Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאילו שלא המליצו לך מספיק עליהם - אז גם אני אצטרף - קונטי פרימיום קונטקט 2 - צמיג מעולה במחיר טוב!

הגרסה הירוקה של קונטי גם סבבה - קונטי אקו קונטקט 3.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אע"פ שרציתי את הפאלקן בסופו של דבר הורכבה רביעיית טויו פרוקסי TPT בסכום של 1300 ש"ח אצל אנטון ביפו. הסיפור קצת מסובך, לאחר שווידאתי טלפונית כי הפאלקן יהיו זמינים ביום החופש של אישתי היא נסעה לשם בבוקר והמתינה למשלוח הצמיגים בו היה הפאלקן. אלא מה, כאשר המשלוח הגיע התגלה כי הוא אינו כולל את הצמיגים המבוקשים. בגלל שלמחרת היה תאריך הטסט נענת להצעה שיורכבו הטויו במקום הפאלקן. לטענתו, הטויו יקרים יותר מהפאלקן אך עקב הנסיבות הם יתומחרו במחיר הפאלקן.

עכשיו זה כבר לא משנה אך סתם מתוך סקרנות, האם הטויו מדגם TPT טובים יותר מהפאלקן מדגם ZE912?

ד"א, ברכב שלי מותקנים טויו מדגם T1R שהם דביקים למדיי ורועשים מאוד. לטעמי הם צמגים משובחים ואני חושב כי טויו הוא יצרן איכותי, אך מה עם בסדרות הפחות ספורטיבייות שלו?

פורסם

שלום,

TPT צמיגים שונים לגמרי מ T1R , למרות ששניהם של TOYO.

T1R אלה צמיגים עם יומרה ספורטיבית ואחיזה מעולה.

TPT אלה צמיגי נוחות רב עונתיים, עם כיתוב S+M .

הנוחות של TOYO TPT פחות טובה משל FALKEN, והאחיזה ביבש לא יותר טובה.

בגשם\בוץ\שלג TPT אוחזים יותר טוב.

בקיצור, קנית צמיגים באותה רמה של פאלקן, רק פחות שקטים ונוחים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...