Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בויליס קומפקט לאום-כתף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צה"ל יצא אל הגדול בנצחונותיו רכוב על ערב-רב של גרוטאות מתפוררות - וחזר ממנו אחרת.

זכרונות של גק"מ (גיבור קטן מאד), שצפה על הכל כמעט מהצד:

http://wp.me/pXLKy-Jg

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

כתיבה מרתקת כתמיד,

כמובן לא מהווה תחליף לסיפורי הרובר שתדירותם ירדה.

אבל עדיין מעניין ביותר,

אנא המשך לשתף בחוויות מהעבר.

פורסם

מקסים. אני "עוקב" אחרי הסיפורים שלך ונהנה מכל רגע.

תודה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

לא תאמין אבל אני הייתי שם!

כולל בתקרית של הג'יפ המצרי!

וכמובן בקרב באום כתף

(הייתי שריונר)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

גם לי יש קשר ולו עקיף לאנשי אום כתף .

יוסקה קסטל גר שנים לא רחוק ממני בנווה מונוסון . הכרתי את בנו ניר שעסק שנים העסקי רכב .

קותי היה מח"ט גולני בתקופה שהייתי חייל בחטיבה . הוא היה נערץ.

חטיבה 99 , היא חטיבת הנגב ,היתה חטיבת המילואים שלי במשך למעלה מ20 שנה . אכן היא היתה מאוד אפורה ולמזלי לאחר ששת הימים היא הפכה להיות חטיבה מרחבית של אזור שארם עד הפינוי מסיני.

כתבתי בכל מיני פורומים על החוויות שלי מתקופת המילואים בעיקר בנוגע לכלי רכב ובעיקר ל "ריאו קמינס ".

היא הפסיקה להיות אפורה אחרי החזרת סיני ו"אכלנו " הרבה חרה בתקופת לבנון הראשונה והשהיה שם לאחר מכן .

כיום היא החטיבה מס' 1 של פיקוד דרום . בני הבכור שהיה בגבעתי הוא כיום חייל מילואים בגדוד שבו הייתי .

כאמור זה לא כל כך שייך לפורום אבל לקחתי לעצמי חופש להתפרע קצת .

פורסם

כל הכבוד יפה מאוד!!

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

כלום נאדה גורנישט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן

מלחמה זה חרה גדול מכל כיוון שאתה מסתכל על זה

עדיין כתוב יפהפה ומשקף את הצבא המאלתר של פעם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הכתבה מזכירה נשכחות ! גם אני הייתי "מעורב" בעיניין.... בייחס לקרב בכללותו כדאי להדגיש:

.

# "מנווט בדייקנות בדיונות הבקושי-עבירות " זה משפט בעייתי - גם גדוד טנקים בפיקוד נטקה ניר נע בחולות הכביכול בלתי עבירים

עקף את אום כתף ממערב כבש את מוצב נג 181 והתייצב בעורף המערך המצרי.

# חטיבת צנחנים בפיקוד דני מט הונחתה בהליקופטרים בעורף המערך, חיסלה את הארטילריה והחלה לטהר...

ֳ‎# עוד בטרם נכבש המערך אבל השריון כבר פרץ (חטיבה 14 ) עבר כח מאוגדת אברהם יפה (חטיבת אלחנן סלע )

דרך אוגדת שרון בדרכו לכיבוש מערך גבל ליבני..

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...