Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארספורום נערך לבחירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם חברי הפורום יגיעו למצב של "אתה שמאלני\ימני", אבוד לנו מראש.

הבעיה היא שבשביל להיכנס לקואליציה (כי קואליציה מרכיבה ממשלה), צריך לתפוס צד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקימים תנועה שתרוץ לבחירות. אנשים פה רוצים לרוץ לכנסת, ושכחו את שיעורי אזרחות מבית הספר.

על הדרך אפשר להתחיל בהפגנות וכאלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
גם אותי אלה דברים שמעניינים מאוד והנושא המוטורי חשוב ככול שיהיה איננו הדבר החשוב ביותר בעבורי.

לכן הצעתי להתחיל בקטנה עם דיונים שכל אחד יכול למצוא בהם את מקומו, איש הימין יתלונן אצל מפלגות הימין, והדתי - אצל הדתיים.

עצם העובדה שנציגי מפלגות מכל גווני הקשת הפוליטית ירשמו אל הפורום, יכתבו ויענו לנו - כבר המהלך הפשוט הזה שלא דורש מאיתנו הרבה יכול להזיז משהו.

גם כמצביעים המהלך הזה יכול להועיל, משום שכל מצביע יכול להתכוונן אל קבוצת מפלגות מהגוש הפוליטי שלו (מדינה וביטחון) אבל לתת את הקול למפלגה שנותנת מקום גם למוטוריקה.

השלבים הנכונים הם שקודם הנהלת הפורום צריכה לאשר עקרונית את ההצעה, בשלב הבא נתחיל ליצור עניין אצל הפוליטיקאים.

במצב הנוכחי אינני בטוח שההנהלה תאפשר להם דריסת רגל ואם הפוליטיקאים לא ירשמו בצורה מיוחדת, עם יוזר יחודי - זה לא יילך.

יוסי, בשביל להצליח בזירה הפוליטית צריך להיות כריש פוליטי.

בא ניקח איזה תסריט הזוי שאני הולך על ההצעה של השרשור הזה, מריץ את עצמי כראש מפלגת הנהגים החדשה והמפלגה תצליח לקבל 6 מנדטים (הצלחה מסחררת בכל קנה מידה).

יוסי,

מעבר לזה שאני מסכים עם אורבן-רייסר, גם אם אתה צודק, אני מעדיף להאנס ע"י 5 כושים חסונים על בסיס יום יומי לפני שאצטרף לפוליטיקה! (ושלא תהיה טעות, אין לי שום נטיות מניות למין הגברי).

אם אתה מעוניין להתבזות ולהצטרף לפוליטיקה, תפאדאל!

בגירה, ציטטתי אותך כי אתה נמנה על הנהלת הפורום ואת השרשור פתחתי כדי להעביר מסר אל הנהלת הפורום.

נכשלתי.

ניסיתי להציע שהפורום יפתח כאן תת-פורום פוליטי - לא יריץ נציג אל הכנסת, לא יוציא 400 א' איש לרחובות, לא יקים מפלגה - אלא רק שיפתח תת פורום פוליטי שאליו יוזמנו נציגים - תחת יוזר מיוחד - מכל המפלגות.

חשבתי שאפילו הצפת הבעיות שלנו את תודעת הפוליטיקאים תוכל להשפיע ולעזור.

אז למה נכשלתי? - כי במקום דיון ענייני על ההצעה המקורית, דנים כאן על הרצת נציג לכנסת מטעם הנהגים (כשסוגיות כמו השטחים והאירנים על הפרק...), הצעה שאין שום סיכוי שבעולם שתתפוס גובה.

פורסם

תראה, אין לי שום קשרים פוליטיים ואני לא יכול להזמין אף אחד לכאן.

אם אתה טוען כרמל ששמה-הכהן (דרך אגב, ידעת שאת "הכהן" הוא הוסיף רק ממש לאחרונה כי עם השם שלו, כולם היו בטוחים שמדובר בדרוזי מהכרמל) ואם יש לך איזה קשר אליו (אולי דרך הנהגת האופנוענים) אז אני מתחייב להעלות את העניין בפני ההנהלה הנכבדת שלנו.

בא נקבע לחזור לפה מחר בבוקר (יום שלישי) עם תשובות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא הצלחת למצוא קלישאה יותר שחוקה?

