Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקשר הוא שב213ג מגדירים לך מיהו מדריך.

בניגוד למה שאמרתם קודם שמדריך הוא רק למבקש רשיון.

אז הנה הגדרה למדריך.

בכל מקרה אתה בשלך אני בשלי, אין יותר מידי מה לומר פה.

זהו החוק זה מה שכתוב, וכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, רק שתדעו את החוק.

שיהיה שבוע טוב :-D

Peugeot 107 2012 :-D

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

igalr

אתה טועה

בתקנה 213 יש השתלמות בנהיגה ובתקנה 213 א עד ח מדובר בהשתלמות מעשית בנהיגה ולגביו יש דרישות מהמדריך בקורסים הללו המנויים בתקנה 213 ג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

די, די כבר, חפרתם! חוקי, לא חוקי להדריך זה בעיה שלהם. אם אתם עברתם את ה-50 קמ"ש בזמן ההדרכה אז אתם עוברתם על החוק. אם בביטוח ידעו על מה שעשיתם הם יסרבו לשלם. אם תלכו לבית משפט ותטענו שאין סייג כזה בפוליסה ושהביטוח מעניש אותכם על זה שרציתם להיות נהגים בטוחים יותר ותעשו פרצוף עצוב של ילד טוב ירושליים אז אולי השופט ישפוט לטובתכם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ישה,

לא צריך להיות משפטן כדי להבין מה כתוב, אתם מחליטים להתפס על הדברים הקטנים ומתעלמים מהעיקר, אז תהנו.

מי מוגדר בחוק שיכול לקבל שכר על לימוד נהיגה? מורה לנהיגה וזהו הוא היחיד שמוגדר לזה, כל השאר עוברים על החוק, אבל אתם מחליטים להתעלם מזה ולדבר על דברים אחרים, תהנו.

אני הבאתי את המידע הזה לציבור חובבי הרכב ולציבור הפורום שידעו מהו החוק באמת, אז שהם יראו,יקראו ויחליטו.

אני סיימתי.

:-)

פורסם

פוקוס RS, אתה צריך שיעור בסמנטיקה ולו רק כדי להבין שהמחוקק יכול "לצקת" לתוך מונח (שהוא במקרה גם מלה כלשהי) משמעות ייחודית, שאינה בהכרח זו המילונית או הלשונית, אלא זו החוקית. ההגדרה החוקית ל"מדריך" מתייחסת אפוא למדריך נהיגה מונעת, ולא למדריך הנהיגה המתקדמת, שהחוק מתעלם ממנו, ובשבילו אין המדריך אלא נוסע בלבד!

ובכלל, מי שם את החוק לפני הבטיחות?! אני מעדיף להיות עבריין בריא ושלם על הכביש מאשר להיות שומר חוק מדמם או חלילה גרוע מכך, ולכן אני השקעתי, משקיע ואשקיע בהדרכות שכאלו, ואמליץ לזולתי (כן, זה כולל אותך, מבחינה סמנטית :wink: ) עליהן! ולגבי רמת הקורסים עצמם, גם אני הייתי בכמה ומבחינתי הרמה שואפת ל-100, ואני לא חושב שיש לנו הליכות להצניען, גם לפני המדריכים של BMW.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן,

לא כתוב שזה נהיגה מונעת! ליד התקנב 213ג כתוב "מדריך בהשתלמות מעשית", ומה שהמדריכים האלה במסלולים או אצל השאר עושים זה השתלמות מעשית! וכמובן שהמדריכים מדריכים אותם.

כמובן שלא תהיה היתיחסות למדריך לנהיגה מתקדמת, כי זאת המצאה של מי שהתחיל את זה, זה לא אומר שעליו לא חל החוק שמדבר על מדריך בהשתלמות מעשית!

אני יתן דוגמא:

לך לתקנה 28(ב)(2) שם מגדירים מהו טלפון: "מכשיר המיועד לתקשורת אשר קיימים בו לחצנים לחיוג."

עכשיו אם ניקח את מה שאתה אומר אז זאת אומרת שלמי שיש אייפון או כל טלפון אחר עם מסך מגע, יכול לדבר בזמן נהיגה נכון?

מה הרי לא אמרו שאסור לדבר בטלפון אייפון! אני רוצה לראות שהשוטר לא יתן לך דו"ח על זה.

ובגלל זה שאתה רואה שבכל מיני מקומות אומרים לך מיהו מדריך ושאסור לו לקחת על זה שכר או תמורה אז זה מתכוון לכל מדריך לא משנה מה בא אחר כך מתקדמת ספורטיבית או גאונית זה לא משנה הוא מדריך ואסור לו להדריך ולקחת על זה כסף אם הוא לא מורה לנהיגה, כמו שאסור לך לדבר בטלפון בזמן הנהגה גם עם זה עם טלפון בעל מסך מגע.

פורסם

מסתבר שאתה זקוק גם לשיעור בלוגיקה. האם טלפון בעל מסך מגע אינו נופל לפחות תחת הרישה של ההגדרה שהיא "מכשיר המיועד לתקשורת"? אתה למעשה ענית לעצמך: כיוון שמדריכי הנהיגה המתקדמת "המציאו" את התחום (וגם את המינוח) החוק אינו מכיר בהם, כשם שהוא אינו מכיר בי כמדריך בשעה שאני חולק עם הנהג שלידי (בתור נוסע) את חכמת הכביש שלי - דבר שאני מודה שאני עושה הרבה, אם כי איני גובה כסף.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

focus RS

אין חולק שאתה לא משפטן , ולכן גם ההבנה שלך לוקה בחסר.

החוק מבחין בין מורה לנהיגה ומדריך - שניהם מלמדים נהיגה אנשים שהם חסרי רשיון נהיגה או כאלה שרוצים לעבור מרשיון בדרגה נמוכה לרשיון בדרגה גבוהה יותר, כאשר למדריך אסור לגבות תמורה או שכר ככלל.

בנוסף יש מדריך בהשתלמות מעשית לנהיגה שחייב להיות או מורה לנהיגה או בוחן נהיגה והוא מבצע את תפקידו עם בעלי רשיון נהיגה בתוקף.

כל אלה ממלאים תפקידים מוגדרים בתקנות.

מה שאנחנו רואים כמדריך לנהיגה מתקדמת לא נכלל באחד מהקטגוריות לעיל, וגם מה שהוא מבצע לא נכלל בקטגוריות אותם מבצעים שלושת בעלי התפקיד לעיל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

באמת שאתם קצת מתפזרים וחבל על המקום בסרבר. בואו נחזור לדון בקורסים עצמם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...