Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 18 ... עברתי ניתוח ברגל לכן אני נוסע באוטו של ההורים לבית הספר כמובן שיש לי רישיון אך אין לי ביטוח צעיר על האוטו...

אני בא לצאת מהיציאה בבית הספר וכנראה בגלל הגשם היא לא ראתה ונכנסה בי מאחורה..

היא עוד טענה שאני נסעתי אחורה ברוורס

יצאתי מהרכב וביקשתי פרטים לרכב שלה לא קרה כלום חוץ מאיזה שריטה קטנה

ולרכב שלי צד שמאל מאחורה נפגע והתעקם פנימה ( מזדה 3 ) היא יצאה החוצה בדקה מה חומרת הפגיעה ונכנסה פנימיה הבאתי לה את מספר הפלאפון שלי והיא לקחה את מספר הרכב כשביקשתי את הפרטים היא סגרה את החלון ואמרה הינה תעתיק את מספר הרכב... והמשיכה לנסוע !

מה עליי לעשות ואיך לפעול ?

תודה רבה לעונים !

פורסם

אם אתה יצאת מבית ספר והיא נכנסה בך בצד, והיה לך תמרור עצור או תן זכות קדימה, אתה אשם.

בכל מקרה אחר, אין קשר שאין לך ביטוח. אתה צריך לתת את מספר הרכב הפוגע לחברת הביטוח שלך והם יגבו את עלות התשלום מהצד ג' של הנהגת.

כמו שזה נשמע לי, אתה אשם, ואם ככה, לא כדאי לך להפעיל ביטוח. חפש פחח שיתקן לך את הפגוש בזול.

פורסם
אם אתה יצאת מבית ספר והיא נכנסה בך בצד, והיה לך תמרור עצור או תן זכות קדימה, אתה אשם.

בכל מקרה אחר, אין קשר שאין לך ביטוח. אתה צריך לתת את מספר הרכב הפוגע לחברת הביטוח שלך והם יגבו את עלות התשלום מהצד ג' של הנהגת.

כמו שזה נשמע לי, אתה אשם, ואם ככה, לא כדאי לך להפעיל ביטוח. חפש פחח שיתקן לך את הפגוש בזול.

כך או כך, האם זה מצדיק התנהגות כזו של בריחה ואי מתן פרטים????! כמו זהות הנהג, מס' פוליסה, וכו' וכו'. לפי מה שהיא עשתה, יכולה הייתה גם לא לעצור והוא היה מעתיק את המספר תוך כדי הבריחה. פושעת... אגב, אם היא לא אשמה, למה היא הייתה צריכה לברוח בפזיזות כזו? היא פגעה בו מאחור לדבריו. במקרה כזה לרוב האשמה ברורה. ההימנעות שלה מלעמוד בשטח ולמסור את כל הפרטים עלולה דווקא לחזק את האשמה שלה, המלאה, גם אם בת'כלס היא לא אשמה ואודה שלא באמת ירדתי לסוף דעתו של הכותב באשר לאופן התרחשות התאונה.

פורסם
אני בן 18 ... עברתי ניתוח ברגל לכן אני נוסע באוטו של ההורים לבית הספר כמובן שיש לי רישיון אך אין לי ביטוח צעיר על האוטו...

ולרכב שלי צד שמאל מאחורה נפגע והתעקם פנימה ( מזדה 3 ) היא יצאה החוצה בדקה מה חומרת הפגיעה ונכנסה פנימיה הבאתי לה את מספר הפלאפון שלי והיא לקחה את מספר הרכב כשביקשתי את הפרטים היא סגרה את החלון ואמרה הינה תעתיק את מספר הרכב... והמשיכה לנסוע !

תודה רבה לעונים !

תלמד לקח. זה שהגברת חוצפנית ואם היא מסרבת לתת פרטים זו גם עבירה, זה סיפור אחר. תגיד תודה לאל שזו התוצאה ולא פגעת בהולך רגל. אז הייתי אומר ביי ביי לרישיון שלך ומסתבך עם החוק . לא מבין אנשים שמתרצים למה היו חייבים לנהוג. אם לא יכולת לנהוג, למה ההורים לא מסיעים אותך. למה לא לקחת מונית. אתה במצב חירום? מספיק אם התירוצים "אכלו לי שתו לי".

מצטער שאני מטיף מוסר, רק אני סבור שבדיוק במקרים האלה יש לשלם את המחיר אחרת זה יקרה לך פעם נוספת, כי את הלקח לא תפנים.

.

פורסם

היה שלט עצור ועצרתי היא נכנסה בי מאחור בצד שמאל ... אני עצרת היו איתה ילדים באותו והיא כנראה התעסוקה איתם..

חשכחתי להוסיף פרט שהיא אמרה... היא אמרה לי הילד שלי מחכה לי היא אמרה לי תרשום תמספר סגרה תחלון עצרה לשנייה והמשיכה לנסןע... אני באמת לא יודע מה לעשות בעניין הביטוח הערכת הנזק היא בערך 200-500 שקליםת

פורסם

היא אפילו לא נתנה לך טלפון שלה?