מה זה אם לא תנסה לא תצליח. פוליטיקה הוא מקצוע, ואחד הקשים. אדם לא קם בבוקר ונהיה פוליטיקאי גם אם יש לו את הכישורים הבסיסיים. מעבר לזה שבשביל להקים מפלגה אדם צריך להשאיר את רוב עיסוקיו מאחור.

הקלישאה הזו אולי שחוקה, אבל עדיין חיה ובועטת. אני קורא פה רק תירוצים ל"למה לא לנסות בכלל". נכון, אדם לא קם בבוקר ונהיה פוליטיקאי. אבל אף אחד בכנסת היום לא נולד עם כפית מלאה ביבי בפה.

בכל מקרה, אני מאמין בהתפקדות למפלגה גדולה. זה הצליח לאופנוענים באופן יחסי. אנחנו קהילה גדולה בכמה אמות מידה. לאיזו מפלגה? שאלה קשה. יכול להיות שהתפקדות לשתיים-שלוש מלפגות גדולות מרכזיות עם פעילים רציניים מטעמנו יכולו לייצר מהלכים רציניים. לעומת הרוכבים, נוכל להפעיל מנופים בכמה חזיתות. שלא נדבר על היכולת שלנו לפתח לובי חזק בעזרת תמיכה אישית שלנו כ"לובי חובבי הרכב בישראל" (סתם דוגמא, כן?) שיתמך פיננסית באופן חלקי על ידי עסקים שיש להם אינטרסים בנושא, בינהם סדנאות, יבואני רכב אישי, חברות בעלות אינטרס בתחום הספורט המוטורי (יבואני הסקוורנה, HM, אפריליה וKTM בתחום הדו"ג למשל).

ואתה באמת חושב שאם ניכנס למפלגה גדולה ישמעו אותנו בכלל?

יוסי,

מעבר לזה שאני מסכים עם אורבן-רייסר, גם אם אתה צודק, אני מעדיף להאנס ע"י 5 כושים חסונים על בסיס יום יומי לפני שאצטרף לפוליטיקה! (ושלא תהיה טעות, אין לי שום נטיות מניות למין הגברי).

אם אתה מעוניין להתבזות ולהצטרף לפוליטיקה, תפאדאל!

רוצה לאמר, "יוצאי אתיופיה עם נשק קרינה". כושים זה לא פוליטיקלי קורקט.

הבעיה היא שבשביל להיכנס לקואליציה (כי קואליציה מרכיבה ממשלה), צריך לתפוס צד.

כוונתי הייתה, שחברי הפורום צריכים לשים בצד את הנטייה הפוליטית האישית שלהם, ע"מ לפתח את האג'נדה של חברי הפורום. לא להגיד "אני לא מתפקד לעבודה כי אני מובטל או לליכוד כי אני לא לכוד".

בגירה, ציטטתי אותך כי אתה נמנה על הנהלת הפורום ואת השרשור פתחתי כדי להעביר מסר אל הנהלת הפורום.

נכשלתי.

ניסיתי להציע שהפורום יפתח כאן תת-פורום פוליטי - לא יריץ נציג אל הכנסת, לא יוציא 400 א' איש לרחובות, לא יקים מפלגה - אלא רק שיפתח תת פורום פוליטי שאליו יוזמנו נציגים - תחת יוזר מיוחד - מכל המפלגות.

חשבתי שאפילו הצפת הבעיות שלנו את תודעת הפוליטיקאים תוכל להשפיע ולעזור.

אז למה נכשלתי? - כי במקום דיון ענייני על ההצעה המקורית, דנים כאן על הרצת נציג לכנסת מטעם הנהגים (כשסוגיות כמו השטחים והאירנים על הפרק...), הצעה שאין שום סיכוי שבעולם שתתפוס גובה.

טרם נכשלת. עדיין לא קיבלתי תשובה למכתב הפתוח ששלחתי. אם עוד חברים ישלחו מכתב דומה, אולי יש סיכוי טוב.

גם לי לא. אז מה? פירסמתי לפני דף או שניים רשימה של טלפונים ומיילים של חברי הכנסת. אפילו פניתי לשר התחבורה בעצמי. למה אני היחיד שעשה משהו? למה אתה לא?

תורכם לדחוף את האג'נדה קדימה.

אם אתה טוען כרמל ששמה-הכהן (דרך אגב, ידעת שאת "הכהן" הוא הוסיף רק ממש לאחרונה כי עם השם שלו, כולם היו בטוחים שמדובר בדרוזי מהכרמל) ואם יש לך איזה קשר אליו (אולי דרך הנהגת האופנוענים) אז אני מתחייב להעלות את העניין בפני ההנהלה הנכבדת שלנו.

