Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארספורום נערך לבחירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזיק אצבעות. אולי נוכל סוף סוף לנהל פולילוג/מולטילוג/או איך שלא אומרים רב-שיח עם מישהו שבאמת יש לו את היכולת לעשות עם זה משהו.

ויוה לה דמוקרטיה.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זהו? שירשור מת?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כנראה שבדומה לשרשור המדבקות, ברגע שמישהו מתחיל לדבר תכלס, כולם מצטננים.

מעניין איפה למדנו את זה!

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הרשו לי להביע את דעותי.

קודם כל אני כמוכם בעד בעתיד מוטורי נאה למדינה, הוזלת מחירי הדלק והרכב, הקמת מסלולים ובתי ספר וכו וכו'.

אבל אני רואה משהוא שקורה במדינה, יש אנשים שרוצים שינויים והם מצליחים לארגן הפגנות (ו 400אלף איש בהפגנה למדינה שלנו זה המון), אבל הם לא יודעים מה הם רוצים. אנשים שרצו קוטג' במחיר נורמלי, הפסיקו לקנות קוטג' ולא התלוננו על מחירי שמנת גבוהים.

לעומת זאת 400אלף איש כל אחד רצה משהוא אחר.

מה שאני מנסה לומר זה שעם יגיע לפה שר הוא פשוט יוצף בדברים כמו "מחירי טסט יקירים" "אגרת רדיו שאני לא שומע רדיו" "שיפורים" "ספורט מוטורי" וכדומה, ואותה ההזדמנות שתיווצר לעשות שינוי בתחום הרכב בארץ תיעלם, כי העם לא יודע מה הוא רוצה.

אין לי פתרון, אולי אפשר לקחת אנשים מהפורום (אנשים שהם יודעים מה הם עושים\אומרים) ולהעביר דרכם את הרעיונות לאותו שר, כי אחרת זה יהיה פיאסקו לדעתי.

פורסם

ברגע שהחליטו להשתמש במפלגות המושחתות הקיימות, איבדתי עניין.

רק מפלגה עם הנושאים האלו בראש סדר העדיפויות תוכל לעשות משהו באמת.

לא משנה כמה תאמינו לפוליטיקאים, ברגע שהאינטרס שלהם משתנה (לחץ מאור ירוק או גורמים אחרים), נדפקנו.

ומה לא ברור במה שאנשים רוצים בתחום הזה?

- ספורט מוטורי עממי

- יבוא חלקים בלי כל כך הרבה בירוקרטיה

- אפשרות לקבל תקינה לרכב שעובר שינויים (אחרי אישור ממהנדס רכב שיחתום על זה)

- מצלמות מהירות שמצלמות במהירות גבוהה יותר ומסומנות כמו שצריך עם שלט "מצלמת מהירות"

- ביטול או קיצוץ הבלו והמיסים על יבוא

- החמרה בעונשים לנהגים מסוכנים והקלה לנהגים שעוברים עבירות קלות (מהירות וכל זה)

- פחות מעורבות של קבוצות אינטרס כמו אור ירוק

- הבנה מערכתית של שר שיבוא מתחום הרכב

וכו' וכו' וכו'

זה דברים מאוד קונקרטיים, וזה מה שאני מצליח לחשוב עליו כרגע כשאני יושב בחניה באוטו ומחכה שמישהו יגיע לפגישה.

פורסם

הבעיה היא שמעטים האנשים שיצביעו בבחירות למפלגה שהמצע שלה מתחיל ונגמר בתחום המוטורי. לעומת זאת, להכניס את האג'נדה שלנו למפלגה שיש לה עוד נקודות יכול לתת מנוף יותר רציני.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אבל המון אנשים לא יצביעו למפלגה מיינסטרימית כשהם מרגישים שהיא הולכת לדפוק אותם.

אם למשל הולכים עם הליכוד או עם מרץ, נדפקנו.

אני לא אצביע למפלגת ימין אם היא נוגדת את האינטרסים הלאומיים שלי, גם אם הם תומכים במוטוריקה.

פורסם

יוסי, בשביל להצליח בזירה הפוליטית צריך להיות כריש פוליטי.

