Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארספורום נערך לבחירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד יבוא היום שהבחירה שלי תהיה בין דמוקרטים לרפובליקנים. עד אז, נראה לי שאני אשאר בבית.

נשארת בבית בחרת ש"ס, כך עוד רבים וטובים שלא מבינים את שיטת הבחירה .

ולגבי הנושא

ש"ס היא דוגמה למפלגה שלא מעניין אותה כלום חוץ מלמצוץ את לשד המדינה עבור בוחריה ונציגיה.

בין לבין היא עושה את עצמה גם מתעניינת בנושא ארץ ישראל ושוב כדי להגביר את כוחה .

והיא עושה זאת בהצלחה מרובה.

כיוון שבנושא מלחמה ושלום יש מספיק "מומחים" בכנסת ,צריכים עכשיו מומחים גם לנושאים חברתיים , נשיאת נטל שווה וקבלת נתח שווה .

לכן מפלגה סקטוריאלית יכולה להצליח, (כל בחירות קמה מפלגה כזו ) שנכשלת בגלל שנציגיה לא היו מוכווני מטרה ודרך.

אז אפשר כמו ש"ס מי משלם יותר אני איתו או כמו מפלגה ערכית , אני לא מצביע על נושאים הרי גורל כמו תקיפה באירן אבל אני מצביע ומשפיע על מחיר הדלק מכונות המס בדרכים וכו'

והרשימה ארוכה וידועה לכולנווווווווווו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נשארת בבית בחרת ש"ס, כך עוד רבים וטובים שלא מבינים את שיטת הבחירה .

וכל השאר זה טחינת מים. כך המערכת עובדת - מפלגות קטנות עם אחוזי הצבעה מטורפים ולא דמוקרטיים מקבלות משקל גדול מדי בפרלמנט על חשבון אלא שלא טרחו לגשת לקלפי ולהצביע.

רוצים שינוי לטובה? צאו להצביע, לא משנה למי. זה לוקח בדיוק רבע שעה ואחרי זה יש את כל היום לנפוש. מי שלא מצביע שלא יבוא אחר כך בטענות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נכון מאד. אני מצביע למפלגת הנהגים בבחירות הבאות.

או לעלה ירוק. לפחות הם יודעים שהם מסטולים ומוכנים להודות בזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...