המקוריות שהגיעו בEVO שלי. הפיליפס נותנות הרבה יותר אור, בגוון לבן יפה ואני יכול להעיד שלא נופלות בהרבה מקסנון.

שדרוג מומלץ.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

סכנת נפשות להחליף נורות הלוגן ראשיות בנורות LED!

לנורות LED של וואטים בודדים עוצמת הארה אפקטיבית (lumens) נמוכה משמעותית מזה של נורת 60W הלוגן רגילה, כתוצאה מזה הLED יאיר למרחק קצר מאוד בהשוואה לנורה רגילה.

למרות שלLED יחידת ממדיה שונה מאשר 'לומן', אבל בקירוב ניתן לתרגם עוצמה של 2-3W ל400-500 לומנס בזוית של 45 מעלות מהעין, בעוד שלנורת הלוגן של 55-60W רגילה לרכב העוצמה היא בין 1350 לומן לאור נמוך לעד 2000 באור גבוהה.

תעשה את השיקול שלך האם כדאי לך להסתכן.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הנורות של philips או mtech חוקיות? הן עוברות טסט? ובמידה ושוטר עוצר אותי לבדיקה הוא יכול להוריד את הרכב מהכביש או לתת קנס?

פורסם

אל תקנה נורות לדים לפנסים הראשיים, אתה לא תראה כלום. לדים יותר ליופי מאשר לראייה.

אתה יכול לרכוש נורות של MTEC SUPERWHITE 4350K,

או פיליפס דיאמונד ויז'ן בגוון של 5000K שלא חוקית בכלל אבל נותנת תוצאות איכותיות(לבן-כחול כזה, תלוי בפנסים).

פורסם

אוקיי,

תודה לכל העונים, עזרתם לי מאוד.

מצאתי את שני הנורות האלה שעל פניו הם נראות אותו הדבר רק עם הפרש של 20 שקל במחיר, נכון אני לא אהיה עשיר מההפרש הזה.

אבל מה ההבדל ביניהם?

אופציה 1

אופציה 2

תודה

Polo 2012

פורסם

תמונה שתוכל לעזור לך להחליט -

colortemp.jpg

הייתי אומר שבין 5500-6000 קלווין תקבל את הלבן הכי "נקי".

או חפש בגוגל Kelvin Color Scale.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...