Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

פתחתי נושא לפניי כמה זמן על בניה מפייברגלאס לטמפו 6.5 שיישבו על המגש האחורי , מטעמי מקום החלטתי לעשות את

התיבות בנפח של בערך 2- 2.5 ליטר . רציתי לשתף כדי שאנשים יוכלו ללמוד את התהליך פחות או יותר .

כמו שתראו, עשיתי רק תיבה אחת כדי לשמוע איך ייצא , גם לא צבעתי וריפדתי בגלל זה .

תהנו :-) (ד"א , יש תמונות שלא הצלחתי להעלות בגלל הגודל שלהן .. :\ )

מבחינת בנייה:

כמו שאתם רואים , זהו פייברגלאס ארוג, הרבה יותר קל לעבוד איתו וממליץ בחום להשתמש בו מאשר הסיבים הפזורים.

קל לחתוך אותו, לא נוצרים סיבים חדים ודוקרים כשהוא מתקשה , לעומת הפייברגלאס הפזור ויותר קל להדביק אותו.

מבחינת השמע :

חיברתי רק את הוופר כדי לשמוע איך הוא מנגן בתיבה כזו .

אז הוא לא מנגן כמו שחשבתי , והיו פה חלק שצדקו (מצטער לא זוכר מי ) שזהו נפח קטן מידי, הוופר מנגן יפה , האכזבה שלי היא מהעוצמה.. הוא לא נפתח כמו שהוא אמור להיפתח ונשמע פחות טוב מהטמפו שבדלת.

מכאן נובעת שאלה אחרת. אם אני יעשה טבעות כדי להתאים את ה6.5 למגש של האוטו שהוא 6X9, הנפח יהיה מספיק ?

(לציין שיש תיבה של 115 ליטר בבגאג' ככה שהנפח קטן יותר מהרגיל .

תודה רבה למי שקרא עד כאן ומקווה שהתמונות עזרו למישהו , אם יש שאלות אני אשמח לענות .. רועי .

IMG_1055.jpg

IMG_1062.jpg

IMG_1065.jpg

IMG_1070.jpg

IMG_1071.jpg

IMG_1077.jpg

פורסם

מכאן נובעת שאלה אחרת. אם אני יעשה טבעות כדי להתאים את ה6.5 למגש של האוטו שהוא 6X9, הנפח יהיה מספיק ?

(לציין שיש תיבה של 115 ליטר בבגאג' ככה שהנפח קטן יותר מהרגיל .

פורסם

סביר להניח שהנפח בתא המטען יהיה מספיק.

הארה והערה לגבי הבניה:

שכבה אחת של בד לא מספיקה עבור מיד באס 6.5

ממליץ (בעתיד) לפחות 2 אם לא יותר.

מתחדשת*

פורסם

תוכל להסביר למה ?

הרי הבד משמש רק בשביל שהבנייה תקבל צורה ושנוכל לשים את הדבק והפייברגלאס עליו .. לא ?

פורסם

עכשיו הבנתי .. שמתי 3 שכבות , יש פשוט תמונות שלא יכולתי להעלות אז לא רואים את כל השכבות בתהליך .

פורסם

תודה רבה ,

האמת שלא הקדשתי לזה מחשבה , פשוט הייתה לי כבר טבעת.. אתה צודק לדעתי טבעת עץ גם טובה יותר .

בסוף יצא לטובה כי הבנייה לא פרקטית בסוף .

פורסם

יוזמה מבורכת, הן הבניה והן החוו"ד.

יש תמונות של הפודים מורכבים על הרכב?

עבודה בנפח גדול מאוד תהיה אכן טובה יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה רבה , יש לי קצת חוש טכני בבניות וכאלה ככה שאני אוהב לעשות את זה .

לגבי הפודים , בסוף החלטתי שלא להרכיב אותו ( עשיתי אחד בינתיים) בגלל אכזבה מאיכות השמע,כנראה שבאמת

הוא צריך נפח גדול יותר .. :\

אבל אני ארכיב אותם על המגש האחורי במקום המקוריים שיש באוטו

פורסם

עוד דבר קטן שלא הזכירו פה, פעם הבאה שאתה משקיע בבניה מפיבר יפה והכל, לא רק טבעות MDF אלא גם רצוי לתת זוית לאלמנט!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

בתכנון המקורי הייתה אמורה להיות זווית של 25 מעלות , אבל מבעיות של מקום על המגש עם הרווח בין השמשה ויתרתי

על הזווית (יש גובה מסוים שאי אפשר לעבור בגלל הגובה). למרות שאם הייתי שם את הבנייה ,את הטוויטר כן הייתי שם בזווית.

אני בתהליך של התקנה ,שדרוג וסידור המערכת שגם את זה אני אתעד ויעלה בנושא חדש.

• תוכן חדש...