Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי ,

אני נוהג על האיביזה הזאת כבר 5 ימים, לפעמים אני מריח ריח מוזר, שלא מצליח להבין מה זה..משהו מעושן, דומה אולי קצת לריח של הפלסטיק אך יותר לכיוון משהו שרוף :| .שאלתי ואמרו לי שזה הצמיגים בגלל שהאוטו חדש והצמיגים מתחילים להישחק,, אך אני לא בטוח בתשובה ורוצה עוד ייעוץ מאלה שיש להם אותו רכב

חשוב לציין שאני מדליק את חימום השמשה הקדמית כמעט במשך כל הנסיעות שלי, מקפיד על נהיגה נכונה ובהתאם לדרך..

מה אתם חושבים :?:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

תן לזה עוד שבוע שבועיים. לפני כשנתיים הוצאתי יונדאי I10 חדשה מהסוכנות והיה לה ריח של פלסטיק שרוף.

לאחר כשבוע גם ככה נכנסתי למוסך (מסרו לי את הרכב ללא נעילה מרכזית כי היה חסר את החלק במלאי) ובקשתי שיבדקו את העניין. אמרו לי שהרבה אנשים מתלוננים על זה, הם בודקים שלא נדבקה שקית ניילון ממתחת ואם לא אז הריח עובר אחרי שבוע עד שבועיים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כמעט אם לא כל רכב חדש מפיץ ריח שרוף \ חרוך בכמה מאות קילומטרים הראשונים. עדיין, לכל כלל יש יוצא מן הכלל וצריך לעקוב אחרי זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היה לי אותו מקרה, קניתי ספארק חדשה לפני חודשיים ואחרי נסיעה ראשונה היתה לי בדיוק אותה תופעה, אחרי מספר ימים זה עבר.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
אל דאגה.

זה נורמלי במיוחד ב סיאט :)

יעלם בקרוב.

תודה לכל העונים, הרגעתם אותי,, מקווה שזה ייעלם בקרוב :wink:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...