Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארספורום נערך לבחירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חייבים להתחיל היכן שהוא.

בבוקר שמעתי שקוראים לאנשים בתור צעד הפגנתי נגד עליית מחירי הדלק להדליק את כל מכשירי החשמל בבית בתור מחאה ולגרום עומס לחברת חשמל.

אנו צד עצום בגודלו אך לא מתחשבים בנו כמעט כלל.

אפרופו מחירי הדלק.. מדוע הממשלה לא מורידה את המע"מ על הבלו? זה מס כפול וזה לבד היה מבטל את העלייה ממחר.

קובי

:-)

פורסם

קובי, אם יבטלו את המע"מ יקרו שני דברים.

הראשון, יהיה חור בהכנסות המדינה, ויאלצו להעלות מס אחר (מי אמר בלו?) כדי לשמור על המאזן שלהם.

השני, הם יודו שמשהו מסריח במס עקיף שנגבה על מס עקיף, וזה כמו שיצאו בהצהרה שבמשך שנים חגגו לנו על הישבן בלי דין וחשבון.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
הרעיון שאפשר להזיז משהו כמפלגת נישה הוא מגוחך. או לחבור למפלגה בעלת אג'נדה אזרחית ולייצג את החלק שלנו, או להשפיע מבפנים כפי שזממו פעם האופנוענים לעשות עם התפקדות למרכז הליכוד. יש במדינה הזו כלכך הרבה נושאים דפוקים שדווקא להניף את הדגל המוטורי\תחבורתי לא יביא אותנו רחוק.

מסכים ומוסיף: אם השפעה, במפלגות הקיימות.

למרבה האבסורד דווקא העובדה שהפרום, למשל, ייצג ציבור גדול של כלל הנהגים,הי בעוכריו. קל יותר לתת הטבות סקטוריאליות, לעניננו למשל מסלול מירוץ, מאשר הוזלה גורפת במיסיי דלק ורכב.נגד מצלמות המס יש סכוי כלשהו כי הן חדשות, אגב, זה מס רגרסיבי לא צודק באופן מיוחד.

בגלובס אתמול צוטט מ"מ מנכל האוצר:"מחירי הדלק בישראל לא גבוהים יחסית, לא נוותר על מיסים. שהציבור ייסע בתחבורה ציבורית"[אם אין לחם שיאכלו עוגות]. עוד הוסיף"דלק הוא תשומה לכן יעלו גם מוצרים אחרים מקוטג ועד טיסות".

אגב, מאחר והמיסוי הוא באחוז קבוע, רווחי המדינה עולים עם עליית המחיר. זאת ועוד-לפני כשנה נשקלה גם העלאת שעור המס.

אם לחזור למשפט השני של רועי, אזרחים לפני היותנו נהגים.היחס אלינו כנתינים הוא גם בתחומים נוספים.

פורסם

1.ככל הזכור לי, הבלו הוא מס שיקלי קבוע (קבוע עד שעולה) ולא מס שמיוצג באחוז מסוים.

הדלק עולה, הדלק יורד, המדינה מקבלת את ה 3 שקלים שלה בכל מקרה.

2. לא יודע אם את המילה נתינים הכנסת לשם בטעות או בכוונה (במקום אזרחים) אבל יותר ויותר אזרחי המדינה מתחילים להרגיש כמו צמיתים. זה שהממשלה לא קולטת את האדמה מתחילה לרעוד לה מתחת לרגליים, זאת טעות פטאלית.

אם אתם שואלים אותי, המחאה של הקיץ הקרוב תהיה הרבה יותר דומה לבסטיליה מאשר לערב שירה בציבור של שנה שעברה.

