Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קריאטין לא עוזר לריצות, ועם כל היתרונות שיש בו הוא עדיין חומר שיכול לשבש את יצור הקריאטין הטבעי של הכבד ואין עוד מחקרים רציניים על נזקים לטווח ארוך עקב שימוש.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשביל ריצה הייתי לוקח מגנזיום כדי למנוע התכווצויות שרירים (צריך לקחת כל יום ברצף)

ואומגה 3 - שלא ממש קשור ישירות לריצה אבל חובה כדי לשמור על בריאות תקינה.

מגנזיום-

http://www.bodybuilding.com/store/now/mag.html

אל תקנה בארץ מגנזיום ציטרט, הוא גורם לכאבי בטן כשלוקחים אותו ועולה 55 שקל לחצי כמות ממה שאתה מקבל פה.

אומגה 3-

http://www.bodybuilding.com/store/now/ultra3.html

אלה כדורים במינון כפול - 180 כדור באריזה. בארץ תשלם על 100 כדורים כאלה 120 ש"ח.

וכמובן מאוד כדאי להשקיע בנעליים טובות ולהקפיד לשלב חלבונים בארוחה שאחרי ריצה. על קפאין הייתי מוותר לטובת אספרסו, כנראה שזה יהיה זול יותר. אפשר לקנות עוד מליון ואחת תוספים, הכל תלוי במטרה שלך אבל בסופו של דבר לא בטוח שאתה צריך Q10 או תוספים אקזוטיים אחרים שמציעים לך ניסים ונפלאות.

פורסם
למה לא פשוט להכניס אוכל טרי ובריא לגוף מלא בכל אבות המזון הנחוצים ולא זבל סינטטי מעובד? :|

למה פשוט לא לנסות להבין לפני שמתחילים לזרוק שטויות באויר

החצי הראשון של מה שכתבת לגיטימי, שאלת שאלה בנושא לא ברור לך

אבל לקרא לתוספי מזון זבל סינטטי מראה שאין לך מושג מינימלי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מה לגביי q10, מישהו משתמש?

כן, אני.

בגלל שאני לוקח סימבסטטינים.

דרך אגב בארץ זה יקר בטירוף ואני מזמין אותו מחו"ל.

פורסם

אני לוקח כבר כמה חודשים NOSTEROL כי אני לא רוצה לקחת סימבסטטינים

http://www.medi-link.co.il/133477/%D7%90%D7%9C%D7%98%D7%9E%D7%9F-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9C---ALTMAN-Nosterol

מכיל גם אומגה 3 וגם Q10

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קריאטין לא עוזר לריצות, ועם כל היתרונות שיש בו הוא עדיין חומר שיכול לשבש את יצור הקריאטין הטבעי של הכבד ואין עוד מחקרים רציניים על נזקים לטווח ארוך עקב שימוש.

הגוף מפסיק לייצר קריאטין שאתה צורך אותו ממקום אחר. אבל ברגע שתפסיק עם הקריאטין הגוף יחזוק לייצר אותו ללא שום הפרעה.

לגבי הנושא אני לקוח גיינר פעם ביום אני נוהג לנסות כל פעם של חברה אחרת. אבל לאחרונה אני כנראה יתמקד על מוצר קבוע.

בנוסף אני לוקח איתי תמיד חטיף חלבון למקרה שאני יפספס ארוחה או כדי להמנע מהג'אנקפוד בחוץ.

S2000

פורסם
הגוף מפסיק לייצר קריאטין שאתה צורך אותו ממקום אחר. אבל ברגע שתפסיק עם הקריאטין הגוף יחזוק לייצר אותו ללא שום הפרעה.

כמובן שהוא חוזר לייצר, אבל כמו המערכת ההורמונלית, זו מערכת רגישה שלא הייתי משחק איתה בשביל השיפור המזערי שקריאטין יעניק לך. (ואני אומר את זה למרות שלקחתי בעבר קריאטין)

לפי דעתי לאדם צעיר ובריא אין שום צורך לקחת קריאטין, מקסימום יקח לך עוד כמה אימונים להגיע לתוצאה המבוקשת, אבל לפחות זה יהיה באופן טבעי לחלוטין.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

קשקוש

זה לא שום משחק בהורמונים או פגיעה בגוף בשום טווח זמן

למתחילים ובינוניים הוא מאוד יעיל במיוחד אם נתקעת במשקלי עבודה אחרי תכנית כח ששום ״כמה אימונים״ לא יעזרו לך

וגם עוזר להתאוששות ועוזר גם לשמר מאסת שריר בחיטוב לכל אחד (שלא משתמש באנבולים)

פורסם

לפני הצבא הייתי מתמיד ללכת לחדר כושר ורוב התזונה שלי הייתה כמה שיותר 'טבעית',

למעט איזשהו שייק שאפשר להגדיר כטבעי (אך לא כל כך בריא) שחבר לימד אותי.

ביצה (חיה) אחת עד שתיים, מכניסים לתוך שייקר רק את החלבון, את החלמון זורקים איפשהו בצד.

מוסיפים אבקת קקאו, חלב ומערבבים. זה לא כ"כ בריא, אבל בהחלט מאפשר לך לא לסבול מטעם מגעיל של הביצה.

בנוגע לתוספי מזנון תעשייתים - אף פעם לא ניסיתי, ואף פעם לא הייתה לי דעה

(בין אם חיובית או שלילית) לגביהם. מי שלא מצליח להעשיר את התזונה שלו במזון שאמור

לתת מענה בריא לגוף שלו, כנראה צריך ללכת על זה. או שהוא סתם מחפש להתנפח...

כל אחד וההעדפות שלו, וכמובן סוג הספורט שהוא עושה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

חלבון וחומצות אמינו. אי אפשר בלי, קשה לחיות חיים נורמאליים כשצריך לאכול כל כך הרבה.

בתקופת חיטוב אני מוסיף גם קזאין בימי אימון.

GSI16V, אתה נשמע מאוד בטוח לגבי הקריאטין. כשאני חקרתי קצת לגביו ראיתי שהדעות המדעיות מאוד חלוקות וירדתי מזה. אתה יכול לגבות את מה שאתה אומר?

נ.ב.

עדיף טונה במים, השמן מעכב את העיכול.

גם הצהוב של הביצה חשוב, יש בו חומצות אמינו שאי אפשר למצוא בשום מקום אחר.

פורסם

gsi16v אין כזה דבר תקיעה שאי אפשר להתגבר עליה בלי קריאטין.

Style - לאכול ביצה חיה זה לא ממש רעיון טוב...

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

לא אמרתי שאי אפשר להתגבר עליהה

אלא שאחרי שנתקעת, קריאטין יתן לך התקדמות יותר מ״כמה אימונים״

פורסם

אשמח לדעת למה טוב אומגה 3 ולמה טוב מגנזיום (חוץ מבשביל פוזה באוטו) :)

פירטו פה הרבה תוספי תזונה אשמח לדעת מה כל אחד נותן

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...