חוצפנית ועבריינית.

פנה לתחנת המשטרה הקרובה והגש תלונה על פגע-וברח ודרוש את הפרטים שלה.

כשתקבל את הטלפון שלה תתקשר אליה, תקליט את השיחה, ותדבר איתה (בנועם ובעדינות) על התאונה ותגיד לה שהנזק הוא כך-וכך.

(קח הצעת מחיר מפחח לפני כן)

אם היא מסכימה לשלם אז אין שום בעיה.

אם היא מודה בהתרחשות התאונה אבל לא רוצה לשלם אז תודיע לה שהשיחה מוקלטת והיא יכולה לשלם עכשיו או בתביעות קטנות.

לא משלמת - תבע.

חשוב מאוד להקליט את השיחה כי סיכוי גבוה שבשיחה הראשונית היא תגיד דברים שיקשרו אותה לאירוע ובשיחות הבאות היא כבר תכחיש כל קשר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• ספונסר פורום
פורסם

תראה היא פגע מאחור והיא אשמה.

פנה למשטרה כדי לקבל את הפרטים שלה.

אתה נהגת ללא ביטוח וזו עברה גם מוסרית, במקרה שהיית חלילה פוגע בהולך רגל.

מצד שני הפוגעת גם עברה עברה אני חושב אפילו פלילית, צור איתה קשר ועדכן אותה שאתה פונה למשטרה אים אתה לא מקבל את כל הפרטים המלאים.

לעינין הרכב, אם תהיה בעיה בתיקון צור איתי קשר אנסה לעזור לך בעינין.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
אני בן 18 ... עברתי ניתוח ברגל לכן אני נוסע באוטו של ההורים

יכול להיות שהניתוח ברגל משפיע על "איכות" הנהיגה שלך. אם כך הדבר, אתה חייב לדווח לרשות הרישוי על כך.

צא מנקודת הנחה שענין הניתוח והמגבלה, עלול לעמוד לך לרועץ, במיוחד אם חברת הביטוח של הגברת, תחליט להתעלל בך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
...

מעניין שאף אחד לא מתייחס ל"כמעט" עובדה, שנסעת לאחור.

ארז רונן

פורסם

ארז

אז אמרה.!

ילך פותח השרשור למשטרה יבקש את פרטי הנהגת ינסה להלביש עליה תיק של פגע וברח 0 סיכוי אפסי ) יקבל את פרטיה , ידבר איתה תוך כדי שהוא מקליט אותה .

לא ילך, יתקן ויגיש תביעה נגדה. נזק של 300-500 ש"ח לדבריו. שמאי יוסיף לזה אולי איזה אפס :lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ארז

אז אמרה.!

:lol:

מה שהיא אמרה, רק מחזק את מה שהוא כתב: "אני בא לצאת מהיציאה בבית הספר וכנראה בגלל הגשם היא לא ראתה ונכנסה בי מאחורה..

היא עוד טענה שאני נסעתי אחורה ברוורס"

כשקראתי את הודעתו, שלו הצטיירה בדמיוני התמונה הבאה: הבחור יוצא ברוורס מחניית בית הספר, בחוץ יורד גשם, הראות לקויה, הרישיון חדש, המוסר ירוד, הנהגת עושה עוד שמונה דברים בנוסף לנהיגה והפגושים נפגשים.

זה שהוא אמר: "כנראה בגלל הגשם היא לא ראתה ונכנסה בי מאחורה..."

אז אמר.!...

:-)

ארז רונן

פורסם

צלצל אליה כדי לבקש את מלוא הפרטים,

מספר פוליסה, חברת ביטוח, ת"ז וכו..

תקליט את השיחה ותנסה להוציא ממנה הודעה שהיא נכנסה בך ושהנסיעה רוורס זה רעיון מטופש שעלה לה לראש מהלחץ.

האם היו אנשים נוספים בזירת המקרה שיכולים להעיד לטובתך?

לצערך ככל שיתמעטו הראיות נגדה, כך התהליך עלול להיות ארוך ומייאש.

פורסם

תודה רבה לעונים !

מאחר ואין לך פרטים חוץ ממספר הרכב שלה אתה חייב לפנות למשטרה עם מספר הרכב שלה בשביל לקבל את הפרטים שלה

לביטוח שלך אתה לא יכול לפנות כי אין לך ביטוח

אז הכי טוב שתשלם על הנזק שלך לבד עכשיו או אחרי שתפנה אליה היא יכולה להפעיל את הביטוח שלה ושם יגלו שאין לך ביטוח על הרכב ועדיין תהיה חייב לשלם את הנזק לבד, אבל יש אפשרות שהיא תדרוש ממך תשלום על הנזק שלה

פורסם

dani_BH

בהנחה שהנהגת נכנסה בו היא צריכה לשלם על הנזק גם אם אין לבחור ביטוח.

לא מבין מהיכן אתה מביא את הפרשנות הלא נכונה שלך .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...