Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והדלק עוד פעם עולה ,נמאס!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקום להילחם בדברים הקשים באמת כמו העוני נלחמים במחיר הדלק.

אתם חושבים שהדלק יקר? תסעו בתחבורה ציבורית.

ראשית, מדוע ואיך החלטת ש "אנחנו" לא נוסעים גם בתחבורה ציבורית ? או שכחלק מהמאבק הציבורי לא נלחמנו עבור העניים?

אילו רק היית יודע כמה אנשים פגשנו שנאלצים לבחור בין תרופות לאוכל.

או כדברי המאמר :" assumption is the mother of all fuck ups "

המס אצלנו עומד על 54 אחוז שזה פחות או יותר כמו אצל המדינות האחרות. בבריטניה המס הוא 60 אחוז. מישהו שם בוכה?

בכו ? מעניין שאתה בוחר באותה טרמינולוגיה ילדותית ודמגוגית של CEREBRAL. אבל לשאלתך, אז כן. הנה משנת 2000:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/212/505.html

ובל נשכח כמובן שהכל יחסי לשכר במשק. אתה באמת מתכוון להשות אותו לארץ, או שאפשר להמשיך הלאה ?

עכשיו יבואו אלו שיגידו שהתחבורה בציבורית בארץ גרועה, אז התשובה שלי למה אתם לא מוחים על התחבורה הציבורית?

אתה היית פה בשנה האחרונה ? בטוח ? כי אנחנו אומרים שוב ושוב ושוב שהתחבורה הציבורית בארץ מתאימה לעולם שלישי ואינה תחליף אמיתי לרכב פרטי.

כי לא נוח לכם לנסוע באוטובוס? בתחבורה ציבורית משתמשים בעיקר השכבות החלשות בעוד שבמכונית משתמשות השכבות החזקות יותר.

נכון, מאוד לא נוח. הנה לקט קטן:

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3700868,00.html

ועוד:

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3700951,00.html

אז למה להיות מפונקים? אני נסעתי כ24 שנים רק על תחבורה ציבורית עד שיכולתי להרשות לעצמי לקנות רכב, ואתם במקום לצעוק נגד זה בוכים על דלק.

וואלה? אז בקרוב כנראה תאלץ למכור את רכבך, כי לתדלק אותו כנראה כבר לא תוכל.

אז בואו שבו (או יותר נכון תעמדו) באוטבוס ואז נראה כבר את סדרי העדיפיות שלכם.

ואתה נלחמת עבור העניים ?

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק בגלל שיש לך בעיות קשב וריכוז, בעיות בהבנת הנקרא ומן הסתם יש לך קושי להתכתב בצורה מנוסמת אני אענה לך. פעם אחרי הצבא הייתי כסיל כמוך. חשבתי שקקה כאן וכמו כולם שלחתי מבט לעבר ארץ החלומות המתגשמים, מקום בו הדולרים גודלים על העצים. אז חייתי שם תקופה ארוכה עם כל הזכויות והחובות עד שהתחלתי להבין איך העיניינים עובדים שם ונפל לי האסימון שזה לא כל כך מציאה איך שאנשים חושבים. מחירי מזון יקרים אלא אם כן אתה רוצה שהילדים שלך יאכלו מקדונלדס, פיצה האט, KFC ושאר רשתות אוכל מהיר, רפואה פרטית ויקרה, חינוך פרטי וייקר, מערכת מיסוי שלא הוגנת ועוד כל מיני דברים.

אבל מי אני שאסביר, למה שלא תשאל את אקי אבני וסנדי בר למה הם חזרו אחרי 10 שנים בחזרה לארץ?

יש כמובן עוד סיבות אבל מיכוון שיש לך בעיות קשב וריכוז אני מניח שפיספסת את כל השירשורים שנפתחו עד היום שהסבירו בפירוט את הבדלי החיים כאן לבין מקומות אחרים בעולם וכאשר עושים חושבים מגיעים למסקנה שהחיים כאן לא ממש רעים איך שאתה וחברייך לקבוצת הדיכאון מתבכיינים.

אתה יודע מה? אם אתה מאשים אותי שבגלל שאני מנהל מסע הסברה בעד המדינה ובעד שלא ממש רע כאן וקקה ואתה עושה בדיוק ההיפך אז נראה לי שאתה עובד אצל נעמי חזן והקרן החדשה לישראל. בוא ונחשוב על זה. אתה כל הזמן מתבכיין על ביבי ועל שטייניץ ועל שדופקים אותנו אז למה לא? כמה משכורת אתה מקבל מהקרן החדשה בשביל להתבכיין כאן? ייפה נפש זול שכמותך.

