Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסעת 140? שלילה. רכב חברה? קנס בלבד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני כגנב מבין:

אני הולך וגונב רכב, סתם נגיד איזה מאזדה 3 מנוע 2000 שמגיע ל-200 קמ"ש וינהג ב-200 קמ"ש

ובעל הרכב יקבל שלילה, איזה כיף :?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברגע שבעל הרכב מדווח עליו כגנוב, לא מיחסים את עברות התעבורה לנהג,

לעיתים גם גנבים "זורקים" את הרכב בדרך לאחר שהדלק נגמר,

או שראו במקרה ניידת וחששו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אבל אם גנבו את הרכב בלילה והגנב נתפס באותו הלילה והבעלים קיבל שלילה עוד לפני שהבעלים שם לב שהרכב נגנב,

אז עכשיו אני מבין שאני יכול לקחת את הרכב הפרטי שלי ולנהוג על 200 ואז להכריז עליו כגנוב ואני לא יקבל שלילה!.

פורסם

הגיון ושוויון במדינת היהודים? הצחקתם

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אבל אם גנבו את הרכב בלילה והגנב נתפס באותו הלילה והבעלים קיבל שלילה עוד לפני שהבעלים שם לב שהרכב נגנב,

אז עכשיו אני מבין שאני יכול לקחת את הרכב הפרטי שלי ולנהוג על 200 ואז להכריז עליו כגנוב ואני לא יקבל שלילה!.

לנהוג על 200 קמ"ש לנטוש את הרכב באמצע הכביש וללכת לדווח למשטרה על רכב גנוב...

מה אני אגיד לך כל אחד וההנאות שלו.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז מה היה לנו כאן, כבישים לעשירים, רשיונות ללא דוחות מהירות לעשירים, מה חסר....?

יבוא אישי של מכוניות יוקרה לכתבה מתוך גלובס

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

נו ואני אמרתי שהשר ישן... :mm_eek:

עם ההתנהגות של ביבי אחרי הדוח של מבקר המדינה, עם ההשתנה של אלי ישי על החלטת בגץ וכל שאר הדברים,

המצב פה מתחיל להראות עגום מיום ליום

אברה קדברה

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...