Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחיפה צמוד לרחוב של השווארמות יש מקום קטן של גרוטאות רכב, כל פעם שאני עובר שם אני רואה משהוא ישן.

הפעם היתה שם סיירה 83 במצב ממש טוב (לפחות מאחורה), לידה משהו בלתי מזוהה (יכול להיות שזה הרכב שהיה ליד הרחוב שלי 20 שנה ומישהו כאן בפורום אמר שזה דגם איראני), ומבצבצת בצד שמאל פאסאט סטיישן 6 ספרות שכבר די הרבה זמן נמצאת שם.

יצא לך לראות אם הסיירה 2 דלתות?

• תגובות 446
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כמעט בטוח שהיא לא 2 דלתות.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

יש שם גם שלדה של רנו 12 או דלתא .

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

נכון, כבר מלא שנים, היא אפילו נקלטה חלקית בצילום המלא שלי:

SANY0644a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
אפשרי כמה שאני יודע אם כי מדובר על לא מעט בירוקרטיה.

(אגב במקרה כזה הרכב יקבל רישוי ישראלי ומספר חדש)

מדובר על ביורוקרטיה די פשוטה שדומה מאד לקניית רכב מנכה (עשיתי אז זה פעם וזה לקח כ-3 שעות)

הכל הלך חלק, פרט לעובדה שאחרי כמה חודשים כשאמא שלי לא קבלה רשיון לחידוש היא נגשה למשרד הרישוי והסתבר שבעמדה מס' 1 נתנו לה מס' רישוי שגוי שהיה שייך לרכב אחר - זה את הפרוצדורה של "מס' ישראלי חדש" עשינו פעמיים בהפרש של כמה חודשים...:roll:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יצא לך לראות אם הסיירה 2 דלתות?

הסיירה היא 4 דלתות רואים בתמונה אם מסתכלים טוב

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

4 דלתות היא בטוח לא יכולה להיות, דגם 4 דלתות נוסף רק בשנת 87, וזאת 83.

כנראה התכוונת ל 5 דלתות :wink:

פורסם
מספר תצפיות ליד פתח תקווה. הפיאט היא בשביל גיא. הרכב האדום לא מזוהה אולי אינטרנשיונל סקוט.

האדום רליאנט רובין

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
הפיאט היא בשביל גיא.

הרגת אותי:lol:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
מספר תצפיות ליד פתח תקווה. הפיאט היא בשביל גיא. הרכב האדום לא מזוהה אולי אינטרנשיונל סקוט.

פיאט 147 תוצרת ברזיל . ("127 דור 3")

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
בחיפה צמוד לרחוב של השווארמות יש מקום קטן של גרוטאות רכב, כל פעם שאני עובר שם אני רואה משהוא ישן.

הפעם היתה שם סיירה 83 במצב ממש טוב (לפחות מאחורה), לידה משהו בלתי מזוהה (יכול להיות שזה הרכב שהיה ליד הרחוב שלי 20 שנה ומישהו כאן בפורום אמר שזה דגם איראני), ומבצבצת בצד שמאל פאסאט סטיישן 6 ספרות שכבר די הרבה זמן נמצאת שם.

זה גרר כרמל על הקונטינר יש רנו 12

בבעלותי BmW 518 1982

:-D.ואני מהמפגש הצפוני.:-D

• תוכן חדש...