Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיטת מצליח - גירסת סלקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מכם שעוקב אחרי ההודעות שלי פה ודאי קרא שלאחרונה ביקרתי בתאילנד למשך חודש. ימים ספורים טרם צאתי לשם, החלטתי שהגיעה העת לשדרג את הסלולרי הענתיקה שלי לסמארטפון (SG2) שישאיר אותי מקושר לאינטרנט ויאפשר לי לקיים שיחות בסקייפ.

בגלל שאין לי ראש לכל ענייני ניתוק הזיקה, פניתי לחברת סלקום, שבה אני לקוח מזה כ-15 שנה, בבקשה לשדרג את המכשיר. לאחר משא ומתן שארך מספר ימים, לבסוף הגענו לעמק השווה. בשל השעה המאוחרת יחסית שאליה גלשה השיחה, הנציג עמו שוחחתי אמר לי כי אין באפשרותו להוציא משלוח לאותו יום עם המכשיר, ולכן יהיה עלי להמתין יום נוסף. אמרתי לו שאין לי בעיה להגיע בעצמי למרכז השירות הקרוב אלי כדי לקחת את המכשיר, אך הוא הסביר לי שהדבר לא ניתן מכיון שאת החבילה שסגרתי מולו לא אוכל לקבל במרכז השירות, וכך בלית ברירה נאלצתי להמתין עד לבוא השליח.

השליח אכן הגיע ביום למחרת, הביא את המכשיר, החתים אותי על כמה מסמכים והמשיך בדרכו. שמח וטוב לב נסעתי לחו"ל, השתמשתי במכשיר עם סים מקומי והכל היה מצוין. או שהיתה זאת בעצם מראית עין.

בזמן היעדרי, הורי קיבלו את כל דברי הדואר שלי, וכך כעבור מספר ימים לאחר שובי ארצה גם הגעתי לחשבון הסלקום הראשון שהגיע לאחר השדרוג. מה רבה היתה הפתעתי כאשר גיליתי שאני מנוי על שירות "המתנה נעימה" וכן שחוייבתי בגין המשלוח בסך 42.24 ש"ח לפני מע"מ.

כדי לא להשאיר אתכם במתח, אגלה לכם את הסוף כבר עכשיו: החיובים בוטלו ואני צפוי לראות את הזיכוי בחשבון הבא. העניין הוא הדרך שבה התנהלה השיחה עם נציגי סלקום: הקטע הקל יחסית היה הסרת חיוב המשלוח. הסברתי לנציג שלא זאת בלבד שאיש לא אמר לי שהמשלוח כרוך בתשלום, אלא שאני עצמי אף הצעתי מיוזמתי להגיע למרכז השירות ונאמר לי שהדבר לא ניתן מכיון שלא אוכל לקבל שם את החבילה עליה סוכם. מצד אחד הם לא הותירו בידיי ברירה ומצד שני הם גם לא טרחו לציין שהברירה היחידה שנותרה לי גם כרוכה בתשלום. הנציג לא התווכח ולאחר בדיקה קצרה הודיע לי שהוא מזכה אותי.

הקטע היותר מעניין היה בנוגע לשירות המתנה נעימה: הנציג הסביר לי שקיבלתי את השירות במתנה לחודש הראשון, וכי לאחר מכן עלי לשלם 10 ש"ח בחודש תמורתו. מסתבר שאת החודש הראשון כלל לא ניצלתי (כי כאמור, הייתי בחו"ל). באשר לחודש, השני, הרי שמחזור החיוב שלו כבר החל, ונכון למועד השיחה החיוב היחסי שלי עומד כבר על 9.90 ש"ח. מבחינתו, אין לו בעיה לבטל לי את השירות ולזכות אותי בכל סכום שחוייבתי בגינו (שהרי גם במקרה זה, איש לא עדכן אותי שאני מקבל את השירות הזה ואף מעולם לא ביקשתי אותו), אך הוא מבקש להבין האם מדובר בעניין כספי או עקרוני, כי אם זה כספי, הוא מוכן לתת לי את השירות גם תמורת 4.90 ש"ח בלבד.

אמרתי לו שמבחינתי, מי שמתקשר אלי יכול גם לשמוע בזמן ההמתנה את ג'ינה ג'יימסון בעבודה - זה בכלל לא מעניין אותי, ובטח שאני לא אשלם על שירות כזה גם אם עלותו היתה חצי אגורה, ולו רק מפני שאין לי עניין לבזבז כסף על השטות הזאת וגם מכיון שאינני תורם לרווחיה של חברה שמתנהלת בצורה כזאת מעבר למינימום הנדרש.