אני איתך, תומך בך במלוא הכוח. זוהי הבעיה במדינה הזו. היא לא חסרת סוציאליות, נהפוך הוא, היא יותר מדיי סוציאלית ובין הייתר זוהי אחת הסיבות למיסים גבוהים. תקציב הביטוח הלאומי לקיצבאות עומד על 30 פלוס מילארד ש"ח. קצץ אותם למינימום. השאר רק קיצבאות שארים ליתומים, נכות לנכים שבאמת נכים, עיוורים, חירשים וזהו זה.

חבר, אני חייתי שם 10 שנים, לא קיניתי בחנויות טבע ולא נעליים. קניתי בסופר השכונתי וקניתי בחנויות קטנות וצנועות. מחירי הפירות והירקות הם מרקיעי שחקים. ב 50 דולר בארץ אתה מעמיס עגלה עם ירקות בחו"ל זה לא ממש לוקח אותך רחוק. אם אתה רוצה אני יכול להוכיח לך שהיום ק"ג עגבניות עולה שם מעל ל 30 ש"ח לקילו. אנשים קונים עגבניה אחת, פלפל, מלפפון ואולי כמה תפוחים. המצב באירופה עוד יותר גרוע. מי שביקר שם יכול רק להתפלא עד כמה הירקות והפירות הם יקרים. מחיר החלב והבשר בארה"ב הם פחות או יותר דומים.

אין לך מה להתווכח, חייתי שם, קניתי וראיתי.

אמנם לא חבר קרוב של גברת בר או מר אבני, אבל מעט מסופק אם הם חזרו לכאן בגלל שהעגבניה זולה יותר. ואשר למדיניות הרווחה, אתה יכול להיות לגמרי רגוע, אנחנו קרובים הרבה יותר לארה"ב מאשר לאירופה בתחום הזה. והשכר הממוצע בארה"ב גבוה יותר, יוקר המחיה נמוך יותר וגם אם עגבניה נורא יקרה שם, אוטו נורא זול שם וסדר דברים כזה, אני מנחש, היה מועדף ע"י חלק ניכר מהחברים הנכבדים כאן.

ואם אתה סבור שאנחנו יותר מדי סוציאליים, תרים טלפון לחברים הדניים שלך, ברר את ההבדלים בכל הנוגע למעורבות המדינה ברווחתו של הפרט ואיכות חייו, יש סיכוי שדעתך תשתנה וגם אם לא, לפחות תדע איך חלק מהאזרחים כאן סבורים שדברים צריכים להתנהל באופן נכון, צודק, מוסרי, אפילו כלכלי.

ארה"ב היא בהחלט דוגמה לאיך לא צריך לנהוג. מקום בו אתה מאושר רק אם אתה עשיר ואומלל אם אינך כזה, הוא לא מקום בו אנשים צריכים לשאוף לחיות ולו מהסיבה שבדרך הטבע מספרם של האחרונים גדול בהרבה מזה של הראשונים.

ומה בדיוק אתה רוצה מנעמי חזן והקרן החדשה לישראל, לא הצלחתי להבין, למרות שניסיתי.

פורסם

אני לא מבין איך אף ערוץ חדשות אחד לא מפנה למר שטייניץ הפודל את השאלה מדוע מחיר הדלק שוב עולה אם הנפט בכלל יורד

ושלא יז** את השכל על אירן.

אברה קדברה

פורסם
אני לא מבין איך אף ערוץ חדשות אחד לא מפנה למר שטייניץ הפודל את השאלה מדוע מחיר הדלק שוב עולה אם הנפט בכלל יורד

ושלא יז** את השכל על אירן.

שאלה מצויינת שאין לי תשובה עליה.

בדיוק כמו שהיו עשרות ארועי מחאה על יוקר המחייה לפני הקיץ ברוטשילד, ולמרות שהיו צוותי חדשות, שום דבר לא דווח.

בדיוק כמו שיש אירועי לינץ' כמעט על בסיס יומי בירושלים ומקומות נוספים, והתקשורת שותקת, או שתמצא את הידיעה

באיזה טור נידח.

פורסם

המחאה החברתית היא מחאת שמאל קיצוני שמתודלקת ע"י ארגונים ששמו להם למטרה להרוס את ישראל מבפנים, כגון הקרן החדשה לישראל ושאר תנועות אנרכיסטיות.