3.כשאתה לא כותב מחקרים מגוחכים אתה דוקא כותב לעניין, אני גם רואה ש"פרויקט ה 30" קורם עור וגידים" :wink:

ברוך הבא לפורום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה בגירה, באשר למחאה, זכורשיש לה אורך נשימה מוגבל.לאנשים יש עבודה בניגוד לקבוצות שיכולות לעבוד בלהפגין[ סליחה על חצי הסתה, אך שם זה נעשה לעיתים באופן ממוסד]נתינים-לא מקרי.

לאור מה שכתבתי קודם, ישלי הצעה פשוטה, אולי אף פשטנית או ילדותית,אם תיישמו אותה איני יודע אם תשפיעו אך אולי תרגישו פחות מרומים:אל תצביעו לאנשים רעים,אל תצביעו למושחתים, אל תצביעו לאנשים חסרי כל חוט שידרה שכל פועלם שלילי ואין להם רעיונות פוזיטביים, נכון לא תמיד קל לדעת אך לפעמים זה מובן מאליו.אל תצביעו לפופוליזם[שלטים עם הסיסמא"נלחמים בתאונות"עם תמונה גדולה של שר התחבורה זה די שקוף,לא? ולבעלי פתרונות קסם.

אל תצביעו למיליטנטיים על חשבון אחרים.שוללי זכויות מגבוהים ישללו אותם מחר מנמוכים והמבין יבין, זה מדרון חלקלק.אל תדאגו בהכרח למפלגות הגדולות, הם יסתדרו בלעדיכם.

תודה לשמעון.

פורסם

לדעתי האישית, המחאה תהיה באותו נפח (פחות או יותר) אבל אני מתנבא (ואתה יודע טוב מאוד למי ניתנה הנבואה) שתהיה בעוצמה אחרת לגמרי.

אנשים הבינו טוב מאוד מה הם משיגים בערב שירה בציבור עם שלמה ארצי, למרות שלזמנו זה נראה נכון כי מרבית המוחים הם בסה"כ אנשים שלווים ושוחרי שלום ולא באו להציט ניידות ולבזוז חניות של שקם אלקטריק (ואולי חבל שכך כי בדיוק באותה תקופה רכשתי גם מקרר וגם מסך LED)

ד"ש לשמעון

פורסם

יש משפט שאומר:אני עסוק בעבודה אז אין לי זמן להתעשר. לאנשים אורך נשימה מוגבל, עבור הפוליוטיקאים זו העבודה. חודש של מחאה ניתן לכופף בספין, גם הכשלון הקודם ישפיע. שים לב גם לתעמולה נגד המחאה. מקווה שאני טועה.

פורסם

אני חושב שאולי אפשר לעשות משהו, אם נקים מפלגה על סמך העקרונות הבאים:

• מטרת המפלגה היא להיות חברה בקואליציה תמורת החלטות תחבורתיות טובות.
  • המפלגה לא תעדיף ולא תפסול אף קואליציה בגלל שום שיקול למעט הסיכוי להשיג החלטות תחבורתיות טובות.
  • הפורום יקבע לפני הבחירות רשימת מטרות, לפי סדר חשיבות. המפלגה תקדם מטרות אלו בלבד.
  • תמורת החלטות תחבורתיות טובות הח"כים שלנו יצביעו בעד או נגד כל מה שנציג הקואליציה ירצה, ללא שום סייגים.
  • הח"כים שלנו יהיו אנשים המוכרים זמן רב בפורום, ויחתמו על התחייבות אצל עו"ד שאם הם יפרו את התנאים (נניח כי ישחדו אותם) אז הם חייבים לפרוש מיד מהכנסת ובמקומם יכנסו מועמדים אחרים.

אם יהיה ברור לכולם שהמפלגה מייצגת אך ורק את הענין התחבורתי ולא שום דבר אחר (בניגוד ל"עלה ירוק" למשל, שיש לה נטיה שמאלה), אז יוכל כל מי שנמאס לו מהמצב להצביע עבורה ללא חשש שינצלו את קולו למטרות שאינו רוצה.

אם מפלגה כזו תעבור את אחוז החסימה, יש לה סיכוי טוב להשיג מטרות.

