Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב של אישתי (מרצדס C240 משנת 98 ) נגמרו הצמיגים (דאנלופ SP משהו זבליים) לאחר 40K ו 3 שנים. אשמח ליעוץ בנוגע לצמיגי 195/65/15 ולפנצ'רייה זולה בירושלים ואזור המרכז.

הדרישות הינן סטנדרטיות למדי, צמיג איכותי אך זול. בגלל שרוב הנסיעות שלה הן בינעירוניות אני לא מוצא טעם בצמיג דביק או ספורטיבי אך מיכון שלעיתים היא נוסעת (נוסעת בלבד! לא בודקת ביצועים) דרך נס הרים והכבישים הצרים בסביבה אז איני יכול להרשות לעצמי זבל סיני. אשמח לצמיג שייתן לי אורך חיים של 60K ו 4 שנים ורצוי בעל דפנות קשיחות יותר מהממוצע (משפר מאוד את ההתנהגות בפיתולים ונסיעה עם לחץ נמוך מהרצוי).

ממה שראיתי ב tires4u.co.il ישנם מספר צמיגים שיתאימו והייתי שמח להמלצה מבעלי ניסיון:

-195/65HR15 ZE912 91H TL פאלקן במחיר של 370 ש"ח

דנלופ יש לי אמנם ניסיון רע עם דנלופ (אך דגם זה מיוצר באנגליה ולא באינדונזיה) במחיר זהה 195/65HR15 SP 490

94H

- 195/65 R 15 91H DYNAXER HP3 קלבר במחיר של 390 ש"ח.

195/65HR15 Proxes TPT HR 91H של טויו במחיר של 395 ש"ח (צמיגי טויו שמורכבים ברכב שלי מאוד מהנים אותי ועל פניו נראה לי כי הם המועדפים)

הייתי רוצה להזכיר כי אני צריך להחליף את כל ארבעת הצמיגים לכן אני רגיש למחיר, וכמו כן אשמח להמלצה על פנצ'רייה טובה וזולה המחזיקה צמיגים חדשים במלאי.

פורסם

מניסיון אישי אני ממליץ על קונטיננטל פרימיוםקונטקט2.

פנצ'רייה: צמיגי דודי נאסה - גבעת שאול מול מאפיית ברמן. דבר איתם - המחירים טובים ומה שאין במלאי מביאים מהר.

יש בפורום גם המלצות רבות על פנצ'רייה אחת בתלפיות. נסה לחפש.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תודה, אתה כנראה מתכוון ל 195/65R15 91H TL ContiPremiumContact אבל ישנם מספר תת דגמים, מהו הדגם הספציפי? ד"א, המחיר (420 ש"ח) מרתיע קצת.

פורסם

ContiPremiumContact 2

http://www.conti-online.com/generator/www/uk/en/continental/automobile/themes/car-tyres/standard-car-tyres/contipremiumcontact/contipremiumcontact-2/contipremiumcontact-2.html

תתקשר אליהם ותראה מה המחיר, אני חושב שהמחיר באינטרנט יקר יותר, גם מהניסיון.

ואגב, עוד איזה 100 שקל אקסטרה לרביעייה, זה מה שישבור אותך?.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

על פניו הפאלקן נראים מצויין. אם לא הם אז הקלבר.

ב SP490 לא הייתי נוגע וגם לא בכל צמיג של TOYO שהוא לא מהסדרות היותר ספורטיביות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כפי שכתבתי, הצמיגים מיועדים לרכב של אישתי. כך השיקול של צמיג ספורטיבי חד להיגוי מדויייק הוא זניח למדי:? מה שחשוב לי דווקא הוא אורך החיים הצפוי שלו וחסכון בדלק.

אני יודע כי המחיר ב tires4u.co.il יקר יותר מאשר בפנצ'רייות אך עדיין מהווה נקודת יחוס כלשהי. 200 ש"ח (ולא 100) הוא סכום שאינו זניח לטעמי, לא אכפת לי לשלם כאשר יש צורך בכך (ולפני שנה החלפתי את סט הצמיגים ברכב שלי בסכום כמעט כפול ללא שום התלבטות בנוגע למחיר) אבל לא סתם לבזבז.