אני לא אתן יד למופע שמאל שמטרותיו העיקריות הן:

1) הריסת ישראל מבפנים

2) חיזוק השמאל ההזוי והבזוי

3) מסירת שטחים ממדינת ישראל לאוייביה ללא כל תמורה

ועוד ועוד...

בעניין מחירי הדלק, זה קשה לכולנו .

אני בטוח שזה קשור בעיקר למליוני הפרזיטים שחיים כאן במדינה. גם דתיים, גם כל מיני קומבינטורים שמקבלים הבטחת הכנסה וקצבאות על כלום וגם ערבים שלא משלמים ארנונה, מסים ולא תורמים מאומה למדינה.

אלו הגורמים בהם צריך להכנס. אלו הגורמים שאני ואתם מממנים באמצעות המסים האלה.

זה מאוד נחמד ופופולארי להכנס בביבי אבל אני בטוח שלא עושים דברים "דווקא" כדי לגרום לסבל של האזרחים,

פשוט יש אילוצים שרובם נבעו גם מהזנחה של מדיניות לאורך שנים ומתקבל הרושם שעושים הרבה כדי לשפר.

מה עם כל נושא הרגולציה על הכבלים,לוויין, חברות סלולר, חברות תקשורת שקיזזו הרבה כסף מהחשבוניות החודשיות שלנו,

מה עם החזרים להורים לילדים קטנים שנכנסו לתוקף לא מזמן ? יש לא מעט דברים.

בדרך כלל אלה שבוכים הם עצלנים בגילאים מתקדמים שמרוויחים 20 ש"ח לשעה ולא עושים שום דבר כדי לשפר את מצבם הכלכלי. מצד שני הם חיים הרבה מעבר ליכולתם הכלכלית ולא מצליחים לסגור את החודש.

אני אומר : צריך להתאים את רמת החיים לרמת ההכנסה . זה המפתח.

[ לא יתכן שלמנקה של המשרד אצלנו שמרוויחה 4000 ש"ח בחודש יהיה טלפון סלולרי יותר יקר מהמנכ"ל. זה אלף בית של התאמת רמת החיים לרמת ההכנסה. ]

אני מסכים עם מי שאמר כאן שמי שלא מרוויח מספיק צריך לחשוב איך לשפר את עצמו ולהתקדם בסולם המשכורות . זה מה שמישהו שמכבד את עצמו צריך לעשות.

גרוטאות כמו דפני ליף וחבריה שרוצים לחלוב את המדינה ולא לעבוד יום אחד בחייהם ואם אפשר גם לפתוח רגליים מול אוייבי המדינה - מה טוב.

הפערים צמחו בעיקר מפערי כישורים וכשרונות. מי שמרוויח מעט מידי מוזמן לחפש דרך להרוויח יותר כסף כמו שאני עושה במקום לפתוח עיניים על אנשים שהגיעו לתפקיד בכיר אחרי שנים של עבודה קשה. מעניין אם בחו"ל דוחפים את אף לכיס של בכירים.

מסכים ב100 אחוז.

כך גם אני נוהג , במיוחד נותן גז בחודשים האחרונים מה שגם גרם לביטול כמעט מוחלט של זמן האיכות שלי בCF בין היתר .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זו בדיוק הסיבה שהמחאה החברתית, סליחה, מופעי רוק בחינם, התמוססה.

פשוט לא כל כך רע כאן.

וזה לא שאין מה לעשות, ההיפך הוא הנכון; אך כל עוד לא תשונה שיטת הבחירות בישראל זה לא יקרה, וכלל לא משנה מי יהיה ראש הממשלה.

ואייל - אל תתפעל מנתניהו, אופורטוניסט חסר תקנה שחוץ משרידות פוליטית מאום לא מעניין אותו, ולצערי הרבה אין מנהיג ראוי לימין, אפילו לא באופק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המחאה התחילה הרבה לפני שדפני ליף וחבריה תקעו יתד ראשון ברוטשילד.

מהיכרות עם אנשי מחאת הדלק ויוקר המחייה שהתחילו לגלג את העסק, רובם אנשי ימין HARD CORE.

בכל אירוע שבו התחילו לערב פוליטיקה ופוליטיקאים מהשמאל הקיצוני, פשוט קמנו ועזבנו.

פורסם

זה לא חשוב, נוכחותך נספרה בקרבות הספירה שנערכו ונופחו מעבר לכל פרופורציה.

מחאה אמיתית לא היתה עושה הפסקה בחורף כי קר לה וגשום לה.

אלו ילדי שמנת שמאלנים שחיפשו משהו מעניין לעשות בקיץ כי גם כך הם מתבטלים ברוטשילד במשך כל ימות השנה.