הייתי מאיים בניוד הקו לחברה אחרת, אבל מכל השרשורים שהתנהלו פה על יושרן ותום לבן של אותן חברות, כנראה שכולן אותו חרא, מה שאומר שאין ברירה אלא לפקוח עיניים היטב ולבחון בקפידה את החשבון החודשי.

לידיעתכם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תישמע אני כל פעם שואל את עצמי האם באמת החברות האלה מנסות את שיטת המצליח או שפשוט באמת העובדים לא יודעים לעבוד עם המערכות שלהם?

אם יש פה מישהו שעבד פעם במרכז שירות ויכול לשתף אותנו במה שקורה שם במשמרת?

אני אתעלק על השירשור ואבקש המלצה לעורך דין טוב שמתעסק בנושא של תביעות על חברות סלולאר, יש לי תיעוד של מעל ל שנתיים אם זה הקלטות של שיחות וחשבוניות על טעויות בחשבון ושקרים לגבי תוכניות וזיכויים שלא ניתנו, וכל אחד מאלה מידי חודש, פשוט לא קרה לי שהיה לי חודש בלי טעויות בחשבונית.

יש לי אפילו הקלטה של מישהי מסלקום שהתלוננתי עליה כי הטרידה אותי, מתקשרת אלי אחרי שעות העבודה וכועסת עלי שעשיתי את זה ואז מנסה לפטות אותי לקשר אינטימי wtf.

אם מישהו רוצה ****** את סלקום יש לי את המספר :lol:

פורסם

נושא חיוב על משלוח מוכר, כשהתקלקל להורי המכשיר שבוע אחרי ששדרגו אותו נשלח אליהם שליח לאסוף ולאחר מכן להחזיר את המכשיר.

מראש נציגת השירות ציינה שהחיוב אכן יופיע בחשבון הסלקום אך חיוב לאחר מכן הוא יזוכה ישירות באשראי. לטענתה יש קושי בלתת שירות שליחים ללא חיוב כלל אלא זה צריך להיות חיוב-זיכוי. העובדה שהיית צריך להתקשר ולדרוש את זה מריחה כמו שיטת מצליח, בהחלט.

הנושא השני באמת מרתיח, גם הם "זכו" בהטבה (כמובן ללא הסכמתם) ולאחר שיחה בוטלו וזוכו.

בתור מישהו שעבד במרכז שירות אוכל לומר שרוב הטעויות נובעות משילוב של מערכות לא ידידותיות למשתמש + נציג לא מיומן. בכל מערכת יש "מוקשים" באגים ופינות שרק עם הניסיון אתה יודע כיצד להתמודד איתם, כל נציג לפי עקומת הלמידה שלו. אין מדיניות מוצהרת לעשוק ותופתע לגלות שיש לא מעט טעויות לטובת הלקוחות.

מכיוון שלא עבדתי בכל החברות אני יכול רק להניח שאיכות התוכנה בחברה תקבע כמה טעויות אנוש יגרמו ללקוחות שלה.

אני חושב שמומלץ לציין בכתב במעמד חתימת החוזה שכל שירות נוסף מעבר למצויין בחוזה יהיה חייב באישור חתום בכתב ולא טלפונית.

זה אולי מסורבל יותר מסתם טלפון אבל חוסך הרבה כאבי ראש בלהוכיח שאין לך אחות, ובכל מקרה לא מוסיפים שירותים כל יום.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

יש לי אפילו הקלטה של מישהי מסלקום שהתלוננתי עליה כי הטרידה אותי, מתקשרת אלי אחרי שעות העבודה וכועסת עלי שעשיתי את זה ואז מנסה לפטות אותי לקשר אינטימי wtf.

אם מישהו רוצה ****** את סלקום יש לי את המספר :lol:

:shock:

הזוי.

אל תחשבו שזה רק בסלולר,את הקטע עם המנגינה בהמתנה היה לי גם עם בזק,שהחליטו על דעת עצמם לדחוף לחשבונית ("כולה" עוד 5ש"ח).

כנראה שזאת מחלה בכל עסק גדול בארץ.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

האשמים הם לא הנציגים , האשמים היחידים הם בעלי החברות שתאבים לבצע כסף , וגם הרבה מהלקוחות.

