Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהה לא הבנתי בהתחלה,לדעתי אם עושים כבר בנייה אז צריך לחשוב על הכל כדי לא להפריע ושיעבוד כמו שצריך.

בהצלחה לך בכל מקרה.

פורסם

ראשית כל הכבוד על היוזמה זה נראה טוב בשביל פעם ראשונה.

תגיד הבניה עצמה לא מסתירה לך את החלון האחורי יותר מידי?

וסתם שאלה מה יש לך ברכב שדורש 115 ליטר?? :wink:

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תודה רבה , האמת שזו פעם שנייה . לגביי השמשה , עשיתי כמה סקיצות לפניי שבניתי אותה כדי שיהיה כמה שיותר טווח ראייה

החיסרון שהתיבה קטנה ולא מנגנת כמו שרציתי.

לגביי התיבה הגדולה , דאבל סאב של אינפיניטי ref1250 בתיבה פתוחה בלי מחיצה .. :twisted:

פורסם

סאבים נחמדים על איזה הגברה?

אם התיבות קטנות אתה יכול לעשות חור בתיבה ולתת לוופר לנגן לתוך תא המטען או שפשוט תבנה תיבות גדולות יותר :).

וסתם שאלה למה באמת אתה לא נותן לוופר לנגן לחלל תא המטען? יש סיבה מיוחדת או שסתם החלטת לבנות תיבות?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

לגביי התיבה הגדולה , דאבל סאב של אינפיניטי ref1250 בתיבה פתוחה בלי מחיצה .. :twisted:

סטייה קטנה מנושא השרשיר למען הבנה.

בקשר לזה שהתיבה בלי מחיצה.

זה אומר ששני הסאבים מנגנים בתיבה אחת נכון?

לפי מה שאני הבנתי מאשנים בעל ידע, זה דווקא מוריד מהייעילות של הסאבים ועדיף שהתיבה תיהיה עם מחיצה (בסוף יוצא כביכול מצב שזה 2 תיבות נפרדות וצמודות, אך עדיין 2 תיבות).

אז מה בעמם יותר יעיל לטובת הסאבים? מחבינת עוצמה? מבחינת דיוק?

פורסם

אתה צודק, זה שהם בלי מחיצה , כל סאב ״רואה״ תיבה אחת גדולה .

אני אישית לא יכול להגיד לך על נצילות ויעילות , כי לא שמעתי אותם בתיבה אחרת וגם מומחי אודיו לא .. רק חברים וכאלה ..

אבל לדעתי , התיבה מפצה על ההגברה היחסית עלובה ושלא מתקרבת לניצול האיכות והעוצמה שלהם ( ba4400) שני גישורים.

ושומעים מאוד מאוד חזק !

אני ממש מקווה שייצא לי להגיע לאיזה מפגש כדי שאנשים אחרים שמבינים בתחום יוכלו להביע דעה והערות/הארות.

• תוכן חדש...