Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארספורום נערך לבחירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא חי! :shock:

בכל מקרה, הנה דעתי שפרטתי בשרשור מקביל:

התברכנו בדור חדש של פוליטיקאים צעירים כמו אטיאס, ארדן, שמה- הכהן, כחלון (ואף אחד מהם לא מגיע ממפלגה שאני מסכים עם דעותיה) ששעושים פלאים בכל משרד/ תפקיד שהם מגיעים אליו, שמרימים פה את הפוליטיקה לרמה שהרבה זמן לא ראינו.

דור של פוליטיקאים משובחים שסוף כל סוף האזרח הקטן מרגיש שיש שם בכנסת מישהוא שעושה משהוא למעננו.

אפשר לפנות לאחד מהם ולנסות להתפקד עבורו.

ואללה, אם אני יודע שהקול שלי יגרום לאטיאס להגיע למשרד התחבורה ולהיות לוחמני כהרגלו, אני מצביע ש"ס!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי המטרה לא צריכה להיות בכלל של שמאל או ימין.

המטרה צריכה להיות הצבת שר תחבורה כמו שצריך.

ברגע ששמתם תווית של שמאל או של ימין, איבדתם חצי מהקולות.

אני לעולם לא אצביע למפלגה דתית או ימנית, וגם לא לשמאל קיצוני.

צריך לעשות מפלגה שלא מתעסקת בכלל בפוליטיקת מפלגות, אלא מפלגה שתתמוך בכל ממשלה שתקום ותעזור ליצור קואליציה, עם התנאי היחיד שאנחנו רוצים למנות שר תחבורה "משלנו".

ברגע שהכנסתם פוליטיקאים עם דעות בתחומים אחרים, כולנו נדפקנו.

פורסם
תדברו על הקמת מפלגה שתדבר ותעסוק אך ורק במוטוריקה, תתחילו לפקוד אנשים פה בפורום, ואם זה פורס כנפיים אז להריץ מישהו מהפורום.

הרעיון של הקמת מפלגה שתעסוק אך ורק במוטוריקה הוא נחמד ביותר, יוזמה ברוכה ואני בעד.

אבל בהתחשב במצב הבטחוני שיש במדינה ובחוסר היציבות של המזרח התיכון,

תמיד נושא הבטחון יקבל עדיפות של תקציבים, משאבים וקולות של בוחרים יופנו אליהם באופן אוטומטי.

אבל אסור להתייאש, צריך למצא את האדם שירים את הכפפה ויוביל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המצב הבטחוני זה בולשיט אחד גדול.

כולם משקרים, כולם מתסיסים את האזור והמלחמות יהיו בלי קשר למי נצביע.

אני הפסקתי להתעניין כבר במצב הבטחוני כי אני לא מאמין לפוליטיקאים בכלל.

אני יודע שאני לא היחיד ויש עוד המון אנשים שיותר מעניינים אותם כיום נושאים אחרים.

פורסם

אנשים יחשבו בצורה מציאותית, עם כל הרצון בסופו של דבר,

"המפלגות הגדולות" הן אלו שיכריעו ויובילו אתהמדינה,

כי את רוב העם מעניין מחיר הלחם החלב שקט ובטחון,

ואת זה רק "מנהיגים חזקים" מבטיחים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כי את רוב העם מעניין מחיר הלחם החלב שקט ובטחון,

ואת זה רק "מנהיגים חזקים" מבטיחים.

ל'

גם אותי אלה דברים שמעניינים מאוד והנושא המוטורי חשוב ככול שיהיה איננו הדבר החשוב ביותר בעבורי.

לכן הצעתי להתחיל בקטנה עם דיונים שכל אחד יכול למצוא בהם את מקומו, איש הימין יתלונן אצל מפלגות הימין, והדתי - אצל הדתיים.

עצם העובדה שנציגי מפלגות מכל גווני הקשת הפוליטית ירשמו אל הפורום, יכתבו ויענו לנו - כבר המהלך הפשוט הזה שלא דורש מאיתנו הרבה יכול להזיז משהו.

גם כמצביעים המהלך הזה יכול להועיל, משום שכל מצביע יכול להתכוונן אל קבוצת מפלגות מהגוש הפוליטי שלו (מדינה וביטחון) אבל לתת את הקול למפלגה שנותנת מקום גם למוטוריקה.

פורסם
הרעיון של הקמת מפלגה שתעסוק אך ורק במוטוריקה הוא נחמד ביותר, יוזמה ברוכה ואני בעד.

אבל בהתחשב במצב הבטחוני שיש במדינה ובחוסר היציבות של המזרח התיכון,

תמיד נושא הבטחון יקבל עדיפות של תקציבים, משאבים וקולות של בוחרים יופנו אליהם באופן אוטומטי.

