Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת חיסכון בדלק, הסיוויק חסכונית קצת יותר.

מבחינת אמינות שתיהן בסדר גמור.

שים לב ש-2006 יש גם סיוויק צורה ישנה וגם סיוויק צורה חדשה. הישנה מגיעה עם מנוע 1600 סמ"ק והחדשה עם מנוע 1800 סמ"ק.

פורסם

תחושת הבטן אומרת שהטיפולים לש ההונדה יותר יקרים, כי לחבר שלי היה סיוויק והמחירים יקרים בטירוף.

מצד שני, אני רואה כמה עולה היום טיפולים למזדה במוסכים המורשים והם יקרים כמעט כמו במוו(ואני לא צוחק)

פורסם

לי יש סיויק 07, מבחינת הדלק היא חסכונית בטירוף למנוע שקיים בא. לי אישית היא אוכלת 1 ל10 בעיר ו1ל15 מחוץ לעיר מה שהמאזדה לא תעשה בחלומות הרטובים שלה, מבחינת אמינות אין לשתיהן תקלות או מחלות מסוימות.

טיפולים בסיויק במורשה יכולים להיות קצת יקרים אך אם אתה עושה טיפול פעם בשנה זה לא אמור לפגוע בך.

מקווה שעזרתי :)

פורסם
כן אני יודע שקיים גם ה1.6 שנת 2006.

אשמח לעוד חוות דעת בקשר לטיפולים של הרכב, עלויות וכו'

באתר של הונדה ישראל אתה יכול למצוא מחירון של כל הטיפולים השגרתיים לרכב במוסכים המורשים של הונדה, כך שלא יהיו לך הפתעות.

• תוכן חדש...