Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אבא שלי מעוניין לרכוש רכב משפחתי עם תא מטען גדול , הוא חשב על כמה גרסאות סטיישן של פורד ויונדאי בתקציב של עד 140K בערך.

אנחנו גרים בחיפה והנסיעות לרוב בעיר ועם עליות והוא מעדיף שהרכב יהיה חסכוני בדלק לאור מחרי הדלק החדשים.

כמו כן אין לו בעיה אם הגיר יהיה ידני/אוטו'.

מקווה לשמוע ממכם כמה המלצות שיוכלו לעזור לנו ברכישה.

תודה :-).

פורסם

לאוקטביה יש תא מטען גדול גם בגירסא שהיא לא סטיישין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פלואנס דיזל ידנית נשמעת תפורה עליכם, בכתבה על דגם הסטיישן בוואלה נרמז כי גם הוא עתיד להגיע ארצה עם מנועי דיזל, שווה לכם לבדוק.

חג שמח ושבת שלום.

פורסם

מניסיון אישי של כמה חודשים על הפוקוס סטיישן החדשה, הרכב נוח מאוד לנהיגה ושקט מאוד, התא מטען גדול ומרווח, אך אין כל כך מרחב בספסל האחורי (לשלושה אנשים 'גדולים').

לדעתי המנוע (1600) יחסית חלש ולעיתים היתה הרגשה שהמנוע ממש מתקשה.

לגבי ה-I30 סטיישן הרכב נוח מאוד (מגיע גם עם סאן רוף) ולדעתי גם תנוחת הישיבה לנהג טובה יותר.

תא המטען רחב ומכמה נסיעות שלי איתו (עמוס בציוד ובאנשים) המנוע לא מתאמץ יתר על המידה.

לגבי חיסכון בדלק, שניהם לא eco micra:lol:

הייתי ממליץ לבדוק אולי מזדה 5 / טויוטה ורסו / אוקטביה 1200 TSI

פורסם

אוקטביה סדאן טורבו דיזל ידני 1.6 CR

מאוד חסכונית, תא מטען ענק

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

פלואנס דיזל תא ענק:-o ומנסיון שלי( לי יש את הדיזל הידנית 6 היל':lol:) היא מאוד מרווחת 5 אנשים עם ציוד מזוודות הכל נכנס חסכונית בנסיעה רגוע משולבת בערך 18 ק''מ/ל בכל מקרה מה שלא תבחרו לא לוותר ליבואן על נסיעת מבחן

פורסם

פורד פוקוס טורר רמת גימור טיטניום

2000 CC

170 HP

תא מטען נדיב בהחלט

רכב מאוד נוח ונעים לנהיגה

נכנס בדיוק בתקציב.

או שאפשר לחפש BMW סטיישן סידרה 5 בת כמה שנים....

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

• תוכן חדש...