Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו סיריון 2008 - 50 אלף ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר הפנה אותי לפורום כדי להתייעץ איתכם.

בחיפושי אחרי רכב, הוצע לי הרכב הבא:

דייהטסו סיריון 2008, יד ראשונה פרטית, 50 אלף ק"מ. אין תאונות, מצב מכני כביכול מעולה (והוסכם שהרכב יעבור בדיקה , במקרה ויש בעיות - על חשבון בעל הרכב הנוכחי). טסט עד דצמבר, כל חלקי הרכב עדיין מקוריים.

עד כמה שידוע לי, מחיר המחירון בלוי יצחק הוא 66 אלף לפני שקלול, ו-62 אלף במחירון של יד2.

הרכב מוצע ב-58 אלף ש"ח.

דעתכם לגבי המחיר, מצב הרכב ועל הדגם באופן כללי? אני בעקרון מחפש רכב קטן לי ולבת הזוג. אנחנו גרים ברמת גן והאוטו יעשה בעיקר נסיעות לעבודה שלי בראש העין, ובסופ"ש באזור רמת גן\תל אביב.

תודה מראש!

פורסם

קילומטרז' סביר ואף נמוך יחסית לשנתון, יד ראשונה פרטית, ללא תאונות, טסט לעוד 10 חודשים - על הנייר נשמע טוב מאוד.

מבחינת דגם הרכב עצמו - מדובר ברכב בסיסי, אמין וחסכוני יחסית שאמור לספק את הצרכים שלך כפי שהצגת אותם.

לטעמי מדובר בעסקה טובה. הייתי מנסה להוריד כמה לירות מהמחיר, אבל אני חושב שסה"כ המחיר המוצע הוא מחיר הוגן לרכב ע"פ נתוניו ה'יבשים'..

כמובן שכל האמור לעיל בכפוף לבדיקת הרכב - קח את הרכב למכון אותו אתה בוחר וסומך עליו ולא מכון בדיקה אותו הציע בעל הרכב.

בהצלחה!

פורסם

תודה על התגובה המהירה! תוספת בהמשך לתשובתך - אשמח לשמוע מאנשים הצעות למכון רכב טוב באזור שהזכרתי.

פורסם

אין לי מה לומר על הרכב עצמו , רק להזהירך מפני נוכלים:

דבר ראשון (!!!) שעליך לעשות כשאתה רואה את הרכב זה לראות את התעודות שלו ואת תעודת הזהות של בעל הרכב.

אם בעל הרכב אינו האדם העומד מולך - נוס על נפשך. ("הרכב של אישתי\בעלי\גיסי\חמתי" - ושאר ירקות לא משכנע אותי)

ניר

פורסם

דייהטסו סיריון רכב מאוד סחיר ומבוקש - רכב במצב מצויין לא נשאר הרבה זמן בשוק - ונמכר מאוד קרוב למחירון, לכן סיריון עם נתונים מצויינים ב-8 מתחת למחירון - מריח קצת FISHY.

פורסם

או שיכול להיות שהוא לקח בחשבון שדייהטסו לא תהיה משווקת ואנשים אולי יפחדו לקנות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...