Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

הגשם הגיע לשמחתי הרבה אך יש לי בעיה, המאדה ברכב שלי לא מוציא חום(המזגן בכלליות לא מוציא חום) ובעקבות כך אני נאלץ לסוע עם חלון פתוח על מנת להיפתר מהאדים ואז אני קופא מקור ולפעמים גם נרטב, תלוי במהירות :p .

האם יש דרך שאני יכול לבדוק בעצמי מה גורם לכך שאין חום? ובתקווה לתקן את הבעיה לבד?

*רכב מסוג פיג'ו 205, שנת בציר- 1994.

*המזגן מוציא קור.

תודה רבה!

פורסם

קודם כל אם מזגן (כולל מדחס) עובד , אז תפעיל אותו בזמן שיש אדים באוטו וזה יגרום לאדים להיעלם.

חוסר חימום - או רדיאטור סתום או מנותק עקב נזילה.

ב-205 החלפה של רדיאטור חימום לא מצריכה פירוק דשבורד ולכן אני ממליץ להחליף ולהנו מחימום בחורף.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני לא מכיר את הרכב שלך ספציפית אבל ברוב הרכבים חימום האוויר מתבצע בעזרת רדיאטור חימום היושב מאחורי הדשבורד. במקרה בו החימום חדל מלעבוד יכולות להיות מספר סיבות לכך. האחת, הרדיאטור סתום ומים חמים מהמנוע מתקשים לעבור בו. השנייה והנפוצה יותר, הרדיאטור נפגע -עקב גילו- והוא נוזל (עדות לכך היא סימני נוזל קירור על שטיחי הרכב, איבוד נוזל קירור ואף ריח רע של נוזל קירור ממערכת האוורור). השלישית, ברז (במקרה וקיים] בתא המנוע תפוס ואינו מעביר מים חמים לרדיאטור. הרביעית והאחרונה כמדומני, אחד מהצינורות בחיבור לקיר האש בתא המנוע נוזלים/קרועים/מבוטלים.

• תוכן חדש...