דני

פורסם
(בניגוד ל"עלה ירוק" למשל, שיש לה נטיה שמאלה)

איזה שטויות!

יש כ"כ הרבה גורמים שמשפיעים על הנטיה.

אתה שמאלי או ימני? איזה נייר אתה מגלגל? חום או ירוק? עם או בלי פילטר? ועוד שלל גורמים משפיעים...מאוד משפיעים! :silly:

העיקר הכללות!

פורסם
אל תצביעו לאנשים רעים

הלכו מר"צ וחד"ש

אל תצביעו למושחתים

הלכה ש"ס

אל תצביעו לאנשים חסרי כל חוט שידרה שכל פועלם שלילי ואין להם רעיונות פוזיטביים,

ביי גם לקדימה

אל תצביעו לפופוליזם[שלטים עם הסיסמא"נלחמים בתאונות"עם תמונה גדולה של שר התחבורה זה די שקוף,לא? ולבעלי פתרונות קסם.

שלום ליכוד וגם שלום לך, שלי

אל תצביעו למיליטנטיים על חשבון אחרים.

עכשיו גם אי אפשר ישראל ביתנו.

עוד יבוא היום שהבחירה שלי תהיה בין דמוקרטים לרפובליקנים. עד אז, נראה לי שאני אשאר בבית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני התכוונתי להצביע לעלה ירוק אבל כמו הרבה אחרים שהתכוונו להצביע להם, הייתה לנו בעיה לוגיסטית קלה..:roll:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SAAyNyywhHc#t=144s

פורסם
אני חושב שאולי אפשר לעשות משהו, אם נקים מפלגה על סמך העקרונות הבאים:

• מטרת המפלגה היא להיות חברה בקואליציה תמורת החלטות תחבורתיות טובות.
  • המפלגה לא תעדיף ולא תפסול אף קואליציה בגלל שום שיקול למעט הסיכוי להשיג החלטות תחבורתיות טובות.
  • הפורום יקבע לפני הבחירות רשימת מטרות, לפי סדר חשיבות. המפלגה תקדם מטרות אלו בלבד.
  • תמורת החלטות תחבורתיות טובות הח"כים שלנו יצביעו בעד או נגד כל מה שנציג הקואליציה ירצה, ללא שום סייגים.
  • הח"כים שלנו יהיו אנשים המוכרים זמן רב בפורום, ויחתמו על התחייבות אצל עו"ד שאם הם יפרו את התנאים (נניח כי ישחדו אותם) אז הם חייבים לפרוש מיד מהכנסת ובמקומם יכנסו מועמדים אחרים.

אם יהיה ברור לכולם שהמפלגה מייצגת אך ורק את הענין התחבורתי ולא שום דבר אחר (בניגוד ל"עלה ירוק" למשל, שיש לה נטיה שמאלה), אז יוכל כל מי שנמאס לו מהמצב להצביע עבורה ללא חשש שינצלו את קולו למטרות שאינו רוצה.

אם מפלגה כזו תעבור את אחוז החסימה, יש לה סיכוי טוב להשיג מטרות.

דני

ואז יקרה אחד משני דברים.

הראשון הוא שלא יהיו כלל הצבעות למי שלא מתעסק ב"נושאים החשובים באמת".

ובשני נמצא ברווז בראשות הממשלה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

עזוב אותי, באמא'שך...

הממשלה הזו, משומשת במצב מגעיל.

כל הגוף שלה חלודה וחורים, הפנסים לא עובדים-היא לא רואה קדימה, אין אור רוורס, הבלמים לא עובדים, יש חור במיכל דלק, הצמיגים משומשים מליסינג תוצרת לי-סינג, יש מדחס למזגן אבל זה של המנוע התפגר, האלטרנטור עושה קצר, ותפילת הדרך שעל המראה כל הזמן דופקת לי מכות בראש.

רד מזה. לא מעוניין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...