Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרסם בשביל חבר את הרכב הכי יפה שיצא לי לראות!!!

כל כמה זמן אני נזכר שאני לא מנצל כלום מהאוטו המדהים הזה וחבל.

האוטו בכמה שנים שהוא אצלי עשה מעט מאוד ק"מ (אגב, נהנתי מכל אחד ואחד מהם) בכל מקרה רובכם מכירים את האוטו, מי שלא מכיר, הרכב מושקע בהמון כסף, דגם מיוחד בארץ, החל את דרכו כרכב אוטינגר מקורי, ועבר הסבה לויאר6.

(המנוע מאושר ברשיונות) מלא תוספות שאני לא יודע מאיפה להתחיל, פחחות צבע ברמה מאוד גבוהה כולל החלקת טמבונים והרחבת כנפיים, קוילאוברים ברקסים ג'נטים רחבים (מאוד) ברשיון. מושבי עור, לוח שעונים מיוחד יחיד בארץ, המון חלקים מיוחדים, ללא ספק אחד הרכבים היפים בארץ. השקעתי בו מכל הלב עד התקופה האחרונה שנכנסו לי כמה פרוייקטים נוספים.

לפני התמונות אני אגיד שאני מעוניין בהחלפה, מחפש משהו מעניין אחר, עדיפות למשהו קצת יותר חדש כי ישנות כבר יש לי... ובעיקר עדיפות למשהו מיוחד. כל ההצעות יתקבלו בברכה. מבחינת מחיר, השקעתי באוטו למעלה מ100 אלף במהלך השנים, הרכב בזמנו עלה לי 40 בלי שהוא נסע בכלל. החלטתי למכור את הרכב במחיר זנות, אז לא להתקשר ולהציע לי פחות כי זה גם ככה בזיון. המחיר מבחינתי הוא 65 על האוטו כולל הכל, שזה באמת בזיון. אפשר לקחת את האוטו ב60 בלי ג'נטים והנמכה.

לפרטים

ליאור

0543455171

באמת שאין הרבה דברים כאלה:

39370_6903.jpg

27907_6903.jpg

• תוכן חדש...