Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

הי חברים,

אני מאוד נהנה מהרכב ומהגיר הרובוטי שלו.

הבעיה היא שגם במהירויות נמוכות האוטו שומר על הילוך גבוה, לדוגמה, במהירות 38 קמש הוא נמצא כבר הילוך חמישי ובסלד נמוך. מה שבוודאי משפיע על צריכת הדלק.

האם לדעתכם תקין או דורש תיקון?

יש לנו אחריות מלאה לגיר מחברת אלבר.

פורסם

המצב ספורט בהחלט כיפי, אבל צורך הרבה יותר דלק אני מניח עכב הסלד הגבוה שהוא שומר.

חשוב לי להדגיש, שהנסיעה בהילוך גבוה שהגיר הרובוטי לא פוגעת באיכות הנסיעה (אני ואשתי מאוד נהנים ממנו), אבל כן גורם לי לחשש מבחינת צריכת דלק ובלאי מואץ.

פורסם

יכול להיות שזה בגלל שמעולם לא נהגתי על אוטומט מלא ואני רגיל לידני (נהגתי על אטומט של גטס יומיים, אבל הייתי בזמנו נהג חדש.)

אבל ברצינות, סבבה של אוטו

פורסם

mk6TSI-אני השני :wink:

לפותח השרשור-מה שאתה רושם נשמע די הגיוני, אצלי ביאריס במצב E הגיר נמצא בהילוך רביעי כבר מ45 קמ"ש,סל"ד 1100.

לגבי צריכת הדלק-אין לך מה לחשוש אם אינך נותן גז במטרה להאיץ כי אז הרכב לא ימשוך וצריכת הדלק תקפוץ. התיבה מתוכננת לעלות להילוך הגבוה ביותר כמה שיותר מהר-דבר שחוסך בצריכת דלק.

כל הקטע הוא להאיץ בצורה מתונה. אם יש לך "פלאפים" מקסימום תוריד הילוך על מנת להאיץ.

פורסם

נהגתי על הגיר הזה שנה שלמה.

למי שרוצה ספורטיביות זה מתאים.

למי שרוצה חיסכון בדלק זה מתאים.

למי שרוצה נוחות, זה ממש ממש ממש לא מתאים!

פורסם

האם נהגת על גיר ידני לפני שעברת לרובוטי? דווקא אני חושב שלספורטיביות צריך לנהוג בגיר על מצב ידני ולא על מצב אוטומטי. לגבי הנוחות-ובכן, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח :wink:

פורסם

אני נהגתי על הכל! תאמין לי.

אבל ספורטיבי זה לא מעניין ביום יום. בטח שלא לשם כך קונים קורולה.

על טעם וריח יש הרבה ממה להתווכח! :lol:

פורסם

הבעיה היא שגם במהירויות נמוכות האוטו שומר על הילוך גבוה, לדוגמה, במהירות 38 קמש הוא נמצא כבר הילוך חמישי ובסלד נמוך.

יפה. כך צריך להיות.

מה שבוודאי משפיע על צריכת הדלק.

בהחלט משפיע - לטובה.

האם לדעתכם תקין או דורש תיקון?

תקין.

חשוב לי להדגיש, שהנסיעה בהילוך גבוה שהגיר הרובוטי לא פוגעת באיכות הנסיעה (אני ואשתי מאוד נהנים ממנו), אבל כן גורם לי לחשש מבחינת צריכת דלק ובלאי מואץ.

הסר דאגה מלבך. הסל"ד הנמוך אינו מפריע כלל - להיפך, הוא מקטין הן את צריכת הדלק והן את הבלאי.

דני

• תוכן חדש...