מחכה לעדכונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ואתה באמת חושב שאם ניכנס למפלגה גדולה ישמעו אותנו בכלל?

כן, בהחלט. אין סיבה להתפקד ליותר משלושת המפלגות הגדולות. בואו נהיה כנים, ככל שנצמצם את הרשימה ייטב לנו. שנית, לא רק הפורום שלנו קיים. ברגע שניצור איזשהו בסיס, עוד אתרים יוכלו לחבור. ואתה שוכח את הדבר הכי חושב שרשמתי. לובי. לובילובילובי. יצרית של גוף כזה שעובד בשבילנו יצור כל כך הרבה כח באופן יחסי לגודל שלנו שזה לא נתפס.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
כן, בהחלט. אין סיבה להתפקד ליותר משלושת המפלגות הגדולות. בואו נהיה כנים, ככל שנצמצם את הרשימה ייטב לנו. שנית, לא רק הפורום שלנו קיים. ברגע שניצור איזשהו בסיס, עוד אתרים יוכלו לחבור. ואתה שוכח את הדבר הכי חושב שרשמתי. לובי. לובילובילובי. יצרית של גוף כזה שעובד בשבילנו יצור כל כך הרבה כח באופן יחסי לגודל שלנו שזה לא נתפס.

חייבים בסיס חזק ולהוריד את נהגי ישראל מהמסחטה הקיימת

קובי

:-)

פורסם

אני חושב שיצירת קווים מנחים להתאגדות הם קריטים טרם גישה להתפקדות. סוג של אני מאמין שלפיו נפעל כלובי וכמתפקדים.

1. יצירת מערך לטיפול בנוסחים הנוכחיים להגדרות מהו רכב משופר, מרוץ,וסטנדרטי והגדרה מה הם השינויים המותרים ומה נדרש על מנת לאשר כזה רכב.

2. קידום ספורט מוטורי עממי ומקצועי.

3. שיפור ויישום מערכי לימוד תרבות נהיגה מתקדמת.

4. תקיפה של נושאי ייבוא רכב, חלפים, מיסוי על הנ"ל, מיסוי הטלי בלו על דלק וכיו"ב.

5. הגברת התחרות בענף, סוג של צמוד לסעיף הקודם.

6. קידום התחבורה הציבורית בארץ.

אני מניח שהבנתם את הגישה שלי.

בלי גישה אחידה שלנו כפורום (לא במובן האינטרנטי) לא נוכל לקדם אג'נדות ואינטרסים. ברגע שנוכל לגשת לנבחרים מטעמנו באמצעות הלוביסטים שלנו בכל המפלגת, נוכל לייצר שינוי אמיתי. בטח אם נוכל לייצר את הלובי עוד טרם הבחירות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לא טענתי באף מקום שאני מכיר אותו.

יש בפורום חבר בשם דר' סובארו שהתנדב לייצג אותנו מול מפלגת העבודה.

יש בפורום חברים נוספים שישמחו לתרום ולעזור.

אני מתחייב לתמוך בעניין ככול יכולתי.

הנהלת הפורום צריכה לקבל החלטה באם היא מאשרת את ההצעה לפתוח תת-פורום פוליטי או לא. הסיכון במהלך כזה הוא מינורי, נניח שהוחלט על פתיחת פורום שלא הצליח להתרומם, אז סוגרים אותו - זה אפילו לא עולה כסף.

פורסם

במידה ויהיה אישור מהאלים, אוכל לסייע בהפצת הדבר בין פוליטיקאים רלוונטים ואנשי התקשורת שלהם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אלים? מי פה בפורום אלים? אל תדאג, לא אתן לאף אחד לפגוע בך! :twisted::lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש עדכון לגבי הטיפול?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הרעיון שאפשר להזיז משהו כמפלגת נישה הוא מגוחך. או לחבור למפלגה בעלת אג'נדה אזרחית ולייצג את החלק שלנו, או להשפיע מבפנים כפי שזממו פעם האופנוענים לעשות עם התפקדות למרכז הליכוד. יש במדינה הזו כלכך הרבה נושאים דפוקים שדווקא להניף את הדגל המוטורי\תחבורתי לא יביא אותנו רחוק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...