Jump to content

ransagy

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של ransagy

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אכן זה מה שהציעו לי חברים מעט מוקדם יותר. ניתקתי את המינוס וחיכיתי מספר דקות (ווידאתי שהנורית של הקודן כבר לא דולקת, כלומר המצבר באמת מנותק) אך ללא הועיל - כשחיברתי חזרה עדיין אותה הבעיה. יש הצעות אחרות מלבד לקרוא לחילוץ\מנעולן מחר?
  2. שלום רב. ברשותי סיריון 2007 שקניתי יד שנייה לפני מספר חודשים. ברכב מותקן קודן, שכתוב עליו רק DRAGON, וכמו כן על אחד משני השלטים לרכב עדיין ניתב לזהות כיתוב דומה שלא דהה. ביומיים האחרונים הקודן אינו מקבל את הקוד שבו אני משתמש כבר מספר חודשים מאז שקניתי את הרכב. יתכן והוקש קוד שגוי ע"י חברה שלי אבל למיטב הבנתי זה לא אמור לגרום למצב שיומיים אחרי עדיין אי אפשר להזין את הקוד הנכון. אני לא מצליח למצוא מידע על הקודן או ל"אפס" אותו\להוציא אותו מהשהייה כדי שיקבל את הקוד הנכון. לקודן יש ארבע מקשים, מאחד עד ארבע, כאשר על המקשים מצויירים נקודות (.\..\...\.... וכו') ומקש חמישי שעליו מצויר A שנראה נטוי על צידו מעט. אם מישהו מזהה את הדגם, או יכול לעזור לי בנושא, אני אשמח מאוד. כרגע אני תקוע בלי אפשרות להניע את הרכב, לפחות בלי לקרוא לאיש מקצוע במיוחד אלי הביתה. תודה והמשך שבוע נעים. עריכה: אגב, השלט הוא השלט בתמונה המצורפת שמצאתי באתר אחר.
  3. תודה על התגובה המהירה! תוספת בהמשך לתשובתך - אשמח לשמוע מאנשים הצעות למכון רכב טוב באזור שהזכרתי.
  4. שלום לכולם, חבר הפנה אותי לפורום כדי להתייעץ איתכם. בחיפושי אחרי רכב, הוצע לי הרכב הבא: דייהטסו סיריון 2008, יד ראשונה פרטית, 50 אלף ק"מ. אין תאונות, מצב מכני כביכול מעולה (והוסכם שהרכב יעבור בדיקה , במקרה ויש בעיות - על חשבון בעל הרכב הנוכחי). טסט עד דצמבר, כל חלקי הרכב עדיין מקוריים. עד כמה שידוע לי, מחיר המחירון בלוי יצחק הוא 66 אלף לפני שקלול, ו-62 אלף במחירון של יד2. הרכב מוצע ב-58 אלף ש"ח. דעתכם לגבי המחיר, מצב הרכב ועל הדגם באופן כללי? אני בעקרון מחפש רכב קטן לי ולבת הזוג. אנחנו גרים ברמת גן והאוטו יעשה בעיקר נסיעות לעבודה שלי בראש העין, ובסופ"ש באזור רמת גן\תל אביב. תודה מראש!
×
×
  • תוכן חדש...