Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אקורה לא שווקה בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהונדה העדיפו לשמור אותה לשוק האמריקאי, וכעת גם ליפני אבל למה אין בארץ גם?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
אני חושב שבגלל שישראלים לא ישמחו לרכוש שלדות דומות עם סמל שונה במחיר גבוה יותר.

הישראלים רוכשים אינפינטי שזה שילדתות דומות\ משותפות עם חברת האם ניסאן.

כנ"ל לגבי המצב בהונדה\אקורה.

כנראה שישנה חלטה אסטרגית של הונדה שאקורה לא תשווק באירופה.

לדעתי בעקבות הצלחת אינפיניטי בישראל בפרט ובאירופה בכלל, אקורה תשווק בעוד כמה שנים באירופה.

פורסם
הבנתי שהונדה העדיפו לשמור אותה לשוק האמריקאי, וכעת גם ליפני אבל למה אין בארץ גם?

גם לקסוס לא היה עד לא מזמן בייבוא ורישמי וגם אינפיניטי לא.

חכה, זה עוד יגיע.

פורסם

לדעתי בעקבות הצלחת אינפיניטי בישראל בפרט ובאירופה בכלל, אקורה תשווק בעוד כמה שנים באירופה.

אני לא בא להתווכח, רק לרכוש ידע, איזה שלדות יש לאינפינטי שמשווקות בארץ שמשותפות לניסן הנמכרות בארץ?

פורסם

ההצלחה של אינפיניטי באירופה היא מאוד יחסית , בתחום הפרימיום באירופה השילוש הקדוש (מרצדס-אאודי-במוו) שולט ביד רמה וימשיך לשלוט גם בעתיד.

השווקים שם שמרניים ונאמנים ליצרנים מקומיים,קשים לחדירה.

V5

פורסם

דווקא יצא לי לראות 2 אינטגרות בתל אביב לפני 7-8 שנים, כנראה יבוא אישי. אבל זה היה במבט חטוף מתוך אוטובוס, אז אני לא שולל שזה היה סתם בודיקיט או טעות בזיהוי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
היית פעם בסוכנות של צ"מפיון?

ד"א יש אקורה בישראל תחת סמל הונדה, לג"נד וחלק מדגמי האקורד.

אתה צודק,

אכן אקורה משווקת בארץ אך תחת הסמל H של הונדה

אקורה TSX - הלא היא ההונדה אקורד המוכרת לנו

אקורה RL - הלא היא הונדה לג'נד שנכון להיום בגלל תקינת יורו 5 לא תיובא או תמשיך להיות מיוצרת לנו ולשוק האירופאי בכלל

המצב לא יהיה כנ"ל בהונדה, רכבי הונדה מתומחרים בארץ בשיקולים עם היצרן, ברגע שישווקו תחת המותג A (אקורה) המחיר יהיה גבוה הרבה יותר ולאו דווקא יהווה תחרות מסויימת בארץ

ההחלטה של היצרן היא לא אסטרטגית, אקורה נועדה בראשיתה ללב האזרח האמריקאי (כמו לקסוס, אינפיניטי) ושם היא תופסת נתח שוק גבוה מאוד, כרגע היצרן מתחיל לפזול לכיוון אירופה והמכשול העיקרי כרגע הוא כלכלי בלבד כיוון שצריך לעצב את הרכבים לעמוד בתקינה אירופאית

Confidence In Motion

פורסם
היית פעם בסוכנות של צ"מפיון?

ד"א יש אקורה בישראל תחת סמל הונדה, לג"נד וחלק מדגמי האקורד.

ברור שיש אקורה בישראל, ראיתי רק שבארץ היא נקראת הונדה אקורד.

בקשר לאינפיניטי אני לא ממש בקיע ולקסוס זאת הידועה.

כמובן שישנן עוד חברות קטנות ששווקו בארץ תחת חברות גדולות כמו דאצ'יה שמשווקת כרנו לוגאן וחלוקת שלדה משותפת בתחילת שנות ה-2000 כמו הפולקסווגן בורה והסקודה אוקטביה.

אגב חוץ מהשלדות יש הבדלים בנפח בארה"ב והדגמים שזלגו לאירופה?

וממה שאני הבנתי מ-2010 גם התחילו לשווק את אקורה ביפן. עוד סימן לזליגה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

בניגוד ללקסוס לדוגמה, השונה למדי מדגמי טויוטה הרגילים, באקורה אתה מקבל בעיקר סמל שונה, עיצוב מחריד (דגמי הונדה נאים הרבה יותר), שדרוג לתא הנוסעים (גימור+אבזור) ומנועי V6 בדרך כלל ואלו דברים שבמעט מקומות בעולם מוכנים לשלם עליהם אקסטרה.

• תוכן חדש...