Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 הדלתות האחוריות ברכב שלי,כנראה מחוסר שימוש של בעליו הקודמים משנת 2001, ממש מתנגדות לפתיחה וסגירה.

ממש קשה לפתוח ולסגור אותם ואת הדלתות הקידמיות הכל רגיל וכמו שצריך.זה מקשה על נוסעים להכנס ולצאת מהרכז כי זה דורש מאמץ גדול גם ממני.מה ניתן לעשות עם זה ? יש לכם איזושהיא עצה ?

פורסם

לדעתי תרסס עם ספרי WD40 את הצירים ותתחיל לשחק עם הדלת,כמו כן כדאי לשים וזלין על הציר המרכזי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

WD40 זה לא בדיוק מה שמתאים. ממליץ לך על חומר שנקרא גריז לבן של חברת CYCLO.

אני משתמש בו לכל דבר אפשרי.

סתם לדוגמא:

שחררתי זרוע של פטיפון אחרי שלא זזה אפילו מילימטר. היא הייתה מקובעת למקום במשך 30 שנה, אולי יותר.

כשסיימתי עם השימון, היא זז חלק.

כנ"ל גם מאוורר משנות ה-60 שבקושי זז ועשה רעשים איומים. ריסוס מאסיבי לכל הצירים והחלקים הנעים - והוא זז בטירוף ושקט מאוד.

אני מאמין שזה הפיתרון גם לדלתות שלך.

פורסם

לא יודע אם זה קשור, אבל מהזכרון שלי בתור חירניק לשעבר, היינו מגרזים נשקים כבדים (מקלעים, מרגמות) ולא משמנים,

הסיבה הייתה ששמן מונע חיכוך אבל לא תמיד מומלץ להברגות. וגריז הוא מושלם להברגות.

עכשיו השאלה שלי, האם התאוריה הזאת נכונה גם במקרים כאלה של רכב?

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...