Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של עד 50,000 ש"ח בערך.

כאשר חשבתי על דייהטסו סיריון, ניסאן מיקרה או סוזוקי ספלאש

 

אך קיבלתי הצעה לרכוש קיה ריו שנת 2011 דרך חבר משפחה שעברה תאונה ותוקנה לחלוטין ועם מעט קילומטרים ולכן יכול להציע לי אותה במחיר זול יחסית.

 

במקביל קיבלתי הצעה לדייהטסו סיריון 2007 עם בערך 60000 ק"מ במחיר זהה.

 

אני זקוק לאוטו לנסיעות יומיומיות לעבודה וכן נסיעות ארוכות יותר לביקור משפחה ושיסחוב גם במקרה וארצה ליסוע איתו למקומות רחוקים יותר.

 

אני מאוד מתלבט מאחר ואני יודע שקיה ריו הוא אוטו ללא שוק ולא כל כך מומלץ, והסיריון יחסית לא רע,

אך בהשוואה של שנת 2007 עם 60000 ק"מ לריו 2011 עם ק"מ מאוד מאוד מועטים, אני מתלבט מה עדיף מאחר והריו הוא שנה מתקדמת מאוד, ברור לי שערכו בשוק יהיה מאוד נמוך בועד מספר שנים, אך אף אחד לא מבטיח לי מה יהיה ערכו של הסיריון

כך שמה שחשוב לי בעיקר הוא שהרכב ישרת אותי יחסית טוב, יהיה אמין יסחוב בנסיעות ויהיה מינימום הוצאות בזמן שאחזיק בו.

 

אודה לחוות דעת מאחר ואני בלבטים קשים

תודה רבה

×
×
  • תוכן חדש...