Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהבטחתי הרכבים המיוחדים שיופיעו שם הגיעו, ניתן לתמונות לדבר בעד עצמם טויוטה GT ולקסוס LFA מה שכן זה רק טעימה.

539330_3673145907654_1245099968_33687109_1629716388_n.jpg

526258_3673140987531_986765375_n.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

מתעלק, יש דיבורים על כך שיביאו למבורגיני ל'תערוכה', מישהו יודע במקרה באיזה דגם מדובר?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מתעלק, יש דיבורים על כך שיביאו למבורגיני ל'תערוכה', מישהו יודע במקרה באיזה דגם מדובר?

אוונטדור.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

טוב תקשיבו לי טוב ! מישהו העתיק ממישהו שידע מישהו , הBRZ והטיוטה GT נראות תאומות !!! אני הייתי בטוח שזאת הBRZ

Subaru-BRZ-passenger-side-view-Tokyo-show.jpg

מה הולך פה ??? זה אותו אוטו !

פורסם

רגע רגע רגע אז אם אני רוצה להזמין את הרכב לאיזה סוכנות אני הולך ? ורגע רגע רגע לביטוח אני אומר שיש לי סובארו או טיוטה ? והסמל מתחלף או שאני צריך לבחור מראש ברגע הרכישה ?

זה מבלבל מידי נראה לי שאני ירד מזה ויקנה את הלקסוס

פורסם
טוב תקשיבו לי טוב! מישהו העתיק ממישהו שידע מישהו, הBRZ והטיוטה GT נראות תאומות!!!

מה הולך פה??? זה אותו אוטו!

:shock:

בוקר טוב...

פורסם
איזה יופי ישלי אפשרות להזמין כרטיס מוזל במחיר 65 ש"ח...שווה ללכת אתם אומרים?

אני מהצפון אז צריך לשלם עוד כסף על נסיעות חחח

אני גם מהצפון ממעלות,ןלמרות המרחק כבר 4 שנים שאני ואבא שלי הולכים לזה,לא התאכזבנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני נוסע מכרמיאל לשם.

אפשר אולי לארגן חבורה שתיסע ביחד.

לבד אני לא הולך.

אני גם מכרמיאל, אני אומר בוא ניסע ביחד,מה שבטוח לא ישחררו לי את האוטו למרכז(חבל)

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

הכי מהיר ונוח ברכבת,יורדים מהתחנה 10 דקות הליכה ואתם בתערוכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
טוב תקשיבו לי טוב ! מישהו העתיק ממישהו שידע מישהו , הBRZ והטיוטה GT נראות תאומות !!! אני הייתי בטוח שזאת הBRZ

Subaru-BRZ-passenger-side-view-Tokyo-show.jpg

מה הולך פה ??? זה אותו אוטו !

tumblr_m1mz5lLlqg1qctune.jpg

סליחה על הנימה הצינית, הרגשתי חובה לשים את זה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• תוכן חדש...