זו בדיוק הסיבה שהמחאה החברתית, סליחה, מופעי רוק בחינם, התמוססה.

פשוט לא כל כך רע כאן.

וזה לא שאין מה לעשות, ההיפך הוא הנכון; אך כל עוד לא תשונה שיטת הבחירות בישראל זה לא יקרה, וכלל לא משנה מי יהיה ראש הממשלה.

ואייל - אל תתפעל מנתניהו, אופורטוניסט חסר תקנה שחוץ משרידות פוליטית מאום לא מעניין אותו, ולצערי הרבה אין מנהיג ראוי לימין, אפילו לא באופק.

לא מתפעל.

אין כרגע מישהו יותר טוב. וזו עובדה.

אני מסתכל כרגע על בעיות חוץ ולא על בעיות פנים. יותר מטריד אותי התגברות האיסלאם הקיצוני ואיראן הגרעינית ממחירי הדלק למען האמת.

הוא מייצג את עמדותינו בצורה מדוייקת ורהוטה אל מול העולם ואין מישהו טוב יותר.

לא הציפור הלבנה המגוחכת שפינתה את הבמה, לא שלי יחימוביץ' שלא הייתי נותן לה לנהל ועד בית ובטוח שלא שאול מופז שכן הייתי עושה איתו אחדות ושם אותו שר בטחון במקום ברק הרופס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
המחאה החברתית היא מחאת שמאל קיצוני שמתודלקת ע"י ארגונים ששמו להם למטרה להרוס את ישראל מבפנים, כגון הקרן החדשה לישראל ושאר תנועות אנרכיסטיות.

אני לא אתן יד למופע שמאל שמטרותיו העיקריות הן:

1) הריסת ישראל מבפנים

2) חיזוק השמאל ההזוי והבזוי

3) מסירת שטחים ממדינת ישראל לאוייביה ללא כל תמורה

ועוד ועוד...

בעניין מחירי הדלק, זה קשה לכולנו .

אני בטוח שזה קשור בעיקר למליוני הפרזיטים שחיים כאן במדינה. גם דתיים, גם כל מיני קומבינטורים שמקבלים הבטחת הכנסה וקצבאות על כלום וגם ערבים שלא משלמים ארנונה, מסים ולא תורמים מאומה למדינה.

אלו הגורמים בהם צריך להכנס. אלו הגורמים שאני ואתם מממנים באמצעות המסים האלה.

זה מאוד נחמד ופופולארי להכנס בביבי אבל אני בטוח שלא עושים דברים "דווקא" כדי לגרום לסבל של האזרחים,

פשוט יש אילוצים שרובם נבעו גם מהזנחה של מדיניות לאורך שנים ומתקבל הרושם שעושים הרבה כדי לשפר.

מה עם כל נושא הרגולציה על הכבלים,לוויין, חברות סלולר, חברות תקשורת שקיזזו הרבה כסף מהחשבוניות החודשיות שלנו,

מה עם החזרים להורים לילדים קטנים שנכנסו לתוקף לא מזמן ? יש לא מעט דברים.

בדרך כלל אלה שבוכים הם עצלנים בגילאים מתקדמים שמרוויחים 20 ש"ח לשעה ולא עושים שום דבר כדי לשפר את מצבם הכלכלי. מצד שני הם חיים הרבה מעבר ליכולתם הכלכלית ולא מצליחים לסגור את החודש.

אני אומר : צריך להתאים את רמת החיים לרמת ההכנסה . זה המפתח.

[ לא יתכן שלמנקה של המשרד אצלנו שמרוויחה 4000 ש"ח בחודש יהיה טלפון סלולרי יותר יקר מהמנכ"ל. זה אלף בית של התאמת רמת החיים לרמת ההכנסה. ]

אני מסכים עם מי שאמר כאן שמי שלא מרוויח מספיק צריך לחשוב איך לשפר את עצמו ולהתקדם בסולם המשכורות . זה מה שמישהו שמכבד את עצמו צריך לעשות.

גרוטאות כמו דפני ליף וחבריה שרוצים לחלוב את המדינה ולא לעבוד יום אחד בחייהם ואם אפשר גם לפתוח רגליים מול אוייבי המדינה - מה טוב.

מסכים ב100 אחוז.

כך גם אני נוהג , במיוחד נותן גז בחודשים האחרונים מה שגם גרם לביטול כמעט מוחלט של זמן האיכות שלי בCF בין היתר .

