Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MAZDA 626

erangiladi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים..

הייתה לי מאזדה 323f 96 במשך 3 שנים והיא הלכה לעולמה בגלל ילד שהוציא אתמול רישיון ולא הפנים את התמרור זכות קדימה :) עכשיו אני מחפש לי בובי חדש, יש לי חבר שאני דיי סומך עליו והוא הציע לי מאזדה 626, 125 אלף ק"מ יד שניה ממבוגרים..

ראיתי את האוטו הוא נראה שמור והכל אבל השאלה שלי זה כמה הוא שוקל אם יש למישהו מושג, איך הצריכת דלק שלו ואיך ההתנהגות כביש.. כל פרט לגבי הרכב הזה יעזור לי מאוד במיוחד למי שיש ניסיון עם הרכב..

תודה לעוזרים :)

פורסם

אם אתה מדבר על הדור הקודם (הפחות עגולה, נניח 2003 - 5) הרכב סה״כ מרגיש טוב, מרווח מאוד (נסה לסחוב בו ארון של איקאה בחלקים, בהחלט חוויה:lol: ) צריכת דלק סבירה למדי. במשפחטומתיות האלו כמעט כולם אותו דבר (להוציא מן הכלל למשל את האלנטרה שצמאה יותר מאחרות).

לגבי משקל יש לך את הנתונים האלה במחירון של יד 2 כולל אורך ורוחב וכו׳.

ממליץ לך להוסיף פרטים על הרכב שהוצע לך כמו נפח מנוע, שנה ורמת גימור

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

צריכת דלק ממוצעת 9 קילומטרים לליטר בנסיעה משולבת.

אם אתה נוסע בעיקר בבין עירוני וממש תשתדל להיות עדין לגיע ל-11 ק"מ לליטר, זאת התוצאה הכי טובה שקיבלתי עם הרכב בנסיעה משולבת.

רכב מרווח, תא נוסעים מורכב היטב אבל קצת פלסטיקי, לא ציינת שנה אבל 98 עד 99 היה מאוד שחורים בפנים, אחר כך הייתה מתיחת פנים קטנה ומאז תא הנוסעים מגיע באפור בהיר, לא מדהים אבל קצת פחות קודר.

אמינות מרשימה ביותר, בכמעט 13 שנה הוחלפו רדיאטור חימום שנסדק, רדיאטור קדמי שלא כשל אבל היה חלוד והתחיל להיסתם והעדפתי להחליף מאשר לחכות שיתפוצץ. בנוסף חיישן ABS שכשל והוחלף פעמיים, בפעם הראשונה באחריות של רצון טוב ובפעם השניה במחיר מסובסד.

התנהגות כביש מעט מסורבלת והנאה מנהיגה לא תמצא אבל יש בקרת שיוט ומנוע חזק יחסית אם זה מה שעושה לך את זה.

החסרונות הבולטים לדעתי הם נוחות לא מדהימה ובידוד רעשים דיי עלוב בדגם 99-98, צמיגים איכותיים עושים הבדל דיי מורגש אגב.

כמו שכבר ציינתי היה אצלנו 13 שנה, מאוד אהבנו אותו, אף פעם לא איכזב ותמיד היה מרווח ונעים לנסיעה, תא המטען הענקי הכיל תמיד את הקניות והציוד והאמינות באמת מרשימה לדעתי.

אם אתה מחפש משפחתית גדולה ומרווחת ואתה נוסע בעיקר מחוץ לעיר אני ממליץ.

אם יש עוד שאלות ספיציפיות נוספות אשמח לענות, בהצלחה.

פורסם

אם כך כל מה שאמרתי בחזקת מבוטל. אין לי ניסיון עם הדגם שאתה מתעניין בו. מבקש את סליחתך (:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אם כך כל מה שאמרתי בחזקת מבוטל. אין לי ניסיון עם הדגם שאתה מתעניין בו. מבקש את סליחתך (:

חח זה טעות שלי ששכחתי לרשום תשנה.. תודה על הרצון בכל זאת :-) נחכה לעוד תגובות

פורסם

שלום לך.

אז ככה. היתה לי 626 97' שהחזקתי 3 שנים. לפני שבוע מכרתי אותה. (היום קניתי אחת שנת 2000).

זו היתה מכונית מעולה, נסעה כמו שד, זריזה ויציבה. מנוע מזמין ללחוץ...

צריכת הדלק מדהימה. חוץ לעיר 1/12 ואם תסע על 100 קמ"ש, תחסוך יותר. (יש בקרת שיוט, וזה נפלא).

חלקים יש בשפע, רק תתקשה קצת למצוא לה צמיגים. תוכל להחליף לחישוק 15 ואז אין בעיה.

אם ילך מנוע או מדחס מזגן, יהיה קצת יותר קשה למצוא.

דגם 5 דלתות, נראה ספורטיבי ויפה. 4 דלתות נראה מגעיל. פשוט כך!

קח בחשבון שהשוק שלה מת! מת לגמרי.

גם אם הרכב טוב. אל תשלם יותר מ 10 אש"ח.

שלי היתה במצב נדיר חוץ ממנוע שצרך קצת שמן וקיבלתי 8 אש"ח.

ממליץ לך להתקדם לדגם החדש יותר. השוק שלה יותר עירני, בעיקר של ה 5 דלתות.

בהצלחה וספר מה היה.

פורסם

אם כבר קרה מה שקרה ואתה צריך להתקדם, אני הייתי מנסה להתקדם לשנתונים החדשים יותר של ה-626, בעיקר כי הם נמכרים במחירים דומים. תנסה למצוא אקזמפלר טוב ושמור ותלך עליו. להתקדם בשנה אחת בלבד לדעתי זה לא מספיק, מה גם שהדגם המחליף של ה626(משנת 98 ואילך) הוא הרבה יותר מוצלח.

פורסם

הדגם החדש יותר, אם תמצא אוטו שמור עם מעט ק"מ, לא יורידו לך הרבה מהמחירון. על הישן אתה יכול לחתוך 50%.

ה 97', יותר חסכוני בדלק ומבחינת איבזור, יש בו כל מה שיש בחדש ובנוסף כיוון חשמלי לכסא נהג. ב 2002 יש גג נפתח.

אם הרכב של מבוגרים ועשה מעט ק"מ ונמכר זול. לך על זה, אלא אם כן, הכסף לא משחק פה תפקיד.

בהצלחה.

• תוכן חדש...