איתמר, מה הכוונה ל"צמיג של TOYO שהוא לא מהסדרות היותר ספורטיביות"?

פורסם

פנצ'ריה בירושלים אני לא מכיר , אבל צמיגים סבבה קח "GOOD YEAR דורהגריפ" יש לי אותם (אותה מידה כמו שלך)

והם אחלה !לא ישקר לך שהם הכי טובים שיש אבל הם לא רעים בכלל . אתה יכול להוציא אותם סט ב 1450 ככה ,

וקלבר גם טובים ...

פורסם

הכוונה כנראה לצמיגי טויו T1R \ R1R\R888.

אני חושב שלדרישות שלך KLEBER מתאימות הכי טוב.

פאלקן ZE912 יש לי כבר סט שני - לדעתי אורך החיים שלהם יותר קצר משל KLEBER.

תבדוק בצמיג ישיר פ"ת או צמיגי אנטון ביפו לגבי המלאי והמחיר.

אני אצל אנטון קניתי זוג פאלקן ב 350 ש"ח, כאשר בשום מקום אחר לא נמכר פחות מ 400 (מידה יותר גדולה משלך).

קניתי פאלקן ולא קלבר כי קלבר היה יותר יקר .

עכשיו בקשר לצמיגים הנוכחים שלך - תקרא הסבר של חבר הפורום, יבואן צמיגי GOODYEAR:

סיפור דנלופ sri שמיוצר במזרח (sumitomo rubber industry) זה משהו אחר: דנלופ שנמצאת בבעלות של גודייר מכרה את החלק לתאגיד sri בשנת 2000 כולל האפשרות להשתמש בשם.

בגדול דנלופ אירופה שונה לגמרי בדנלופ שמיוצר במזרח.

ירון-צמיגי גודייר

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סיווג מהירות יופיע בספר הרכב. ברישיון תופיע רק המידה.

מצטרף להמלצה על קונטיננטל קונטיפרימיום2. מורכב אצלי במידה 185/65/14 ואני מאוד מאוד מרוצה.

שילמתי 320 ש״ח לצמיג לפני חודש בערך.

דרך אגב, אם הרכב רק נוסע בנס הרים, למה אתה זקוק לקוד המהירות? :)

פורסם

אאל"ט, קראתי כאן מתיישהו על מקרים בהם הרכב לא עבר טסט כי סיווג המהירות של הצמיג לא היה נכון.

למה נס הרים? שם לא ממש מגיעים למגבלות המהירות של הצמיג (לפחות במקרה שלי:?). בכל מקרה, שמת לב למספר הגבוה יחסית של תאונות עצמיות בכביש 6 הנובעות מסטייה מהנתיב? כשאתה עושה 160 ברכב ליסינג על צמיג סיני לא חדש עם סיווג מהירות נמוך אז ישנו סיכוי לא קטן שהוא יתפרק באמצע הנסיעה.

פורסם

אם הרכב שלך מתחת לשנתון 2006, כל קוד מהירות החל מ S יתאים (אין פחות מ T במידה שלך בפנצ'ריות).

במידה והרכב הוא מודל 2006+, חייב קוד מהירות לא פחות מהוראות היצרן\צמיגים מקוריים\מדבקה על שלדת הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

על הרנו מגאן היו מורכבים במידה זו צמיגי דנלום SP490 כאשר קניתי אותו ב 2/12.

צמיג נורא, קשה, לא משכך, לא אוחז טוב ואני אפילו חושב שחלק מהשייוט של הרכב היה בשל הצמיגים.

החלפתי לרביעיית קומהו ברמת מהירות H, סינית אמנם אבל הם ברמה סבירה בהחלט ובמחיר של 350 ש"ש לצמיג.

• תוכן חדש...