כמו תמיד הגיוני, אפילו רהוט למדי. אבל הקטע הזה עם "גרוטאות שפותחות רגליים מול אוייבי המדינה", מראה שפונדמנטליזם, בורות ובערות, כמו גם דימויים מבחילים ומעוררי שינאה, אינם נחלת איסלמיסטים קיצוניים בלבד.

פורסם

1. אני כועס שמחירי הדלק עולים והתירוץ שמוכרים לי הוא "עליית מחירי הנפט בעולם". אם היו אומרים לי ש... צריכים כסף כדי לממן את כיפת הברזל - הייתי בהחלט מבין את זה, ווואלה, מוכן לשלם. מה לעשות לשוויץ ולשוודיה אין רקטות שנוחתות עליהם מדי פעם.

2. תמיד כשאני קונה מוצר כלשהו אני חושב איזה מוצר אחר עולה באותו סדר גודל. נראה לכם הגיוני שבושם עולה כמו צמיג לאוטו?

3. ככל הנראה יש שפע של כסף, אבל הישראלים לא ממש אוהבים לעבוד, ואח"כ מתבכיינים. בסופו של דבר, צריך להתחיל ממקום מסוים ולהתקדם.

ולאחר כל האמור לעיל, גם אני מתעצבן שהמחירים עולים - אבל צריכים להיות שקולים וואלה מחושבים. אני מוכן לשים רביעיית צמיגים טובים ולוותר על טיסה לחו"ל.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

איך מבשלים צפרדע? זורקים אותה למים קרים ואז מעלים לאט לאט את החום!

ככה אנשים כאן עוד לא תופסים מה קורה ברגע שהם יתעוררו יהיה מאוחר מידי

מגבילים אותנו בפחדים של השמאל ימכור את המדינה עוד מעט לא תשאר מדינה.

בשנה האחרונה מלא תושבים חוזרים עוזבים את הארץ ויש להם סיבה טובה.

הסיבה היחידה שאני נשאר כאן זה בגלל המשפחה שלי והחברים. תיכנסו לסופר

בחול ותבינו איזה הבדל, רמי לוי יקר לעומתם. עוד יותר התכנסו לסופר של דתיים

ותבינו שאפשר אחרת.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
איך מבשלים צפרדע? זורקים אותה למים קרים ואז מעלים לאט לאט את החום!

ככה אנשים כאן עוד לא תופסים מה קורה ברגע שהם יתעוררו יהיה מאוחר מידי

מגבילים אותנו בפחדים של השמאל ימכור את המדינה עוד מעט לא תשאר מדינה.

בשנה האחרונה מלא תושבים חוזרים עוזבים את הארץ ויש להם סיבה טובה.

הסיבה היחידה שאני נשאר כאן זה בגלל המשפחה שלי והחברים. תיכנסו לסופר

בחול ותבינו איזה הבדל, רמי לוי יקר לעומתם. עוד יותר התכנסו לסופר של דתיים

ותבינו שאפשר אחרת.

יותר מצחיק\עצוב שיש כאן אנשים שהגיבו פה מעליי שחושבים שהמצב בארץ הוא טוב .

תתעוררו המצב בארץ חרא , ואם שאר המדינה כמו סרברל פה אז אני לא מתפלא שאין מחאה , כי אם רוב העם הוא מתנשא עיוור ומלא בעצמו כמו ידידנו פה אז סלחו לי אבל יש אמרה שאני הולך לאמץ (I DONT WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANY MORE ) . ונראה את המדינה מצליחה להתמודד עם שאר העולם כשרוב המהנדסים שלה לא ירצו לחיות פה עוד .

פורסם
כמו תמיד הגיוני, אפילו רהוט למדי. אבל הקטע הזה עם "גרוטאות שפותחות רגליים מול אוייבי המדינה", מראה שפונדמנטליזם, בורות ובערות, כמו גם דימויים מבחילים ומעוררי שינאה, אינם נחלת איסלמיסטים קיצוניים בלבד.

+1

:mm_yeah:

פורסם

נושא דומה שהופיע לי עכשיו בתחתית הדף מ2004-

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=43979

סתם מעניין לקרוא.

בכל מקרה,מחירי הדלק לא ייעצרו,בין אם זה ההתייקרות הנפט בעולם ובין אם זה המדינה שרוב תקציבה הולך לביטחון השוטף,ומה לעשות...מישהו צריך לשלם את זה,ומסתבר שזה אנחנו,כל הז*ן לנו.

פורסם

5-5 וחצי שקל לליטר דלק, והיינו בכיינים! :lol: אחחח איפה הימים האלו...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...