כל מי שעבד במוקד שירות יודע מה זה , יש פה ניגוד - מצד אחד אחראי משמרת ומנהל צוות ומנהל סניף שלוחצים אותך לפינה וכל היום צועקים לך תמכור תמכור (בבזק יש מישהי שהייתה פעם אחמש"ית והיום כל מה שהיא עושה זה להסתובב במוקד ולצעוק יאאלה למכור וכל מיני משפטים של מכירה ומאשרת עסקות אינטרנט כמו חצי שנה חינם וכו' , ורושמת את המכירות של כל נציג)

וכל שיחה חייב להציע מכירה ואתה לא מתרכז בלעזור ללקוח , וגם הם יושבים לך על הראש עם זמן השיחה , ואז אתה מתוסכל כי לא הגעת ל"יעד" ופוסלים לך תגמול על זה שלא חזרת ללקוח כי יש לך 1000 לקוחות במשמרת אחרת איך תרוויח כסף אם לא תעבוד 8 שעות ביום והבטן שלי עוד מלאה על המוקדי שירות , ויש אותנו הלקוחות שמתלוננים שלוקח לחברות זמן לענות , צריך להבין שאי אפשר לקבל גם את זה וגם את זה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יש לי הצעה, אתם מוזמנים לעשות כמוני.

לא לוקח סלולאר לחו"ל, מה יקרה?:shock:

אריאלה ממפעל הפיס תמתין, וגם כל היתר.

חופש הוא חופש, גם מאנשים!

סלע

פורסם

לי היה סיפור דומה השבוע עם בזק, רציתי להחליף את המודם לראוטר, שלחו אותי לחנות בחדרה, הגעתי, מסרתי את המודם, קיבלתי ראוטר ופתאום אני קולט שהמסמך שנדחף לי לחתימה הוא הסכם שהמודם "בחינם" הוא בעצם במסלול חיוב-זיכוי ואני מתחייב ל 24 חודשים.

וזה אחרי שיצאתי מוקדם מהעבודה ונסעתי חצי שעה עד לחנות!:x

11 שנים אני איתם בלי שום התחייבות אז עכשיו הם יאבדו אותי כי פתאום הם רוצים התחייבות?

התעצבנתי והלכתי.

התקשרתי אליהם עצבני מהבית ושפכתי את כל שעל ליבי, על ההטעיה שלהם, על הנכלוליות, על שעות עבודה שהפסדתי ועל דלק שביזבזתי, בקיצור, כל מה שהיה לי להגיד (והיה הרבה).

בקיצור, קיבלתי כפיצוי 300 דקות חינם לטלפון (רק מקוי לקוי), הביאו לי את הראוטר עם שליח לחנות אבל על ההתחייבות ל 24 חודשים לא הסכימו לוותר.

לעבור אין לי לאן (אל תעיזו אפילו לחשוב על HOT) אז התפשרתי ובלעתי את הצפרדע.

אני כן לוקח נייד לחו"ל אבל הוא כל הזמן כבוי ומשמש רק לצרכיי ולאחר מכן מיד מכובה שוב.

במקום לעמוד משועמם מחוץ לחדרי הלבשה בחנויות הלבשת נשים בחו"ל אני מטייל בחנויות שמעניינות אותי ומסמסים לי כשמסתיים השעמומון! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה הקשר לא לוקח סלולארי לחו"ל?

פותח השרשור עשה בחוכמה ושידרג את הסלולארי שלו לסמארטפון לפני שנסע לתאילנד כדי להנות מאינטרנט ושיחות בסקייפ ע"י רכישה של סים מקומי (הדבר החכם ביותר לעשות בחו"ל).

הוא אמר שהוא לא השתמש בשירותי סלקום במשך כל החודש בו היה בחו"ל.

אז למה לא לקחת סלולארי לחו"ל?

נכון, שחופש זה חופש אבל עדין יש אנשים שמעוניינים להיות מחוברים לעולם.

ובנוסף עדין כל הסיפור עם סלקום לא היה נמנע ממנו.

פורסם

כמה נקודות לאלעד:

1. למה קנית את הטלפון מסלקום ולא מחנות פרטית ?

2. יש אפשרות לקחת את הטלפון מהמרכז שרות עם אותה עיסקה בדיוק, פשוט אז הנציגה הייתה מפסידה מכירה.

3. למוקדני המכירות יש את המסלולים הכי גרועים, מציע לך להתקשר לשירות לקוחות ולנסות להוציא עיסקה יותר טובה.

4. המתנה נעימה מתווספת אוטומטית ע"י המערכת לפי מה שאני יודע לכל לקוח חדש\משדרג, אם הנציג מבטל ככל הנראה זה מינוס במכר בשבילו.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אין שום קשר בין הנסיעה לחו"ל לבין הסיפור עם סלקום. ציינתי את שהותי בחו"ל בגלל שתי סיבות:

1. זה היה הקטליזטור לשדרוג המכשיר. לא רציתי לנסוע עם המכשיר הישן שלי.
  2. לא ראיתי את החשבון ביום שבו הוא הגיע אלי, אלא רק כמה ימים לאחר שובי ארצה.