אבל אסור להתייאש, צריך למצא את האדם שירים את הכפפה ויוביל.

ל'

לא הייתי ממהר לומר נואש על התקציבים. שר תחבורה אמיתי שמבין ואכפת לו היה יודע גם, בנוסף להשקעה, לקחת כספים שמלכתחילה נלקחו מנהגים (כספי אגרות, קנסות וכו׳) ולייעד אותם לפיתוח של כל הדברים שאנו חולמים ששר כזה יפתח. סה״כ זו לא בקשה רחוקה מהמציאות שמה שנהגי הרכב בארץ נותנים כספית למדינה במסגרת רצונם לסוע על כבישי ישראל יחזור אליהם כהשקעה, זו דרישה שאני שומע בפורום ובכלל במדינה מימים ימימה.

אני חושב שפתיחת פורום לפוליטיקה זה צעד נבון ולא קשה במיוחד, זו התחלה ומשם ניתן לפתח הרבה. אני בעד ומקווה שנזכה לראות כזה בקרוב

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דודו הציע את עצמו כמתווך מול מפלגת העבודה, ואני רואה שכולם התעלמו.

נכון שהמפלגה לא בשיאה, אבל אנחנו צריכים רק אחד שידחוף את האג'נדה שלנו הלאה (בן סימון למשל).

ניתן לפנות גם לכל ח"כ אחר במפלגה קצת יותר בולטת, פעם ארדן הגיע למפגשים שארגן קובי כהן, אבל מאז שהוא בענייני הסביבה קולו נדם.

מישהו מכיר מישהו אישית? (כי אחרת זה לא באמת ילך).

משכנתא זה קל

פורסם

SORRY. מה שכן, יש כמה חכ"ים עם עמודי רשת חברתית כמו פייסבוק, ערוץ ביוטיוב וכדומה. שווה בדיקה.

פורסם

השלבים הנכונים הם שקודם הנהלת הפורום צריכה לאשר עקרונית את ההצעה, בשלב הבא נתחיל ליצור עניין אצל הפוליטיקאים.

במצב הנוכחי אינני בטוח שההנהלה תאפשר להם דריסת רגל ואם הפוליטיקאים לא ירשמו בצורה מיוחדת, עם יוזר יחודי - זה לא יילך.

פורסם

חשבתי שראיתי... ראיתי! ראיתי!

http://www.youtube.com/watch?v=CsKkRTv6j5o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(0:14)

:shock:

פורסם

אז-הייתי ילד שובב.

כתבתי מכתב לשר התחבורה. בזו הלשון (פרטים אישיים הושמטו):

שלום אדוני השר.לקחתי על עצמי, בשם פורום המכוניות הגדול בישראל, שאני גאה להיות חבר בו- הלא הוא "קארספורום" (http://www.carsforum.co.il), להזמינך לפתוח חשבון ולהיות בקשר עם החברים בו. מדובר על קהילה מוטורית ענפה, ובה חברים מכל שכבות האוכלוסייה, מכל הגילאים, המינים, והקשת הפוליטית. חושבני שמן הראוי שללשכת השר יהיה ייצוג הולם וקשר ישיר עם הבוחרים, הקשורים למשרדו, בצורה קלילה ופשוטה.

כבוד השר, הקהילה המוטורית בישראל זקוקה לעזרה. נטל החקיקות האחרונות נותן בנו אותות, ואני אישית מאמין שניתן לעשות הרבה מאד דברים טובים למען הקהילה המוטורית, למען שכבות הביניים וגם למען השכבות החלשות- אם רק יהיה מי שיקשיב בסבלנות לרעיונות שעולים מאיתנו, מן העם. בין הרעיונות הללו, אמנם יש כמויות נאות של "זהב של שוטים", אך גם מספר לא מבוטל של פנינים, שמן הראוי שיישמעו על במה רצינית יותר ויישקלו ע"י המומחים של משרדך, ואתה בראשם, בכובד ראש הראוי.

כבוד השר,יהיה לי לכבוד באם תוכל לפנות מעט מסדר יומך על מנת לפחות לבדוק את העובדות בשטח, ולשמור על ראש פתוח להזמנתי זו.אני מצרף קישור ישיר לדיון על הפוליטיקה והפוליטיקאים בפורום:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=416153 לנוחיותך.

בשם קארספורום, תודה מראש.

על החתום,

(מה חשבתם? שאתן את שמי האמיתי הלא הוא עוץליגוץלי?!) "ברווז".

נראה מה ילד יום.

• תוכן חדש...