בא ניקח איזה תסריט הזוי שאני הולך על ההצעה של השרשור הזה, מריץ את עצמי כראש מפלגת הנהגים החדשה והמפלגה תצליח לקבל 6 מנדטים (הצלחה מסחררת בכל קנה מידה).

אתה חושב שאני בכלל אצליח לעשות משהוא בזירה הפוליטית?

יקרקסו אותי ויעשו ממני צחוק עוד לפני שאני בכלל אבין מי נגד מי.

פוליטיקאי זה מקצוע ולשלוח אנשים שלא מקצוענים לתחום הכ"כ קשה הזה, זה 100% התאבדות פוליטית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נחש מה? אם לא תנסה, גם לעולם לא תצליח. ואף אחד לא מנסה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא הצלחת למצוא קלישאה יותר שחוקה?

מה זה אם לא תנסה לא תצליח. פוליטיקה הוא מקצוע, ואחד הקשים. אדם לא קם בבוקר ונהיה פוליטיקאי גם אם יש לו את הכישורים הבסיסיים. מעבר לזה שבשביל להקים מפלגה אדם צריך להשאיר את רוב עיסוקיו מאחור.

בכל מקרה, אני מאמין בהתפקדות למפלגה גדולה. זה הצליח לאופנוענים באופן יחסי. אנחנו קהילה גדולה בכמה אמות מידה. לאיזו מפלגה? שאלה קשה. יכול להיות שהתפקדות לשתיים-שלוש מלפגות גדולות מרכזיות עם פעילים רציניים מטעמנו יכולו לייצר מהלכים רציניים. לעומת הרוכבים, נוכל להפעיל מנופים בכמה חזיתות. שלא נדבר על היכולת שלנו לפתח לובי חזק בעזרת תמיכה אישית שלנו כ"לובי חובבי הרכב בישראל" (סתם דוגמא, כן?) שיתמך פיננסית באופן חלקי על ידי עסקים שיש להם אינטרסים בנושא, בינהם סדנאות, יבואני רכב אישי, חברות בעלות אינטרס בתחום הספורט המוטורי (יבואני הסקוורנה, HM, אפריליה וKTM בתחום הדו"ג למשל).

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תראה, מה שצריך זה לעבור את אחוז החסימה.

אחרי זה יש לך שר כמעט בטוח כי אף שר לא רוצה להיות במשרד התחבורה ואם זו הדרישה היחידה שלך בשביל להצטרף לקואליציה, אין סיבה שזה לא יעבוד.

פורסם

דבר ראשון, והכי חשוב.

אין שום צורך בעוד מפלגה במדינה הזו. ההפך, אחוז החסימה צריך לעלות דרסטית!

דבר שני. אם יהיה מי שיתמוך בשר התחבורה, וייצר לו "לובי" חזק מספיק, תהיה דרישה. לא נראה לי שחבר הכנסת שאמה לא ילך על האופצייה להיות שר התחבורה. הוא גם מחובר מזה זמן ללובי האופנוענים ותוקף לא פעם את הרכבת וועד השרצים שלה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לא נראה לי שחבר הכנסת שאמה לא ילך על האופצייה להיות שר התחבורה. הוא גם מחובר מזה זמן ללובי האופנוענים ותוקף לא פעם את הרכבת וועד השרצים שלה.

בדיוק

ואם 10000 מחברי קארספורום יצטרפו ל-2500 האופנוענים שכבר התפקדו לליכוד, שאמה יהיה שר התחבורה

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

יוסי,

מעבר לזה שאני מסכים עם אורבן-רייסר, גם אם אתה צודק, אני מעדיף להאנס ע"י 5 כושים חסונים על בסיס יום יומי לפני שאצטרף לפוליטיקה! (ושלא תהיה טעות, אין לי שום נטיות מניות למין הגברי).

אם אתה מעוניין להתבזות ולהצטרף לפוליטיקה, תפאדאל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במקום לשים את כל הביצים בסלסלה אחת אפשר לנסות להשפיע על המפלגות הגודלות

הרי לא כולם דוגלים במצע של הליכוד העבודה או קדימה.

אם כבר לאגד את כל התומכים לכל המפלגות להתפקד לאותם מפלגות ולנסות להשפיע ככה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...