במהלך כל השהות בחו"ל לא היו לי עסקים כלשהם עם סלקום. כאמור, השתמשתי שם בסים מקומי ולמעשה לא היתה לסלקום כל דרך לדעת שכלל לא הייתי בארץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

לפי אותו היגיון למה בכלל לקחת סלולארי? כל היתר יכולים להשאיר לך הודעה בבית.

אם ניחקח את זה עוד צעד אז למה גם טלפון בבית? שישלחו מכתה.

אתה אולי יכול להתנתק אבל יש לא מעט אנשים שלא יכולים להתנתק מילדים שנשארים לפעמים בארץ, מעבודה ומעוד 1001 דברים אחרים. חוץ מזה נוחות עולה כסף וכל אחד עושה את החשבון כמה שווה לו לשלם על הנוחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לי היה סיפור דומה השבוע עם בזק, רציתי להחליף את המודם לראוטר, שלחו אותי לחנות בחדרה, הגעתי, מסרתי את המודם, קיבלתי ראוטר ופתאום אני קולט שהמסמך שנדחף לי לחתימה הוא הסכם שהמודם "בחינם" הוא בעצם במסלול חיוב-זיכוי ואני מתחייב ל 24 חודשים.

וזה אחרי שיצאתי מוקדם מהעבודה ונסעתי חצי שעה עד לחנות!:x

11 שנים אני איתם בלי שום התחייבות אז עכשיו הם יאבדו אותי כי פתאום הם רוצים התחייבות?

התעצבנתי והלכתי.

אתה סתם מתעבצן. כולה מכשיר של 200-300 ש"ח. לא מתאים לך להתחייב לשנתיים? תרכוש לבד. הם לא חייבים לתת לך ראוטר (ואגב הוא לא רע מה שהם מחלקים).

מה גם, שמשום שממילא אין לך אלטרנטיבה אחרת אמיתית, אתה רק מרוויח ראוטר חינם. לא תמיד צריך לרתוח. דווקא בזק יחסית בסדר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כמה נקודות לאלעד:

1. למה קנית את הטלפון מסלקום ולא מחנות פרטית ?

2. יש אפשרות לקחת את הטלפון מהמרכז שרות עם אותה עיסקה בדיוק, פשוט אז הנציגה הייתה מפסידה מכירה.

3. למוקדני המכירות יש את המסלולים הכי גרועים, מציע לך להתקשר לשירות לקוחות ולנסות להוציא עיסקה יותר טובה.

4. המתנה נעימה מתווספת אוטומטית ע"י המערכת לפי מה שאני יודע לכל לקוח חדש\משדרג, אם הנציג מבטל ככל הנראה זה מינוס במכר בשבילו.

1. כמו שכתבתי מקודם: אין לי ראש להתחיל להתעסק עם זה, ואם וכאשר תהיה תקלה או בעיה במכשיר, אני רוצה שיהיה "בית" שאוכל לחזור אליו כדי לטפל בבעיה, להבדיל מחנות שעלולה לסגור. אני יודע שחנות מוכרת את המכשיר בזול יותר, אבל מצד שני אני גם לא אקבל כזאת פריסה לתשלומים, ככה שאני מתייחס להפרש בתור עלות מימון. חוץ מזה, החבילה שסגרתי נקראת "סלקום 400", במסגרתה אני מקבל 400 דקות שיחה בחודש + 400 SMS + גלישה ללא הגבלה + המכשיר עצמו, כל זה תמורת 145 ש"ח לחודש. המחיר הזה מקובל עלי, וממילא זה פחות ממה שהייתי משלם עם המכשיר הקודם.
  2. תהליך השדרוג התנהל בצורה של מו"מ שהתפרס על פני מספר ימים. בסופו של דבר סגרתי את החבילה לא מול נציג רגיל אלא מול מנהל שימור לקוחות או מה שהוא לא היה. מי שאמר לי שלא ניתן לקבל את החבילה במרכז השירות זה הוא (וגם כל אלה שקדמו לו).
  3. ראה תשובה קודמת.
  4. זה עדיין לא פוטר אותם מהחובה ליידע את הלקוח שהוא מקבל את השירות ושכעבור חודש הוא גם כרוך בתשלום.

לכל אורך השיחה ציינתי בפני הנציג שלא אכפת לי שיאזינו להקלטה של השיחות שלי איתם כדי להיווכח שלא נרמז אפילו על עניין ההמתנה הנעימה או עלות המשלוח.

• תוכן חדש...